Daha Evlenmeden sıkmak

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
Size birşey danışmak istiyorum. Benim bir takım borçlarım var 3 bin civarı. Nişanlım para biriktirmek istiyor düğüne kadar düğünümde bu yaz ikimizde çalışan insanlarız . Geçenlerde bana senin borcunu beraber kapatıp sonra birikime başlayalım dedi . Ayrı ayrı birikim yapmayalım borçları temizler öyle başlarız dedi . Bende farketmez istersen ben öderim zaten yavaş yavaş taksit halinde ödeme oluyor kredi çnkü . Neyse bana geçenlerde hesapla borcunu ne kadar kaldı dedi hesapladım . Diyor ya sen ne yaptın bu kadar parayla ne aldından borç yaptın vs. Diyor birtakım ihtiyaçlarım vardı onlara harcadım Dedim çok harcama yapıyosun senin bir dışarıya çıkman en az 20-30 lira yı buluyor hiç dikkat etmiyosun vs. Diyor ... şimdi ben sana para vercem ama o para çöpe gitmiş gibi hissediyorum çnkü sen boşuna para harcıyosun biz para biriktirmek yerine senin borçlarınla ugraşıyoruz diyor . bende dedim senin benim paramı hesaplamaya hakkın yok sana benim borcumu öde diyen olmadı sen kendin atladın önce borcu kapatalım diye . Bırak ben kendi ödemelerimi rahatlıkla ödüyordum zaten sana ihtiyacım yok dedim kızlar aşırı sinirlendim ya nedir bunun bu yaptıgı şuan mesafeliyim ona karşı ..! Bığün gelinlik bakmaya gidelim dedi benim içimden gelmiyor hiç telefonumu kapatıp akşama kadar sakin kalmak istiyorum. Ne olucak bilmiyorum siz olsaydınız ne yaaprdınız bir fikir verin

Düğün öncesi maddi konular biraz sıkar da, 3 bin tl borca kızması, 20-30 tl harcıyosun demesi komik. Allah başka dert vermesin beyfendiye.
Canım benm ödemelerimi yapalım bitiremiyorım diyen ben değilim ki bana karışmasın ben zaten sıkıştım ödeyemiyorum demedim kapatmak istesem 2 ayda bitiririm komple beni sıkmaZ ama kendisi beni bu şekilde ikaz etmesi sogutuyor

Esinize her bir disari cikisimin 200 300 lira oldugunu ve haftada 3 4 gun disarida oldugumu soyleyin. Yatip kalkip size şükretsin.pamuklara sarip basina tac etsin.
Ona göre para biriktirmemiz lazım bu örneği versem banane milletten der adam hiç görmemiş benim bi fondatene 40-50 lira vermem ona çok fuzuli geliyor

Ona göre para biriktirmemiz lazım bu örneği versem banane milletten der adam hiç görmemiş benim bi fondatene 40-50 lira vermem ona çok fuzuli geliyor
Bir dahakine 400 500 liralik bir fondoten al gorsun gununu :)
Bu arada dalga geçmiyorum ciddiyim. Boyle para muhabbeti yapan tiplere para nasil harcanacak göstereceksin ki sonra eski haline sukretsin.

Düğünden gelinlikten soğuma valla erkekler bilmediği için garipsiyor ama zamanla alışıyor. Onun şaşırdığı şeye aa ne var bunda tarzı karşılık ver. Yani şaşırmasına şaşır. Ben öyle yaptım eşimin şaşırdığı şeye gayet normal bi şekilde ne var ki bunda şeklinde yaklaştım. O da normal olduğunu benimsedi. Hırçınlaşırsan o haklı olduğunu benimsiyor iyice.

Gelinlik bakmaya gidersiniz begendigin gelinlikte pahali der iyice sinir eder seni.Malum gelinlik fiyatlari 2600 ......gidiyor yani.Bi arkadasinla annenle falan git begen sonra bunu alicaz de bitti.Simdiden sana boyle diyorsa eyvah eyvah 20_30 tl ne ki yani az bile bi kadina gore.

Bir dahakine 400 500 liralik bir fondoten al gorsun gununu :)
Bu arada dalga geçmiyorum ciddiyim. Boyle para muhabbeti yapan tiplere para nasil harcanacak göstereceksin ki sonra eski haline sukretsin.
Haklısın canım ama bende aşırı para vermem ama canım ne isterse kendimi hiçbirşeyden mahrum bırakmam . Evlenince görcem bu kadar rahat harcanı senin diyor

İlla birikim yapmak istiyorsa buyursun onu tutan yok..

Sizin borçlarınız onu ilgilendirmez..hayatınızın her detayını anlatırsanız ona "laf etme hakkını" vermiş olursunuz..

Sizin maaşınıza karşacak gibi görünüyor evlendiğinde..daha şimdiden başlamış..

Birikim yapın ama asla ortak hesapta değil..gelin ata binmiş ya nasip.

İstediğim gelinliğe sesini çıkartmıyır bagıracagmı bilir 4- bin aralıgında begendim gelinliği zaten ama dışarda boşa yemek yemenin ne luzumu var en az 20-30 lira veriyosun diye tiplerden

Şuan o düşüncedeyim biliyomsun ben oysaki iyilikle herşeyi yapalım istiyorum... ama demkki iyilik yaramıyor bu insanlara

Gerçekten evlenecekmisin boyle biri ile?
Ayrılayımmı ? Nişan
ben hırçın bi karakterim sürekli malesef kavga ediyorum

Evlenince maaş kartını elinden alır, sana harçlık verir böyleleri. Asıl amacı karın tokluğuna yaşatmak. yavaş yavaş ilerliyor işte
Çok bekler buna izin vermiycegmi Az çok beni bilir ince hesap yapmak nedir ya hala düşündükçe sinirleniyorum canım

Şuan o düşüncedeyim biliyomsun ben oysaki iyilikle herşeyi yapalım istiyorum... ama demkki iyilik yaramıyor bu insanlara

Adamın kurduğu şu cümle zerre iyiniyet barındırmıyor..

"Evlenince görücem bu kadar rahat harcamanı senin"..

Seni ayaklı bankamatik gibi gören bu yaratıktan kaç kurtul acilen !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…