Daha Evlenmeden sıkmak

Maasi cok mu dusuk? 3binlira cok az bir rakam o yuzdrn sasirdim. Iki kisi1 ayda kapatir o borcu.

Bu ikiyüzlüyle ömür geçmez. Bir insan hem enayi hem de tutumlu olabilir mi?

Sigaranın zerre faydası yok ama zararları ölümcül. Öldürüyor ya bundan ötesi var mı ha? Ayda min. 400 lira o zehire veriyor ve 20-30 liranın lafını mı yapıyor? Sen sana zararı olan bir şeye mi bu kadar para döküyorsun?

Bence sigara içmeye devam ederse bu adamla evlenme. Evlendikten sonra ayrı kese tutmayacaksanız gelir de gider de ortak sayılacak ve bu adam sizin gelirinizden çocuğunuzun geleceğinden çalıp kendini kanser edemez değil mi? Ne aptalca değil mi?

20-30 liranın lafını yapan adamla çok zor bana göre..

Gerçekten evlenecekmisin boyle biri ile?

Nasıl bir soru bu, insanlara bu kadar kolay bırakın demeyin. Benimde eşim başlarda harcamalarımı fazla bulurdu şimdi alışdı. Erkekleri düğün öncesi bi korku alıyor. Zamanla hepsi aşılır.

Nasıl bir soru bu, insanlara bu kadar kolay bırakın demeyin. Benimde eşim başlarda harcamalarımı fazla bulurdu şimdi alışdı. Erkekleri düğün öncesi bi korku alıyor. Zamanla hepsi aşılır.
Gunde 20 liralik sigara icen biri benim yemek yedigim 20 liraya laf etse 20 kere terk ederim. Daha oncede bir konuda yazdim. Ickisi kumari dayagi aldatmasi yok diye birine tahammul etmem ( genel gorus bu yonde diye yaziyorum bunlari ) standartlarim o kadar dusuk degil.

Gün-de 20 30 lira harcıyorsun demesi ne ilginç ya kendi harcamiyormuymus ? Ayrıca güzelce haddini bildirmişsin tebrik ederim.... ama ben olsam 20 30 'ün lafını yapan adamla evliliği bir daha düşünürdüm... en azından biraz daha tanımaya çalış sevgilini ..

Esinize her bir disari cikisimin 200 300 lira oldugunu ve haftada 3 4 gun disarida oldugumu soyleyin. Yatip kalkip size şükretsin.pamuklara sarip basina tac etsin.
Al benden de o kadar.
Daha 250 lira altında harcama yaptığımı hatırlamam. Yalnız yaşamama rağmen marketten 200 liradan aşağı çıkamıyorum. Adam opsun de başının üstüne koysun konu sahibini. 30 liraya yemek yenmiyor yahu

Aynısıyla arkadaşım evlendi
'bu ekmeği (paketli) nereden aldın?' sorusuna gelen cevaba ' o market pahalli yaa,almasaydin keske' diyen bir adamla evlendi.
Masada da yemeğe davetli ben vardim^^
Yani karar sizin, belki de bu geleceginizden küçük bir kesittir

3 bin nedir Allah aşkına ya sanki 30 bin demisin çok pinti geldi bana zaten ev ihtiyaçlari her gün lazım olsa 30_50 tutuyo

20-30a bi çıkışı hallediyorsanız iyi bi yerde oturup bişey içinde 50den aşağı hesap ödeyemiyoruz biz. kaldı ki siz çalışıyosunuz ve 3000i illaki ödersiniz. isterse karışmasın. böyle söylemeye hakkı yok.

Aman evlenince maaş kartınızı bu adamın eline vermeyin, ne konular gördük maaş kartı eşinde 5 tl 10 tl kocasından harçlık alan emektar kadınlar, kendi emeğinize sahip çıkmışsınız aferin size , borç sizin borcunuz ,kendi paranızı harcıyorsunuz , kaldıki 20-30 tl nedir yahu, saygı duymayı öğrensin bu çizginizi koruyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…