Daha Evlenmeden sıkmak

Iyy bu ne ya?! Sen borcunu düğüne kadar kendin bitirecekmişsin zaten, ayrı ayrı birikim yapalım de, düğünü de ertele bence, kasıma falan, pek tanıyamamışsın. İşte birlikte yaşamanın önemi, kesinlikle son ana kadar çıkmıyor huyları.

KK hatunları gerekenleri söylemiş :)
Burda bi konu açılmıştı ,
Boşanmak üzere olan bi bayan vardı , kocası bekarken borcunu ödedi diye evlendiğinden beri maaş kartını eşi kullanıyordu , kadın 5 lira ile evden çıkıyordu :)
O aklıma geldi :)
Ayrılın demem , ama yontmak zaman alır :)

Valla burda bir üye vardı onun da eşi aynen nişanlıyken borçlarını kapatmayı teklif etmiş, sonra da evlilikleri boyunca kadını kendine muhtaç ve minnettar yaşatmıştı. Devam edecekseniz bile borcunuza karıştırmayın kendiniz ödeyin ama bu zihniyette bir adamla ömür birleştirilir mi o da muamma.

Benim de borçlarım vardı evlenmeden önce, hala da var. Nişanlımın da vardı, ailesi bütün düğün masraflarını üstüne yıkınca epey borçlanmış. Ben de uzun yıllar aileme yardım ettim maddi olarak. El ele verip öderiz dedik, mobilyamızı kendimiz aldık, hiç bir şeyimizden de kısmıyoruz şükür geçiniyoruz. Zor bir durum seni anlıyorum. Umarım hatasını anlar nişanlın. Hiç mi kavgalarımız olmadı, oldu tabi. Nişanlım bana damatlık alıcaksın diye tutturdu, alamam siz bana kına elbisesi aldınız mı her şey benim üstüme kaldı, param da kalmadı dedim. Öyle desene canım ben de inattan almıyorsun sandım dedi. Bu durum epey midemi bulandırmıştı ama ayrılmadım, sonraki hareketlerini gözlemledim, kendi ailesi de yardım etmediği için beni suçlayamadı. Sanırım ben de onu aynı sebepten suçlayamadım. Kırgınlıklar oldu, içimde kalanlar oldu, ama beni ondan daha mutlu eden de olmadı. Nişanlılık süreci zor gerçekten. Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum. Güzelce konuşarak çözün bu meseleyi.

3 bin tl ve 20-30 tl ye mi kızıyor beyefendi. Gerçek yüzünü göstermiş bence. Ama sen bilirsin.

garz etki ya evlenmediniz.Evlenmeden önce beraber hic bir birikim borc kapamaga girismeyib

Bence bu adamla evlenmeden çok iyi düşünün. "Gelin ata binmiş gör ki nerde inmiş."

o kendi birikimini yapsin siz kendi birikiminizi yapin .evlenmeden ortak para biriktirme isine bence girmeyin . ama evlendiginiz vakte kadar kendinize ait ozel borc birakmamaya dikkat edin .

Borcunuzu nişanlınıza ödetmeyin . Birikimizinizi de ayrı yapın . Nişanlınızı biraz daha tanıyın.

Çalıştığını ailesine veriyor ki bu yüzden sıkıyor diye düşünüyorum . Ben soruncada hayır vermiyorum diyor
çalıştığını ailesine veriyor derken?
evlenme, bu adamı bırak diyemem sevdiğini söylemişsin. ama yaşın da küçük. bence biraz daha tanıyıp öyle evlenmeyi düşünmelisin sonradan pişman olmaktansa evliliği biraz ertelemek bence senin için iyi olur. ayrıca borcunu kesinlikle kendin öde. ilerde başına kakma ihtimali çok yüksek.

Dün pazara gittim.Aldığım 5-6 tane ot 70 lira paramı götürdü,abartısız.20-30 liranın lafı neden ediliyor ?
Borcunuzu kendiniz ödeyin bence,birikimi birlikte yaparsanız sizin bileceğiniz iş.İkinizin evi için yapılan bir birikim sonuçta.

Daha evlenmeden ortadaki para muhabbetini hiç sevmiyorum. Evlenirken erkek üstüne düşeni yapsa bayanda üstüne düşeni sorun olmayacak ama yok senin paranın muhasebesini yapıp borçları ortak ödeyeceksiniz. Neyse bacım kolay gelsin

Birikimide borcumuda kendim ödememeyi tercih ediyorum cnm

Borc senin borcun ona hic laf soyletme kendin ode. Ha evlendikten sonra ortak birikim yaparmissin o senin bilecegin is ama su anda odeyecegi borcu ileride bir kavgada basina kakmasi da muhtemel. Yone de sen bilirsin

Borc senin borcun ona hic laf soyletme kendin ode. Ha evlendikten sonra ortak birikim yaparmissin o senin bilecegin is ama su anda odeyecegi borcu ileride bir kavgada basina kakmasi da muhtemel. Yone de sen bilirsin
Bencede kuzum

Bir dahakine 400 500 liralik bir fondoten al gorsun gununu :)
Bu arada dalga geçmiyorum ciddiyim. Boyle para muhabbeti yapan tiplere para nasil harcanacak göstereceksin ki sonra eski haline sukretsin.
bugun kadınlar günü indirimi var diye kozmetik alayım diye avm ye gittim.makyaj urunu hiç almadım.marka olarak sadece serum aldım.diğerleri wat...s gra...s ürünü 260 tl tuttu valla.e yemek yedik kızımla ilki 28 lira ikincisi 17 lira e macaron sitedi canı 4 tl su aldık 2 kere 2 tl kıza dergi aldık 15 tl.e kıyafet ayakkabı hiç yok alışverişte.hayat pahalı nişanlın hangi dünyada yaşıyor hangi kafayla merak ettim

Haklısın canım ama bende aşırı para vermem ama canım ne isterse kendimi hiçbirşeyden mahrum bırakmam . Evlenince görcem bu kadar rahat harcanı senin diyor
köpek gibi sevsen de kaç bu adamdanyoksa evlendikten sonra daha çokk konu açarsın sen bu adam hakkında

gelinliğe 4 bin e yazık ama ya söylemeden duramadım.1 gün kullanılacak ürün sonuçta.o paraya zen de elmas zümrüt safir setler var al ömür boyu tak.1500 den yukarısı israf bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…