daha fazla aptal olmak istemiyorum

rock_that_body

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
281
95
48
Herkese iyi geceler.
Buraya defalarca konu açtım.Ama akıllanmıyorum akillanamıyorum.Sorun eski erkek arkadaşım özet geçmek gerekirse 1.5 yillik bir ilişkiydi.3 ay önce ayrıldık.Bi sebebi yoktu .Defalarca adım attım neden çünkü aptaldım.
Tamam dedim okullar açıldı bitti benim için.Ne varki aynı fakültede birbirimizi gören insanlardık.Tamam dedim Aysu sen yoluna bak.Kafamı çevirip bakmadım.
Bayramın ilk günü gece mesaj atmış. seni düşünüyorum sürekli. Çok kotuyum surekli içiyorum.Sadece sen varsın.Uyuyamıyorum ben bitirdin biliyorum olmaz olamaz artık ama kokunu özledim vs . Neyse bi şekilde bitti konuşma.Ve ben bu insan pişman zannettim.Döner miydim hayır.Neyse ertesi gün tekrar bir konuşma.Dedim neden terkettin beni. Bana dedi ki olecek biri gibi hissediyorum.Anneme babama nasılsın demedim su 3 aydır.Çok kotuyum çokmuş durumdayım.Bende o bu şekildeyken sırtımı donmek istemedim.Belliydi psikolojik sorunlar yaşadığı.Dedim ki herseyi birlikte halledebiliriz.Sorunları aşarız.Sayfalarca olumlu şey yazdım.Cevap ne dersiniz? Aysu ben artık yapamam çok yıprandım.Soğudum herseyden hayattan.
Bende bu sana son adımımdı artık Fatih diye biri yok benim hayatımda.Yolun açık olsun dedim.
Kizlar ben aptallığıma mı uzuleyim yoksa vicdanlı davranayım derken yine yarı yolda bırakıldığıma mı?
Pişman değilsen neden yapamıyorum sensiz diyorsun.
Çok doluyum çok.

Cok karisik anlatmissin.Anladigim kadariyla bundan bisey olmaz bosver gitsin.

Sağlam bir küfür et ona psikolojisi hemen düzeliverir.

söylediğim söz umarım anlarsın geber .mk valla pskolojisi bozuk adamların nedense ilk yaptıgı şey sevgililerini terketmek yemezler güzelim de sen ona o anlar

Cani sıkıliyo sana sarıyo. insan sebepsiz ayrilmaz..bosverrrr

Canı sıkılıyor anlasilan, engelleyin size bir daha ulasamasin.

Sağlam bir küfür et ona psikolojisi hemen düzeliverir.
Kendimi sapik gibi hissetmeye basladim ust uste birkac yorumu begenince

Konusahibi, siz onun eski sevgilisisiniz,
teselli edecek kisi dostlari...
cok kotuyse doktora gitsin, ne yapabilirsiniz ki?

sizi mutlu etmedigi ve hatalarindan oturu pismanligni dile getirmedigi surece birakin sans vermeyi, onu dinlemeniz bile hata bence.

Cok karisik anlatmissin.Anladigim kadariyla bundan bisey olmaz bosver gitsin.
Ozetle eski sevgilim bir sebep sunmadan ayrildi.Surekli hakaret ederdi.Sonra cok sevdigimden donmek istedim bi kac kez.Donusu olumsuz.Hatta bir keresinde cevap bile vermedi. Tamam dedim yoluma bakiyorum artik.Once dogum gunumde kedke suan yanyana olabilseydik ama olmuyor iste.Seni cok sevdim dogum gunun kutlu olsun gibilerinden bir mesaj attı.Bende tesekkur ederim dedim sadece.Sonra tekrar napiyosun merak ettim sadece diye bi geri donusu oldu.Herneyse o da kapandı gitti.Okullar acildi e tabi goruyoruz birbirimizi ama kafamizi ceviriyoruz yokmusuz gibi.Bayramin ilk gunu gece mesaj atti yapamiyorum sensiz,arama sorma dedin dayanamiyorum vs. İkinci gun tekrar konustuk.Dedim ki sebepsizce terkettin beni. neden? Ailesiyle de bu sekilde oldugunu cok kotu oldugunu yasamak dahi istemedigini soyledi.Bende dayanamadim.Herseyi duzeltebiliriz dedim.Onu cok sevdigimi deger verdigimi soyledim.Uzunca bir medaj attim ve ekledim.Bu son adimim.Eğer istemezsen bir daha adini bile agzima almam.Cevap olarak cok yiprandim sogudum herseyden.Bende dedim ki artik hayatimda yoksun.Yolun acık olsun.
Durum bundan ibaret

gercekten cok komik erkekler var buda onlardan biri... bir sonraki adiminda ictim lafam bulanik sensiz yapamiyorum ama ben sana layik degilim yada sensiz yasamaktansa olmek daha iyi gibi intihar tehtitleriyle gelebilir lutfen dikkatli olun cunku bir kiz icin tum hayatini mahfedecek erkekler gercekten cok azdir.

Cani sıkıliyo sana sarıyo. insan sebepsiz ayrilmaz..bosverrrr
Bilmiyorum gercekten iyi bir halde olmadığına inandım.Geri dönerim bi şekilde kurtulur ruh halinden eskisi gibi olmasakta dedim.Ama canı sıkılmış sadece.Oyuncak gibi hissettim kendimi.Kullanılmış,hevesi alınınca bir köşeye atılmıs.Sonra canı sıkılınca bi bakayım demis.

biliyor ona doneceksin ondan canim birak bosver terk etmis seni hem.. deliyle kafani sisirme bosverrr biliyorum insan bosveremiyor ama bosver mantikli ol

İnanın o gece ilk yazdığında cevap bile vermedim.konuş nolursun,cok kotuyum dedi ve cevapsız kalmanın ne kadar kotu birsey olduğunu bildiğimden cevap verdim ona.Ama herkes anlayamıyor.

Konularını biliyorum canım ben senin.burdaki indanları bu kadar dinlemeyip bildigini okuyacaksan hiç yorma bizi.sana hepimiz söyledik.dinlemedin.sen bunu hakettin onun samimi olmadığı belliydi.başkasına kaptırdım korkusuyla yazdı,baktı ki sen hala aynı yerdesin hooop tornistan.sen bı kafayla gidersen daha çok görürsün bu muameleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…