daha fazla aptal olmak istemiyorum

Bence aptalligina uzul. Bir onceki konunda herhangi bir adim atarsan ne olacagini yazmistim sana. Ve olmus da.

Sende olmadıgı ara yeni oyuncaklar...
Bir bakayım beni unutmus mu, olumlu yaklasırsa vedanın vedasını yapar sepetlerim nasılsa mantıgı : ) Bahaneler filan.

Şu dakikadan sonra ne o bunu yazmaya tenezzül ederne de ben tekrar aynı hatayı yaparım.
Geldi kandırdi ve gitti

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.

Vicdanını rahatlatmaya çalışmış, siz de onu pişman diye algılamissiniz. Ne köy olur ne kasaba denilen tiplerden..
Pismanim dedi ama.Yani ben algılamak istediğim gibi algıladım zaten.Ama beni oyle inandırdı ki gerçekten kotu durumda olduğuna.İçim el vermedi arkamı dönmeyi.Biliyordum zaten sorunları vardı hayatında.
Söylediği hakaretleri unutamazdım.Yaptıklarını unutamazdım ama donemedim de sirtimi ona

Şu saçma ben haklıydım tavırcılardan olmak istemem asla ama adam yine kendisi odaklı cümleler kurmuş?? Biz tavrı yok ki hiç bir söylediğinde, hani böyle sanki yazıdan karakter tahlili yapıyorum gibi saçma sapan bir hava oluyor ama pişmanlık; sana yaptıklarım için pişmanım, affet beni, bana tekrar güvenmen için bir şans ver vs. yazmadan nasıl olur?

Psikolojik sorunları varsa sen mi çözeceksin yani? Sevgilisi olarak hayatında var olcaksın sen, acıdığın kişiyi neden sevesin? Sevginin içinde şefkat illa ki olur da, yaralarını sarıp sonrasında taburcu mu edeceksin? İnsan zaten en fazla minnet duyar karşılığında, o da çabuk geçer artık o zamanı hatırlatacak yara kalmadığı için. Güya bu acılarının sebebi sensen ve senle olmuyorsa demek ki, kendi kendine iş olsun havalarında, seni başkasıyla görene kadar var mıydı bu halleri?

O kandırmadı, sen kanmak istedin.
Sen canı yanıyor sandın, elini uzattın, elin havada kaldı.
Hata yaptım diye düşünme, elimiz bir defa yanınca bir daha sıcak bir şeye dokunmuyor değiliz.

Bu son dönüsünden sonra ne kadar sürdü konusmaniz? Yani kac gün sonra ben herseyden sogudum istemiyorum vs. dedi?

adamlık böyle birşey değil boşver canım yoluna bak.kolay değil biliyorum ama en doğrusu seni haketmeyeni yad edip değerli etmeyeceksin

Bence de, konus sahibesinin ki de duzelir bence, agzimi yaya yaya o....u cocugu demenin zevki hicbir seyde yok.

Konu basligina cevap veriyorum: Olma o zaman kardesim, daha fazla aptal olma.
Diyemediğim için üzülen taraf ben oldum galiba.
Bundan sonra olmayacagım biliyorum ama bir daha birine nasıl guvenilir onu bilmiyorum işte.

adamlık böyle birşey değil boşver canım yoluna bak.kolay değil biliyorum ama en doğrusu seni haketmeyeni yad edip değerli etmeyeceksin
Onu unutmak felan hepsi geçti gitti.Şuan çöp benim için.Ama ben kendime kızıyorum bunu nasıl yaptın Aysu diye.Kendimi affedemiyorum.

canım şu mesajının hepsini okyamadım ama okuduğum kısımlarda benim exi anımsadım. bunlardan bir b.k olmaz. biz bunları seviyoruz ya kendi hayalimizdeki kişiyi bu öküze bğdaştırıyruz sen seviyorsun ya sanıyorsunki o da seni seviyor halbuki bu salak ne hissettiğinin bile farkında değil öyle hayvansal dürtüleriyle hareket eden birşey bu. ya ne bileyim aşk sevgi falan böyle birşey olmamalı . ya o değilde böyle öküzlere nasıl aşık olabiliyoruz ben ona uyuz oluyorum uyuz olmak ne kelime söyleyecek söz bulamıyorum ya kendime neyse. patlamadan susayım

Açıkcası o an sadece uzuldum onun adına.Yani sefkat duydum.Kim olsa ayni sekilde hissederdim belkide.Birinin uzulmesine zaten dayanamam.Ve hani ben 1.5 senemi verdim bu insana onu boyle birakamam dedim ve donmek istedim.Ben donsem de mutsuz olacaktım biliyordum ama o bi şekilde tutunur sandım.Benden once hayatinda bi duzen yoktu.Yine toparlarız iyi olur sandım.
Meğerse zaten iyiymiş

Onu unutmak felan hepsi geçti gitti.Şuan çöp benim için.Ama ben kendime kızıyorum bunu nasıl yaptın Aysu diye.Kendimi affedemiyorum.
heee canım bende kendimi yiyip duruyordum .yiyordum derken çokta geçmiş zaman değil yani benim psikolojim bozulduda son 4-5gündür Allah a şükür iyi hissediyorum. bunu da geceleri uyumaya çalışırken "Duha ve İnşirak" surelerini arapçasını ve mealini dinlememe borçluyum şiddetle tavsiye ederim gerçekten Allah yardım ediyor. ciddi ben tahtaları oynatıyordum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…