daha fazla aptal olmak istemiyorum

Ya hadi o adam değil kabul de ben neden bu kadar salağım.Ya kimse kırılmasın diye susup en cok ben kiriliyorum.Cok kolay inaniyorum.Kendi mutlulugumu birakip başkalarini mutlu etmeye calusiyorum.Ben en cok kendime kiziyorum

Allah razi olsun cok tesekkur ederim.

Allah razi olsun cok tesekkur ederim.
canım bak bende senin gibiyim seni çok iyi anlıyorum bende aşağı yukarı aynı şeyleri hissediyorum yani aptal gibi niye kendimi hiçe sayıp onu bu kadar önemsedimki . aman neyse şimdi bunları düşünme oldu bir kere önemli olan bu olanlardan ders almak . hoş ben sanmıyorumda akıllanacağımı artık Allah yardımcımız olsun. bu dediğimi yap sen hayatın yoluna girecek bak göreceksin söylediğim sureleri mealini ve arapçalarını kısık volümde aç sabaha kadar çalsın. birde Duha suresini 7 kez abdestli okumanı öneririm ben adet olduğumdan mealini okuyorum çok iyi geliyor

E işte seni düzen kurucu veya yara sarıcı olarak gören karşılığında da hayatınızı varlığıyla lütuflandırmak isteyen biri işte. Normal olan seninki zaten acısı olana yardım edilir, kendi için birilerinin çabalamasından zevk duyanlara inanma bir daha yeter. Yani ağır konuşmuş gibi olmayayım da resminize bakıp sigara içmesinin neresi derbederlik? Anasına babasına nasılsın dememesinin sizle ne alakası var? 1.5 sene tanıdınız bu insanı ama bundan sonra insanlara çok daha rahat güvenirsiniz çünkü böyle davranan insanlara karşı 1.5 senelik bilgi birikiminiz var, nerde görürseniz tanıyıp, anında defedebilmek için mükkemmel kaynak. Hakareti sindirebilecek misiniz bir daha? Hayır. Bozuğu düzeltmek için bu kadar çabalayacak mısınız? Hiç sanmıyorum.

Bu seni daha cok uzer uzak dur bundan.

Allah bir daha bu ve bunun gibileri karsıma cıkarmasın yeter.
Ve evet cok üzüldüm ama cokta tecrubem oldu.Artık onun için gram uzulmuyorum.Bitti diyebiliyorum yani gercek manada.
Aptallığımın da farkındayım.Yahu adam bensiz yapamasa nerdeyse 4 aydır durabilir miydi? İşte hep sonradan,sonradan..

Yok kendimi kaybetme gibi bir durumum olmadı.Sağolsun kendisi o kadar çok hakaret etmişti ki zamanında soğutmuş kendinden .Şoyle de birsey var ben bu son adımı atmasaydım vicdabım rahat etmeyecekti.Ama şimdi onunki rahat etmesin,edemesin istiyorum.Ben herşeyi göze aldım sırf iyi olsun diye ama kendisi reddetti.
Allah onu layığıyla karşılaştırsın diyebiliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…