Mesajı görmemiş olabilir mi ?Merhaba arkadaşlar sizlerin bir konuda fikrini soracağım, erkek kardeşim geçtiğimiz günlerde sözlendi 2 yıldır görüşüyormuş tanışmış bir kızla, evlenme teklif de etmiş.. Annemler istemeye gittiler. Bizim yaşadığımız şehirden uzakta ailesi, ben de gitmek istiyordum fakat benim bir süredir halsizlik şikayetim var, enerjim yok. Gitmek istedim fakat kız istemeye gidemedim.. Sonra da gitse miydim dedim.. Evleneceği kızla daha ben tanışmadım, hiç görmedim. Erkek kardeşim de o kız da bizim yaşadığımız şehirden ve kızın ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyorlar. Annemler erkek kardeşimin yanına gittiklerinde kızla tanıştılar. Ben tanışmadım daha yani.. Kız istemeye gidemeyince hem de orada çekilen fotoğraflarını görünce duygulandım.. Kızın face adresinden ekledim, hayırlı olsun tebrik ederim Allah tamamına erdirsin diye yazdım.. Ne bileyim.. Ben olsam hemen teşekkkür ederim siz nasılsınız diye cevaplarım. Kız arkadaşlık ve mesaj isteğini kabul etti ama mesaja cevap yazmadı.. 3 gün oldu.. Bi teşekkür ederim sizi nasılsınız demesi çok mu zor? Sonuçta evlenmeyi düşündüğü kişinin ablası.. Cevaplasa ben şu nedenden dolayı gelemedim bu sefer inşallah bir sonrakinde görüşürüz diyecektim..Ben mi büyütüyorum diyorum da ben olsam hemen cevaplardım bişey derdim yani. Siz ne diyorsunuz?
Teşekkür ederim.
Istemeye gitmeyen sizsiniz. Halsizlik gecerli bir sebeb mi sizce? Yani onun gözünde belki değildir
Ablası olduğunuzu biliyor değil mi? Böyle bir şeyi telefondan arayarak yapsaydınız daha samimi olurdu.Mesaj isteğini kabul etti diye yazdı mesaj kutusunda. Gördü ki mesaj isteğini kabul etti.
Ablası olduğunuzu biliyor değil mi? Böyle bir şeyi telefondan arayarak yapsaydınız daha samimi olurdu.
Kizi aramayip sadece faceden mesaj mi mi attiniz? Eger oyleyse ben de cevap yazmazdim...
Kardeşinden alabilirdin mesela. Açıkçası bende hiç tanımadığım birine soyadı tutsa bile cevap vermezdim. Kimdir nedir tanımıyorum iyi bir mesaj olsa bile cevap vermezdim.Telefonu yok ki, Ben o an duygulanınca eklemek istedim tebrik etmek istedim..
Telefonu yok bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?