Daha ilk günden..

Kız doğru olanı yapmış. Siz kardeşinizden numarasını almıyorsanız o da kardeşinize bu ablan mı falan diye ya da akraban mı diye sormamış olabilir. Kimdir nedir merak etmemiş ve mesajı okumuş geçmiş olabilir. Ben burda yanlış bir şey görmedim. Ağır hasta olmadığım sürece kardeşime kız istense giderim. Yorgunum diye benim isteme törenime görümcem gelmese ve sadece Facebook’tan mesaj atsa cevap yazmam bile. Bide Facebook Yani. Dıdının dıdısı

Telefonu yok bende.

kardeşinizden isteseniz vermez miydi?
yapmayın lütfen, insan kardeşinin evliliğe ilk adımını komşu kızı gibi faceden kutlamaz, bunun hiçbir bahanesi olamaz, onlar da düğün haberini faceden gönderip, watsapptan da düğün fotolarını paylaşırlar artık...

Bazı insanlar face i çok kullanmıyor ne biliyim ben oreyı sürekli kullanınca hem arkadaş ekledim hem ordan yazdım..

Canım görmemiş olabilir.bazen bendede öyle oluyor yoksa sana neden cevap yazmasin bi sorun olmamis sonuçta bence vardir birşey ya görmemiştir mesela bana gelen msjlari bende mesenger indirmedim görmüyorum bazen

Mesaj diğer kutusuna düştüğü için sizin mesajınızı görmedi inanın

Faceden yazmak olmamış hiç. Alınmış ki cevaplamamis.
Kisiye göre değişir, ben samimi bulmazdım faceden kuru bir mesajı.
İsteme günü yada bir gün incesi arayıp konussaydin iyiydi.

Ya da sizi tanimadi o yüzden olabilir bence büyük bi sorun yok.sen kardesinden numaraisni al konus bence yapman gerekende bu yani

Herkes sizin kadar aktif kullanmayabilir ya da kimse tanımadığı birine ''iyi bir mesaj yazsa'' bile cevap vermeyebilir. Bir de istemeye gitmemişsiniz, kız belki de bundan dolayı sana kırıldı. Bahaneninz olsa bile bundan kızın haberi olmayabilir. Arayarak tatlı bir dille durumu, hastalığınızı anlatıp tebrik edin.

Kusura bakmayın da bence siz şimdiden görümcelik yapmaya başlamışsınız.

Böyle şeyler yüz yüze söylenir. Yüz yüze olmazsa telefonda söylenir. Görümce face’ten mi tebrik eder? Hadi gidemediniz, telefon etseydiniz bari. Siz görgü kuralına uymamışsınız, o da uymamış.

Zaten başka şehirde yaşayacaklar.. Biz galiba iyice sanal internette dura dura iyice çok önemliyoruz interneti.. aklıma gelmedi telefon hiç

Şİmdi mesele telefon değil, ben o an aklma gelmedi telefon hiç.. Sürekli face de olunca oradan yazmak istedim. Aklıma gelmedi.

İyi de kibar ve hassas bir insan görgü kurallarına uyar. Kafasına ilk gelen şeyi yapmaz. Hassas bir insan, bu durumda kıza telefon eder, gelememe bahanesini söyler, gelemediği için ne kadar üzüldüğünü anlatır, ve tebrik ederdi. Siz karşıya hassas değilsiniz, ama size karşı kibar olunsun, hassas olunsun istiyorsunuz.

Gitmemeniz, tebriğinizi facebook üzerinden etmeniz normal gelmedi bana kusura bakmayın. Sonuçta evleneceği kişinin ablasıyım diyorsunuz ama o da sonuçta kardeşinizin evleneceği insan. Sosyal medya üzerinden yapılan kutlamalar biraz iş olsun diye yapılıyor gibime gelir, soğuk bulurum hep. Ailenize katılacak bir insana daha farklı yaklaşmalıydınız. Telefonu yok bir bahane değil, kardeşinizde var sonuçta. Kısaca kendisine böyle yaklaşan bir ablaya biraz alınmış olabilir. Belki de iş tamamen farklıdır, müsait olmamıştır, uğraştığı bir işi vardır, mesajı görmemiştir ya da sonra cevapların deyip unutmuştur...vs.

Çok ayıp etmişsiniz ayrıca sosyal medyadan yazılan mesaj ne demek yani siz uzaktan foto görüp yazan akraba öısınız bi telefon numarasını alıp arayabilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…