Daha ilk günden..

Mesajla kutlamak yerine arasaydiniz keske ..belki oda aramak yerine mesaj yazmiş olmana bozulmustur

Başka bir sağlık sorunu da olabilirdi..

Kardeşiniz ona neyinizin olup gelmediğini söylemiştir. Yani hemen kötüye yormaya gerekte yok,ama bence "kendini halsiz hissediyor" kiz isteme gibi onemli olaylarda biraz yetersiz bir sebeb gibi gelmiş de olabilir. Benim görümcemde gelmemişti ama biz önceden tanışmıştık ve iş yerinden izin alamadi. Bence biraz bekleyin. Belkide sadece geri yazmaya unutmuştur

Erkek kardeşinizle şifrelerini bikiyorlarsa hesaplarin o bakmış belki.
Ya da kavga ettilerse araları kotuyse cevap vermek istememistir belki..

mesajlaşmak güzel bir iletişim yolu değildir. yüzyüze, olmadı telefon, çok zorda kalırsanız mesaj... face falan uygun olmayan bir yol gibi yani ifaden emojilerden ibaret iletişim için yetersiz.

Mesaj atmak yerine aramaniz gerekirdi sanırım. Daha samimi olurdu. Tanişmişta olurdunuz

Aradım ya az önce konuştum hem kardeşimle hem de onunla.. :) İnşallah iyi olur.. Teşekkür ederim..

Dugunune gitmedigim arkadasima mesaj attm hayirli olsun dedim gordu cevap vermedi...arkadasim boyle yapiyorsa sizin gelin size nasil davranir sizce ? Siz dıs kapının dış mandalı gibi faceden mi attiniz ben olsam bende cevaplamam

Tavrınız istemiyormuş ama birileri tarafından iletişim kurmaya zorlanan biri gibi anlaşılıyor.

Bence size hak ettiğiniz gibi davranmış.

Kızın yerinde olsam bu yaptığınızı unutmam ve merhabadan öte sizinle ilişki kurmam.
Yaptığınız o derece nahoş.

Açıkçası bana yaptığınız anormal gelmedi. Kardeşiniz sevdi evlendi diye ilk günden samimiyet kurmaniza gerek yok, zamanla tanıdıkça severseniz iletisiminiz artar . Bir de herkes düğüne , istemeye katılmak zorunda değil zaten kimse de kardeşinin isteme merasimine bile isteye mecbur kalmadan katılmamazlik etmez. Ben şayet geldi gelmedi olaylarına fazla takılan biri değilim, canı ister gelir canı ister gelmez.

Ayrıca ben de cevap vermem diyenlere anlam veremedim tabi herkesin kendi dusuncesi. Facebook'tan mesaj attığım bölüm profesörumuz bile cevap veriyor, sen bana Facebook'tan yazdın, ben sana cevap vermem davranışı bana biraz kibirlice geldi.

Ve de her ne yolla olursa olsun , isterse taa uzak akraba olsun, hiç tanımayayım ama biri bana hayırlı olsun tebrik ederim diyorsa bir teşekkür ederim lafını esirgemem, azıcık nezaket küçük bir teşekkür ederim demek fazla zor gelmemeli insana.

Kızı tanımıyorum, belki de görmedi günahını alamam , belki de başka şey düşünerek cevap vermedi, aranizi kötü yapmaya değecek bir konu değil fakat hoş ta olmamış davranışı.

Ona sorsanız o da “ ben olsam kardeşimin böyle bir özel gününe katılırdım.” diye düşünüyordur belki.

Yanlış anlamayın neden gitmediniz demiyorum (sonuçta ben olsam giderim, siz gitmemişsiniz, tercih meselesi) ama herkesin kendine göre bir gerekçesi, bir mazereti var. Siz nasıl ki kendi mazeretlerinize anlayış bekliyorsanız, karşınızdakilerin tercihlerine de öyle saygı duymalısınız.

Yani bu koşullarda siz büyütüyorsunuz, evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…