- 10 Ekim 2014
- 32.981
- 148.656
- 798
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Hangi grup
Yahu bu tarz bahsettiğiniz ortam illa belli bir gruba mi ait olması lazım
Ben gayet kısır dolma poğaça Bermuda üçgeni ortamında bulundum gayette yaptım yani
Bebeğiniz var, siz yorulmayın diye kalkıp çay doldurmuş, rahatsız olmayın diye kendi çocuğuna sessiz ol uyarısında bulunmuş ve siz bunlardan fesat anlamlar çıkarmışsınız. Çok garip birisiniz, ben olsam sizinle arkadaşlık yapmamMerhabalar.
Bir konuda sizin görüşlerinizi merak ediyorum ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu ince düşünüyorum şimdiden teşekkürler herkese
Çok detay vermek istemiyorum
Ben birini davet ettim daha doğrusu esim davet etti disardayim işlerim vardı
Her neyse eve onlar gelmeden 1 saat önce geldik pek bişey hazırlaamadim açıkçası yani çay yanina klasik tatlı kuruyemiş şeklinde. neden bunu yazdım belki baglanti kurabilirsiniz diye.
Neyse gayet samimi olmaya çalışırken ben, hanımın dedikodu için kendini parçalarcasına herseye maydanoz olma çabaları.
Daha son damla icilmeden ben o sıra bebeğe dönerken
Dur canım ben doldurayim demeleri( mutfağı kontrol etmek)
Kizina sesli oyuncak kullanmamasını( dedikodu duyamaz diye)
Kütüphanemi güya alaya alması
Vs vs ama eşi tam tersi
Şimdi bu kadin sanki çok meraklıymisim gibi
Beni gruba alacağını artık tek kalmayacağını bsöyledi
Ama gidiş o gidiş.
Acaba diyorum benden malum kısır dolma v şeklinde menü mi beklemişti de
Olmadı
Ne diyorsunuz
Ay nasıl ev sahibisiniz nasıl tuhaf birisiniz
Biri kalkıp çay dolduruyor diye nasıl mutfağımı kontrol etmeye çalışıyor diye düşünüyorsunuz
Bu ne art niyet
Bir de samimi olmaya çalışırken diyorsunuz
Resmen sinsilik
Oyuncak mevzusunu da anlamadım ama iddia ettiğiniz gibi o dedikodu arıyorsa bile siz bin betersiniz bence
Gerçekten herkesin evine gidilmez ya
Herkesin bir kuru çayı içilmezmiş demek ki
Yediği içtiği şifa olsun bana uyan bir kadın değilmiş deseniz amenna da.
Ne ayıp Allah korusun sizin gibilerden
Bence siz de pek normal tepkiler vermemişsiniz ,bu anlattiklarinizdan bu sonuçları nasil çıkardınız?Çay konusunda yardımcı olmaya calismis ,mutfağıma bakacak.Cocuguna gürültü yapma demis,dedikodu dinleyecekMerhabalar.
Bir konuda sizin görüşlerinizi merak ediyorum ben mi yanlış düşünüyorum yoksa çok mu ince düşünüyorum şimdiden teşekkürler herkese
Çok detay vermek istemiyorum
Ben birini davet ettim daha doğrusu esim davet etti disardayim işlerim vardı
Her neyse eve onlar gelmeden 1 saat önce geldik pek bişey hazırlaamadim açıkçası yani çay yanina klasik tatlı kuruyemiş şeklinde. neden bunu yazdım belki baglanti kurabilirsiniz diye.
Neyse gayet samimi olmaya çalışırken ben, hanımın dedikodu için kendini parçalarcasına herseye maydanoz olma çabaları.
Daha son damla icilmeden ben o sıra bebeğe dönerken
Dur canım ben doldurayim demeleri( mutfağı kontrol etmek)
Kizina sesli oyuncak kullanmamasını( dedikodu duyamaz diye)
Kütüphanemi güya alaya alması
Vs vs ama eşi tam tersi
Şimdi bu kadin sanki çok meraklıymisim gibi
Beni gruba alacağını artık tek kalmayacağını bsöyledi
Ama gidiş o gidiş.
Acaba diyorum benden malum kısır dolma v şeklinde menü mi beklemişti de
Olmadı
Ne diyorsunuz
Bende şok oldum okurken gerçekten kadına dil uzatacagina kendi sinsilik ve fesatligina baksa keşke. Böyle insanlar yapayalnız kalmayı hakediyorAy nasıl ev sahibisiniz nasıl tuhaf birisiniz
Biri kalkıp çay dolduruyor diye nasıl mutfağımı kontrol etmeye çalışıyor diye düşünüyorsunuz
Bu ne art niyet
Bir de samimi olmaya çalışırken diyorsunuz
Resmen sinsilik
Oyuncak mevzusunu da anlamadım ama iddia ettiğiniz gibi o dedikodu arıyorsa bile siz bin betersiniz bence
Gerçekten herkesin evine gidilmez ya
Herkesin bir kuru çayı içilmezmiş demek ki
Yediği içtiği şifa olsun bana uyan bir kadın değilmiş deseniz amenna da.
Ne ayıp Allah korusun sizin gibilerden
Bu yaşınıza kadar böyle insanlarla karşılaşmanınz o da sizin sorununuzSizden Allah bilir kaç yaş büyüğüm ( bir kaç ay sonra 45 olacağım siz hesaplayın ) 3 çocuk büyüttüm sayısız misafir ağırladım bir defa olsun çayı ben doldurayim diyen misafirim için mutfağı kontrol edecek düşüncesi aklımın köşesinden bile geçmedi
Siz mi akillisiniz ben mi aptalım
Nerde nasıl yetisiyorsunuz bu kötü zannı nerde besleyip nasıl utanmadan söylüyorsunuz cidden hayretler içindeyim
Şimdi yani hiç bir evsahibine yardım etmeyecek miyim hakkimda böyle dusunurse diye
E evet işte bende onu diyorum ya ne kısırı ne dolmasıBiri de çıkıp dememiş ki akşam misafirliginde ne kısırı ne dolmasıcayın yanına ikramlık kurabiye olur tatlı olur kuruyemiş olur , bunun evine ilk gelip gelmemesiyle ne alakası var ? Hatta ilk kez geliyor diye insan daha bi özenir. Anlattiklarinizin dedikodu malzemesiyle de bi ilgisi yok. Ilgincsiniz.
Çocuk için önceden başlanmış galiba dedi üstüne puhahahaha diye bir gülüş patlattiBan anlayamadım nasıl dalga geçti kütüphanenizle biraz daha ayrıntılı yazar mısınız
Bulmaca çalışın birazHikayedeki fesat ve dedikoducu kim cozemedim.
Evet ben yine de iyi niyetli davranarak çağırdım bu da benim kaderim ne yapalımdaha önce bu konuyla ilgili yazmıştı bunlar grup ama içlerine girmek için kısır börek yapmam, dedikodu yapmam gerekiyor gibi yazmıştı. Zaten bu grubu sevmiyordu bunu bile bile evine davet etmiş. Biz o zaman arkadaşlık yapmayın aynı kafada değilsiniz demiştik.
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir
Kim kime payını herkes payını kopariyorsaDiğer konusunda ağzının payını almıştır diye düşünmüştüm ama almamış. Aynı kişilerden birini evine davet ederek level atlamış
Omon ollorono soglokAmiiiiiiinnnn.Yazmak istediğim ama zaten anlamaz diye üşendiğim tüm duygularıma tercüman olsumuşsunuz.elinize sağlık
AminŞükredelim el birliğiyle, mutfagınıza giriyor diye ambulans’ı, polis aramamıssınız. Şükredelim.
Sorun havada kaldı cevap vereyimTamam diyelim ki kadın dedikodu için gelmiş olsun yine de kısır börek yapmamanızla ne alaka
Ve böyle biriyle gruba girmeye çalışıyorsunuz, neden?
Kaldı ki mutfağı kontrol için kalkmasıyla gerçekten sadece çay doldurmak için kalkması arasındaki fark nedir
Nasıl anladınız bunu, kalkışından mı :))
Ben bebeği olan birini kendime hizmet ettirmem
Kalkarım ona da doldururum çayı kendime de
Ben böyle düşündüğüm için başkası da böyle düşünür zannederim
İnsan kendinde olmayan fikri başkasına yakıştıramıyor demek ki
Siz bence yeni insanlarla tanışmayın
Yahu yukarıdan niye bakayım ben olanı diyorum işteSize olan saygısından şıkır şıkır giyinmiş me var ki bunda?
Hanımefendi kusura bakmayın ama asıl dedikoducu da, fesatta sizsiniz…
İnsanlara bu kadar yukardan bakmayın bir kendinize bakın şu yazdıklarınıza ne ayıp…
Ecmain
Mutfaginiza girmesini istemiyorsaniz 'Lutfen oturun, ben hallederim' deyip izin vermeseydiniz. Illa dalacak degil mutfaga zorla, arkasindan mutfagimi kontrol etmek istedi diye dusunmek cok ayip bence.
Ayrica ozenip giyinip gelmesinin bile dedikodusunu yapmaya calisiyorsunuz ama size olan saygisindan ozenli gelmistir, tarzi oyledir.
Gercekten mumkun olan herkesle iyi ki disarida gorusuyorum dedim tekrardan, kimseye misafir olmamak lazim demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?