Daha ilk günden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi grup
Yahu bu tarz bahsettiğiniz ortam illa belli bir gruba mi ait olması lazım
Ben gayet kısır dolma poğaça Bermuda üçgeni ortamında bulundum gayette yaptım yani

Ayy ne var şu yiyeceklere amma anlam yuklemişsiniz. Evde kisirin ana malzemesi yok ve o kadar canim çektiki kısır sipariş ettim şuan onu bekliyorum.

Bebeğiniz var, siz yorulmayın diye kalkıp çay doldurmuş, rahatsız olmayın diye kendi çocuğuna sessiz ol uyarısında bulunmuş ve siz bunlardan fesat anlamlar çıkarmışsınız. Çok garip birisiniz, ben olsam sizinle arkadaşlık yapmam

Bence siz de pek normal tepkiler vermemişsiniz ,bu anlattiklarinizdan bu sonuçları nasil çıkardınız?Çay konusunda yardımcı olmaya calismis ,mutfağıma bakacak.Cocuguna gürültü yapma demis,dedikodu dinleyecek ben anlamadim

Sizden Allah bilir kaç yaş büyüğüm ( bir kaç ay sonra 45 olacağım siz hesaplayın ) 3 çocuk büyüttüm sayısız misafir ağırladım bir defa olsun çayı ben doldurayim diyen misafirim için mutfağı kontrol edecek düşüncesi aklımın köşesinden bile geçmedi
Siz mi akillisiniz ben mi aptalım
Nerde nasıl yetisiyorsunuz bu kötü zannı nerde besleyip nasıl utanmadan söylüyorsunuz cidden hayretler içindeyim
Şimdi yani hiç bir evsahibine yardım etmeyecek miyim hakkimda böyle dusunurse diye

Bende şok oldum okurken gerçekten kadına dil uzatacagina kendi sinsilik ve fesatligina baksa keşke. Böyle insanlar yapayalnız kalmayı hakediyor

Biri de çıkıp dememiş ki akşam misafirliginde ne kısırı ne dolması cayın yanına ikramlık kurabiye olur tatlı olur kuruyemiş olur , bunun evine ilk gelip gelmemesiyle ne alakası var ? Hatta ilk kez geliyor diye insan daha bi özenir. Anlattiklarinizin dedikodu malzemesiyle de bi ilgisi yok. Ilgincsiniz.

Bu yaşınıza kadar böyle insanlarla karşılaşmanınz o da sizin sorununuz

E evet işte bende onu diyorum ya ne kısırı ne dolması

Evet ben yine de iyi niyetli davranarak çağırdım bu da benim kaderim ne yapalım

Sorun havada kaldı cevap vereyim
Bu gruba girmeye çalışmıyorum eşimin ricası ile çağırdım
Nasıl anladım çünkü 2.turda ben çay doldurmaya giderken o da peşimden geldi çekti sandalyeyi yorum yapmaya başladı soyleeee bir süzerek gereksiz şekilde
Yönetici sordum bilmiyrim ki hebele hubele cevaplar verdi gibi gibi yani
Ya benim bebeğim duruyordu hani beni etkileyecek bir durum ortam oluşmadi ki tabiki severim öyle bir şey yardımcı olsa ama bende yapabilirdim sonuçta kimdir nedir bilmiyorum.
Fikir zikir olayı ise bu laf heralde bu çağ için tedavülden kalktı siz geriden geliyorsunuz

Size olan saygısından şıkır şıkır giyinmiş me var ki bunda?
Hanımefendi kusura bakmayın ama asıl dedikoducu da, fesatta sizsiniz…
İnsanlara bu kadar yukardan bakmayın bir kendinize bakın şu yazdıklarınıza ne ayıp…

Yahu yukarıdan niye bakayım ben olanı diyorum işte
Amaaaan ne duyar kastınız ya

"Komşuluk, arkadaşlık neden bitti ?" sorusunu örneklerle cevaplamak için konu açmış kadın. Bize de yaranılmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…