• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ilk günden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eve misafir davet edildiği zaman iş güç ayarlanır, tabi ki bir saatte olacak ikramlık o kadar ama bu yaptığınız özensizliktir
Diğer konu bir insanı evinize yani özel alanınıza davet ettiğinizde zaten bir samimiyet seviyesi oluşturuyorsunuz. İnsanların mutfağına girmekten ben pek haz etmem ama en azından servise yardım edilir, nezakettir bu hele de ev sahibesi çocukluysa. Kadıncağız size saygı duymuş özenli giyinip evinize gelmiş onu bile eleştirmişsiniz çok ayıp yaptığınız. Evinize davet ettiğiniz insanları bu şekilde yermek hiç hoş olmamış.

Çok elit arkadaşlar beğenemese de misafir ağırlamanın bir adabı vardır en azından yaşadığımız toplumda böyledir, nezaket ve özen gerektirir. Ha sevmeyebilirsiniz bu tür gelip gitmeleri o zaman da davet etmeyeceksiniz. Böyle bir arkadaşım var, kimseyi davet etmez evine, dışarıda organizasyon yapar görüşmek istedikleriyle bu da bir seçenektir ama hem çağır hem aşağıla ayıptır, insana yakışmaz
Bu yazdığınızda tek.kelimeye uydugum yer yok
Ben detay vermedim yok sa aslında olay çay koymak değil
Niyetinden haz etmedim
Yoksa ben diğer üyelere de yazdım
Ben çocuklu annelere bulaşık yıkadım paspas attım

Esin Kızımla ilgilendi mecbur.bende diğer kalan işlerle ilgilendim 1 saat ancak buna yetti ne diyim
Siz kızımla ve kendimle ilgilendim yazdığınız için yazdım o yorumu, eşinizi çocuk bakımı ve ev işlerine ortak edin mutlaka, sadece misafir ağırlarken değil, günlük rutin işlerde de girsin yapsın, silip süpürme, yemek yapma becerisi olsun, siz bunalıp dışarı çıkmak istediğinizde evde birkaç saat bebeğe baksın sonra eve misafir gelince, ki keşke madem müsait değildiniz o gün davet etmeseydiniz, eşiniz bir şey yapmadığından ikramlıklar az diye kendinizi dedikodunuz yapılacak diye hırpalarsınız.

Allah allah çok ilginç bir insansınız,beklentileriniz vs çok ilginç. Karşıdaki insana laf ediyorsunuz ama siz de normal değilsiniz

Bu yazdığınızda tek.kelimeye uydugum yer yok
Ben detay vermedim yok sa aslında olay çay koymak değil
Niyetinden haz etmedim
Yoksa ben diğer üyelere de yazdım
Ben çocuklu annelere bulaşık yıkadım paspas attım

Misafirliğe gittiğinizde neden paspas attınız ayol :D

Siz kızımla ve kendimle ilgilendim yazdığınız için yazdım o yorumu, eşinizi çocuk bakımı ve ev işlerine ortak edin mutlaka, sadece misafir ağırlarken değil, günlük rutin işlerde de girsin yapsın, silip süpürme, yemek yapma becerisi olsun, siz bunalıp dışarı çıkmak istediğinizde evde birkaç saat bebeğe baksın sonra eve misafir gelince, ki keşke madem müsait değildiniz o gün davet etmeseydiniz, eşiniz bir şey yapmadığından ikramlıklar az diye kendinizi dedikodunuz yapılacak diye hırpalarsınız.
Gerçekten keşke davet etmeseydim sağlık olsun bir daha tövbe :KK64:

Gerçekten keşke davet etmeseydim sağlık olsun bir daha tövbe :KK64:
Siz anladığım kadarıyla herkesle görüşmek istemiyorsunuz o zaman eşinizle konuşacaksınız, her aklına eseni davet etmeyecek, sizde madem benim bir çizgim var diyorsunuz bulunduğunuz ortamdaki kimseyle görüşmeyeceksiniz, davet teklifi gelirse vaktim olmuyor teşekkür ederim diyerek davetleri geri çevireceksiniz.

Olur da kazara birileri gelirse eşinizi sokacaksınız mutfağa veya gidip hazır bir şeyler alacak sizi mahcup etmemek için, erkek diye kenarda oturup gelsin çaylar gitsin muhabbetler yapmayacak.

Siz anladığım kadarıyla herkesle görüşmek istemiyorsunuz o zaman eşinizle konuşacaksınız, her aklına eseni davet etmeyecek, sizde madem benim bir çizgim var diyorsunuz bulunduğunuz ortamdaki kimseyle görüşmeyeceksiniz, davet teklifi gelirse vaktim olmuyor teşekkür ederim diyerek davetleri geri çevireceksiniz.

Olur da kazara birileri gelirse eşinizi sokacaksınız mutfağa veya gidip hazır bir şeyler alacak sizi mahcup etmemek için, erkek diye kenarda oturup gelsin çaylar gitsin muhabbetler yapmayacak.

daha önce bu konuyla ilgili yazmıştı bunlar grup ama içlerine girmek için kısır börek yapmam, dedikodu yapmam gerekiyor gibi yazmıştı. Zaten bu grubu sevmiyordu bunu bile bile evine davet etmiş. Biz o zaman arkadaşlık yapmayın aynı kafada değilsiniz demiştik.
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X