- 5 Ekim 2018
- 115
- 67
- 13
- 32
- Konu Sahibi sevgi kayaa17
-
Daha çok para harcayıp iyi şeyler giyinmeliymiş. Eski giyindiğini söylüyormuş. Benim gözümde güzel temiz şık yeterli oluyor.Neye gore daha iyi giyinmelisin dedigine bagli?
Kumas kalitesi mi kotu tarzi mi?
Yoksa adamda marka takintisi mi var
Sence arkadasin nasil giyiniyo
Belki de gercekten kötü giyiniyordur ?
Bazen birilerinin uyarması gerekir bence sevinmeli gözünü açtığı icin
Kız kıza muhabbet etmek yakışmamış demek ayrı, ama erkek arkadaştan duymak biraz daha farklı geldi tabi herkes böyle düşünmeyebilir.Evet haklısınız ama bu sevgili tarafından gelince insan rencide oluyor
Günah almak istemiyorum işte , daha çok para harcayıp giyin demek bilemedimgerçekten kötü giyiniyor desek size göre güzelmiş. erkek arkadaşı marka vs takılan biri mi?
Valla sokakta bazen öyle kızlar görüyorum ki sacının rengi olsun giyimi olsun hic mi arkadası yokta uyarmıyor diyorumEvet haklısınız ama bu sevgili tarafından gelince insan rencide oluyor
kız açık açık sorsun madem neyi kastettin diye. biz burdan ne desek boş.Günah almak istemiyorum işte , daha çok para harcayıp giyin demek bilemedim
Daha çok para harcayıp iyi şeyler giyinmeliymiş. Eski giyindiğini söylüyormuş. Benim gözümde güzel temiz şık yeterli oluyor.
"Sen al da ben giyeyim" desinMerhaba arkadaşlar ,
Kendi sıkıntılarıma yaptığınız yorumlar çok yardımcı olmuştu. Şimdi yakın arkadaşım için konu açıyorum. Sevgilisi biraz daha para harcayıp iyi giyinmesi gerektiğini laf arasında söylüyormuş. Kötü giyiniyor muyum diye sorunca cevap vermek istemiyormuş. Kız sözleşmeli öğretmenlik yapıyor. Kendince herkes dikkat eder. Alınganlık mı yapıyor? Sizce bir erkek bir kadına böyle bir şey söyleyebilir mi?
Arkadaşınız alsın sevgilisini gitsinler avmye en şık yerlerden seçtirip ona aldırsın/ madem beyefendi değişim istiyor elini cebine atacak
Valla sokakta bazen öyle kızlar görüyorum ki sacının rengi olsun giyimi olsun hic mi arkadası yokta uyarmıyor diyorum
Bazen kızlar birbirini kıskandıgı sırf kötü yanımda gözüksün diye uyarmayabiliyor
Arkadasınızı bilmiyorum lakin gercekten kötü giyiniyorsa artık her yer butik dolu uygun fiyata gayet güzel giyinebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?