Daha iyi giyinmelisin diyen sevgili.

sevgi kayaa17

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
115
67
13
32
Merhaba arkadaşlar ,

Kendi sıkıntılarıma yaptığınız yorumlar çok yardımcı olmuştu. Şimdi yakın arkadaşım için konu açıyorum. Sevgilisi biraz daha para harcayıp iyi giyinmesi gerektiğini laf arasında söylüyormuş. Kötü giyiniyor muyum diye sorunca cevap vermek istemiyormuş. Kız sözleşmeli öğretmenlik yapıyor. Kendince herkes dikkat eder. Alınganlık mı yapıyor? Sizce bir erkek bir kadına böyle bir şey söyleyebilir mi?

Arkadaşınızın giydikleri eski,uyumsuz,zevksiz mı? Eğer sorun buysa hafif değişiklikler yapabilir dolabında.
Eğer markasız giyindiği için bu lafları duyuyorsa sevgilisinden kaçarak uzaklaşsın

gerçekten kötü giyiniyor desek size göre güzelmiş. erkek arkadaşı marka vs takılan biri mi?

Evet haklısınız ama bu sevgili tarafından gelince insan rencide oluyor
Valla sokakta bazen öyle kızlar görüyorum ki sacının rengi olsun giyimi olsun hic mi arkadası yokta uyarmıyor diyorum
Bazen kızlar birbirini kıskandıgı sırf kötü yanımda gözüksün diye uyarmayabiliyor
Arkadasınızı bilmiyorum lakin gercekten kötü giyiniyorsa artık her yer butik dolu uygun fiyata gayet güzel giyinebilir

Daha çok para harcayıp iyi şeyler giyinmeliymiş. Eski giyindiğini söylüyormuş. Benim gözümde güzel temiz şık yeterli oluyor.

Simdi eski giyinmek var eski giyinmek var
Rengi solmus bir bluzle 10 sene once alinmis tutlenmemos rengi ayni duran sey arasinda ciddi fark var
Eski giyindogini soyluyosa ya solmus eski gorunuyodur ya modasi gecmistir

benim eşim de mesela daha klasik giyinmemi ister, ben spor giyiniyorum.. belki sevgili kişisi de bi tarzı seviyordur ve öyle giyinmesini istiyordur.. alışverişe birlikte çıkabilirler..

Bence tam olarak ne demek istediğine bağlı sevgilisinin. Marka ise tek derdi saçmalamış, böyle biriyle ben olamazdım. Ama uyumsuz ve yıpranmış buluyorsa kıyafetlerini ve gerçekten öyleyse düzeltebilir arkadaşınız imkanları doğrultusunda. Bence giyinmeyi bilmek diye birşey var. Ben kesinlikle beceremiyorum o yüzden klasikten şaşmıyorum ya da ablama soruyorum o iyidir böyle konularda. Ve eğer sevgilisi iyi niyetle söylemişse kız arkadaş, sevgili farketmez söyleyebilir. Önemli olan niyet, üslup bence.

"Sen al da ben giyeyim" desin

Böyle arkadaşta düşman başına !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…