Daha iyi giyinmelisin diyen sevgili.

Tarz olarak soyluyorsa kizacak birsey yok
Ama marka olarak soyluyorsa hatali.

Herkes marka giyinemez ama pazardan da olsa tarz giyinebilir..

İşyerinde bir arkadaşım çok da sevdiğim bir arkadaşım geldi aklıma. Kızın kumaş seçimi filan çok acayip yani buram buram polyester giyiniyor. Siz arkadaşınıza baktığınızda nasıl görüyorsunuz. Hani tamam herkesin kendi zevki ama bazdn yapıcı eleştiriler yapmak gerek.

Bir 5,6 yıl öncesi giydiğim şeylere bakıyorum da fotoğraflarda, korkunç ötesi şeyler giymişim tarzımı bulmaya çalışırken

Ama o günlerde sevgilim,bir arkadaşım vs herhangi biri bana kötü giyiniyorsun, ay bunlar ne? dese, belki o kıyafetleri giymezdim ama o kişilerin de bir daha yüzüne bakmazdım.

İyi niyetli insanlar karşıdaki kişinin kalbini kıracağına susmayı yeğlerler, belki fikir verirler. Kötü giyinen kişiyi yanına yakıştıramayanlar, rahatsız olanlar da böyle dan diye söyleyip insanı üzerler.

Bende esime sevgiliyken bu ne hal kalk yurude bi alisveris yapalim az iyi giyinmeyi ogren diye diye bugunlere getirdim şükür. Adam zevksizdi yani giyim konusunda. Art niyetim yoktu bana normal geldi o sebeple

Arkadasin cok iyi dusunmeli bence bu cocukla devam etmek noktasinda...cunku kimse kimseyi kaliba sokmamalo bence...kizi bu haliyle gorup begenmis neden degistirmeye calisiyor ki?

Benim eşim de sevgiliyken bana sen giyinmeyi bilmiyorsun diyordu arada. Genel olarak o spor seviyordu. Ben de öğretmenim. Ben spor klasik giyiniyordum o aralar. Sonra tamamen spor giyime döndüm.
Bence sevgilisiyle alışveriş yapabilirler. Tabi burda kendi zevkinden ödün vermeden.

gerçekten kötü bile giyiniyor olsa söyleme tarzı hiç hoş değil. ben olsam alınırdım. madem daha özenli giyinmesini istiyor bir kaç takım kıyafet alsın hediye etsin kendi uygun gördüğü kalitede ve uyumda kalp kırmadan. düşüncesizmiş o adam dan diye kötü giyiniyorsun daha güzel şeyler al denir mi ya.

Herkesin maddi gucu marka giymeye iyi giymeye yetmeyebilir ayip etmis kiza. Cok biliyorsa alsin gotursun giydirsin bir kere . Kizi asagilamaya hakki yok begenmesiyse niye sevgili oldu begendigiyle olsaydi.

Marka açısından dediyse bunu gerçekten gereksiz olmuş ve arkadaşınız alınmakta haklı diye düşünürüm. Ama pazardan alınan 10 TL'lik bluzu bile kendine yakıştırmak farklı bir olaydır. Bu açıdan dediyse en azından dürüst davranmış derim.

Benim de sacma sapan giyindigim donemim olmustu tam ergen zamanlari ve kimse uyarmadi ama ben uyarilmak isterdim acikcasi. Hatta uyaran yonlendirebiliyorsa yonlendirseydi bi kendime getirseydi.
Suan halimden memnunum ama esime arada sorarim degisiklik mi yapsam sence ne gibi seyler olsa filan diye.

Kotu giyiniyorsun ayyy bunlar nee dememis zaten cocuk daha iyi giyinmelisin demis... -.- Insan hafif bozulur ama soylenmesini tercih ederim acik acik

Kumaş uyumsuzluğu vs değil. Aslında sade giyinen biri. Sanırım sıradan bulduğu için böyle konuştu. Kıza sen kıyafetlerine özen göstermiyorsun saldın, bende senin yüzünden saldım demiş.

Belki giyim tarzini begenmiyordur, olabilir.
Benim kuzenim de esine cok laf eder bu konuda, gencecik kadinsin daha spor,daha tarz giyin diye. Bazi erkekler takintili bu konuda. Kalp kirmayacak sekilde soyluyorsa sorun yok bence.

Dün akşam konu tekrar konuşulmuş. Kendisi küçük bir ilçede görev yapıyor arkadaşım. Küçük şehire gidince kıza vizyonun küçülmüş senin, eskisi kadar zeki değilsin demiş. Zeka değişen birşey miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…