Daha iyi giyinmelisin diyen sevgili.

Arkadaşınız kk üyeliği açsa ya.
Hiç zor degil, bekleme süresi yok.
Şippadanak mail adresiyle üye olup konu açabilir.
Ben cevap vermeden önce şöyle bir soru sorayım: terazi erkeği mi?
Benim teraziş bana neler derdi, onları normal karşılıyorum ben^^

Tarzını değiştirmesini söylese bu farklı bir durumdur fakat DAHA FAZLA PARA HARCAYIP İYİ GİYİN demek bilemiyorum.
Kız nasıl içine sindirmiş .
Ayrıca seven insanın gözünde karşısındaki çuval giyinse görünmez bu bir gerçek.
Adam demek kendi yanına yakıştıramamış .

Allah'ım, ifşa olacağım. Çünkü bu herkese yaydiğim bir hikaye :)))
Benim yabancı bir erkek arkadaşım vardı, havaalanında vedalasiyoruz, artık kaç ay görüşmeyecegiz Allah bilir.
Sımsıkı sarılmışiz,ben agliyorum rimeller akmış, tuttu bana; 'you need to quality cosmetic' falan birseyler dedi. Ben de anlamadım, kozmik mozmik birşeyler derdi uzaktayken,aynı gökyüzü altında olusumuzla alakalı. Yine güzel söz söylüyor falan sandım, hayra yordum.
:)) Sonra devam etti , meğer ciddi ciddi rimelim aktığı için 'daha kaliteli kozmetik ürünleri kullanmam' gerektiğini söylemiş, hala da uzattı, 'senin iyiliğin için. Bak geçen de rujun dişine bulaşmıştı' falan diye
Terazi erkeği işte :)
Sonuç olarak ben her haliyle güzel olduğunu düşünen, kampta su bulamayıp saçı düğüm düğüm olan,yirmi gün deniz terligiyle gezen eglenceli bir kadınım. Onun istediği kadın türünün her daim bakımlı,manikürlü,topuklu ayakkabısı vurmayan bir hanim efendi olduğunu anladım ve başka sebepleri de katıp ayrıldım :)

Erkek arkadaşının böyle bir şey demesi çok kötü hissettirir haklı ama ne anlamda daha iyi giyin demiş. Örneğin benim eski erkek arkadaşım, çok bol giyiniyordu, üstüne 3 beden büyük alıyordu herşeyi resmen, ben ona söylemiştim, çok bol giyiniyorsun, kötü duruyor diye. Hatta birlikte alışiverişe çıkmıştık kendi bedeninde kıyafetler almıştık ama daha iyi giyin derken, daha pahalı şeyler al demek istiyorsa, çok ayıp etmiş ve aklı beş karış havada biri belli ki.

Kızın maddi durumu belli sözleimeli öğretmen, milyoner değil ya Versace giyinsin? Kızın çok süper bütçesi var sanki o kısıyor.Herkes bütçeye göre elinden gelenin en iyisini yapıyor sonuçta.

Çok rencide edici hele ki insanın sevgilisinden geliyorsa.

Dangalak bir adam bence, başka birinin bütçesine laf etmek hadsizlik ve dangalaklık. Ben olsam sindiremez terk ederdim daha iyi giyineni bulsun hasbam.

bizde de bir öğretmen arkadas vardı bir giyimi vardi OMG etek ayrı bluz apayri botlara ayakkabilara cantalara hiç deginmiyorum.bi arkadas uyarmisti ama sallamadi hiç.nisanlandi hatta nisanlisi ne demistir bilemeyiz

Dünde benimkine ben aynısını dedim. Basit giyiniyorsa arkadaşınız biraz daha kaliteli giyinmesini istemiştir belki. Zira benim marka takıntım yok ama kumaşın kalitesine önem veririm. Bazen benimki gider kıytırık dükkandan 20 liraya kot pantolon alır pazar malı gibi durur, çok kızarım.

Kumaş kalitesinden bahsediyor olabilir.

Bence alınganlık yapmıyor ne güzel daha iyi giyinmesi gerektiğini söylemiş.. Şimdi eşler birbirlerine saçını söyle yap demiyor mu mesela? Arkadaşın da sorsun sen mesela kot mu seviyorsun işte renkli kıyafet mi seviyorsun diye.. Ama kendisine uymayacak bişey giymesini söylerse kendisi istemediği halde onun için giymesin.. Belki de arkadaşın sade giyiniyordur onun sevgilisi de renkli canlı seyler seviyordur..

Bence bir kadın giyimine saçına başına dikkat etmeli
Bazılarını görüyorum dip boya gelmiş saç yarı siyah yarı sarı geziyor
Aslında bunun sadece parayla ilgisi yok zevk meselesi
İndirim olduğu zaman mağazanın kapısından açılır açılmaz girdiğimi bilirim takip ederim
Zaman buldukça avmleri gezerim bu aslında biraz merak meselesi

Kalitesiz ve eski moda bulmuş gibi geldi bana.
Eşlerin, sevgililerin birbirini yönlendirmesine karşı değilim ama her şeyin bir adabı var. Böyle öküz gibi söylenmez.
Tavsiye versin, mağazalara gidip birlikte baksınlar ya da hediye alsın. Arkadaşınızın maddi durumu uygun olmayabilir.
Aslında arkadaşınız üye olsa karşılıklı soru cevap şeklinde daha faydalı yanıtlar alabilir üyelerden. Üyelik almak 2 dakikalık iş.

sevgilisi öyle düşünüyorduysa uygun gördüğü kıyafetlerden alıp hediye edecekti ve sonrasında bak böyle daha güzel oluyorsun keşke hep böyle giyinsen gibi bir şeyler söyleyip kırmadan dökmeden bu işi halledebilirdi. Ama hem elimi cebime atmayayım hem de eleştireyim olmuyor.

Sevgilisi patavazsizmis cok biliyosa o alsin.bence direk oda deseydi ben zevkimi biliyorum sen rahat ol canim

ne kadar görüntüye önem verir olduk. her şey görüntüden ibaret. birine baktığımızda önce fiziği, dış görünümü dikkatimizi çekiyor. keşke birine baktığımızda içini, ruhunu görebilsek ya. sonra dış görünümüne doyduktan sonra bomboş tanışıklıklar kalıyor geriye. duygudan eser yok

o zaman hediye alsın versin kıza madem ne kadar ayıp bişey bana göre bu
daha temiz güzel giyinebilirsin diyebilir ama daha çok para harcamasını beklemek çok ayıp

Valla panpa bence o da rencide edici
Senin paran yok, benim var o yüzden bunları ben aldım, sen bunları giy

şeklinde bir yaklaşım yine utandırıcı bence.
Bence konudaki kız kendi ekonomik seviyesine yakın biriyle olsun bitsin her 2 taraf da mutlu olsun.

Benim de eski sevgilim boyleydi giyimimi eleştirirdi. Kendimi kötü hissederdim. Beraber giyim mağazasına gittik hani beraber seçelim diye oralarda da cok pasif kalmiştı. Ornek goster diyorum ses yok. Bir türlü anlaşamamıstık. E her giysi de her vucut tipine uygun değil. En sonunda ayrılmıstık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…