Daha iyi giyinmelisin diyen sevgili.

Yani sizin kız bence de çok akıllı değil.
Şu hakarete bir cevap verememiş mi, yüzüne bakıp dinlemiş mi öylece? Ben olsam agzina kurekle vururdum acikcasi.

Son düzenleme:
Öyle söyleyene kadar kendi beğendiği tarzda bir kıyafet alıpta getirmiş mi kız arkadaşına ? burdan yola çıkarak bu tarz bu model sana daha çok yakıştı diyip daha gönül alıcı ifade edebilirdi .. bence bu bencil kendini birşey sanan bi tip

Mesele para meselesi olmayabiliyor her zaman adam daha açık giyinmesini mi istiyor daha uyumlu giyinmesini mi istiyor daha kapalı mı istiyor belli değil.

Mesela erkek giyim için lcw gömlek 35 lirayken indirimden polo ya da pierre cardini 50 tlye alabiliyordun 3-4 sene önce. Yani kiminde para olsa bile aileden gelme alışkanlık var bazı mağazalara gidip önyargı ile bir kıyafete bu para verilir mi diyorlar. Ya da sadece temiz ütülü giyineyim yeter mantığı da var.

(

İyi giyinmek parayla alakalı bir mevzu değil. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi çok kaliteli ve marka şeyleri indirimde normal fiyatlara alabilirsiniz. Neyi nerede bulacağınızı bilin yeter. İndirim dönemlerinde piyasa fiyatına çok kaliteli şeyler bulursunuz.

Kimi insan gerçekten giyinmeyi bilmiyor. Tarz değil dediğim, vücuduna göre kıyafet almayı bilmiyor. Kaliteli kumaş, dikiş bilmiyor. Dünyanın parasını verip yamuk yılık tişörtler kazaklar, kötü dikişli potluk yapan pantolonlar giyiyorlar.Kimisi de kıyafete para harcamam deyip felaket giyiniyor. Tercih meselesi... Bu konuda uyuşmuyor olabilirler.

Bir erkek bir kadına böyle bir şey söyleyebilir tabii ki ama hafiften insanın içi burulur. Rahatsız olan tepkisini göstersin.

Giyim tarzını beğenmeyebilir, bunu dile getirebilir de, daha çok para harcaman lazım demek nedir yav, ona mı soracakmış giyime ne kadar bütçe ayıracağını? Sanki kendisi ödeyecek beyefendinin... Hadi bu sana yakışmış, bu yakışmamış denebilir de, erkek arkadaşın yorumu azıcık hadsiz. Bir de şık olmak her zaman paraya bakmıyor, bazı insanlar ucuza da oldukça tarz olabiliyor.

Allah aşkına arkadaşın ne için katlanıyor bu adama mecbur mu

benim eşim sevgili olduğumuz bi dönemde sürekli bana alışveriş yapmaya çalışıyordu,birsürü kıyafet almıştık bana,hepsini çalıştığı için o ödemişti,arada da bunları giysene çok yakıştı deyip duruyordu,meğer kot giymemden çok sıkılmış elbiseler etekler topuklu sandaletler çiçekli desenler seviyormuş adam,çok sonra laf arasında söylemişti,ben hiç kırılmamıştım bu tarz bi yaklaşımdan,o sevgiliye söylesin öküz olmasın bence birşeyi söylemenin kırk tane yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…