Daha Kadınsı Olmak

Size youtube üzeri Suzan Mutluyu dinlemenizi öneririm. Disil enerjimizi daha cok ortaya cikarabilmemiz icin , daha " kadinca" olabilmenin yollarini anlstiyor. Cogu kisi dis görünüsle alakali baya tiyo vermis ama sirf o yeterli degil. Anladigim kadariyla siz daha cok icinizdeki kadini karakter olarak ortaya cikarmak istiyorsunuz:) bi dinleyin derim belki ise yarar. Ben cok faydasiini gördüm

Belki blokajlariniz vardir? Veya cocukluktan gelen travmalar? Cok büyük bisey olmasina gerrk yok mesela " cilvelik yapmak ayiptir" diye bilincaltiniza yerlestimi ki? Ne bileyim böyle düsünceler derinden etkiliyor olabilir:) derinlerinize inin ve sorgulayin ne hissediyorsunzz? Komik veya yapmacik dutmaktan mi korkuyosunu? O an esinizden begenilmemekten mi veya yeterli olamamaktan mi ... gibi gibi:) tülay kök videolari ve kitaplarini ds öneririm. Belki cocuklukta veya gecmiste birseyler bilincaltina yerlesmis olabilir

Evet kesinlikle doğru anlamışsınız, durumu ifade etmekte güçlük cektim ancak demek istediğim buydu. Diğer mesajiniza da cevap vereyim, çocukluğum travma içinde geçti. Olabilir yani. Önerileriniz için çok teşekkür ederim, şimdi bakacağım dediklerinize :)

Diger mesajlari simdi okudum. Baya dolmussunuz... acinizi üzüntünüzü sevincinizi yasayin.. kasmayin. Ve iletisim iletisim iletisim ennnn önemlisi. Malesef karsimizdaki insanlar her nekadr en yakinimiz olsa bile bizim zihnimizi ve duygularimizi asla okuyamazlar. Ve unutmayin ki siz kendinize vermediginiz saygiyi degeri önemiii sevgiyi bir baskasi size aslaaaa veremez. Siz önmelisiniz degerlisiniz ve herseyin en güzeline layiksiniz. Okuduklarima göre incinmissiniz ve cok seyler yasamissiniz cocuklugunzda da . Uzman degilim ama belkide o zamanki yasadiklarinizi bugüne aktariyorsunuz. Belki gecmisinizle yüzlesmek gerekiyordur geleceginizi güzel yasayabilmeniz icin. Kendinizi anlayin, gerekirse uzmandan yardim alin Inanin siz degisirseniz kendinize bakis acinizi degistirip deger verip sevip kendinizi, kendi yaralarinizi sarip sarmalayip kabul edip kendinizi aff ederseniz herkes ve hersey degisir Hayatinizda mutluluklar diliyorum güzel kadin!

Koku cidden önemli bir kokunuz olmalı. Teninize yakışan bir kokuyu bulun ve hiç değiştirmeyin. Ben bi koku analistinin atölyesine gitmiştim. O bana tiyo vermişti. Atıyorum size en uygun vanilya filan gibi. Birde saçlarınız her daim güzel koksun. Kuru saça günlük kullanılan maskeler var deneyebilirsiniz .

Sanayiye gittiğimde ustaları dinlerken oje sürüyorum bazen. Birde topukluyla gidip kahve içiyorum. Oje sürmesem yoksa mazallah oturup ustayla tespih çekip insaat konuşacağız. Böyle yaparak hem eril hemde dişil enerjimi dengeliyorum.
Lisans zamanlarımda okulda en garip ve bazen iddialı kombinlerimle bilinirdim. Zorlu bir bölüm okudum topuklularla okula girip dolaptan ev terliklerimi çıkarır dersler bitinceye kadar tüm okulu terlikle dolaşırdım.
Bunca dengesizlik, çatlaklık, deliliklerim, gevezeliklerimin yanında çok gizemli olduğumu hayatıma kim girse asla çözemediklerini söylerler. Bunlar için çabam dahi yok. Tamamen tıynet bir meselesi olduğunu düşünüyorum. O yüzden çabaya hiç gerek yoktur diye düsünüyorum. Salın ve kendiniz olun.

Salla ya, ben de aynı düşünüyorum. Ama kendimi değiştirmeyi pek az düşünmüşümdür. Düşündükten hemen sonra da salla ya diyorum. Sen de de.

Ne güzel yazmişsiniz beni cok duygulandirdiniz. Dediklerinizi dikkate alacağım, çok teşekkür ederim, güzel kalbinize sağlık...

Ayy evet parfüm tutkum var benim de. Hep güzel koktugumu söylerler, takıntı gibi bir şey çok severim güzel kokuları. Koku analisti çok iyi fikir, büyük şehire dönünce yapayım ben bunu, çok hoşuma gitti :)

Ben evde pijama giymeyin, makyaj yapın olaylarına hiç katılmıyorum. Seven insan, isteyen insan bunlara hiç ama hiç aldırış etmiyor gerçekten. Kişisel olarak temiz bir insansanız geri kalan hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Bakış açılarımız her şeydir. Evde bihter ziyagil gibi eş olmasını isteyen eşine de adnan ziyagil şartları sunsun madem.

buna da cidden üzüldüm ne diyeceğimi de bilemedim açıkçası
ama çocuğunuzu sağ salim kucağınıza almanıza sevindim

Son cümlemize bayildimmmm..

bence olduğunuz gibi kalın bu dedikleriniz sonradan olacak şeyler değil.

geçen gün eşim işten beni almaya geldi. uzaktan o kadar asil havalı görünüyorsunki dedi. aslında üzerimdede öyle aman aman bi kıyafet yoktu bence sıradandım. yani bunlar kasmayla olacak şeyler değil diye düşünüyorum

askerlk arkadaşı moduna geçmeyin tabi daha neler.o kadarda değil. evde bile bi tayt bi saç işinizi görür hoş görünmek için.

Bence tam tersi yillar gectikce daha alimli oluyor bayan da erkek de. Esime sarap gibisin derim. Bazen gun icinde boynunda öperim kokusunu icime cekerek. Bazen dudagindan operim sabah uyandirirken. Mutfakta is yaparken arkadan sarilirim. O da benzerlerini yapar. Siz de kendiniz kendinize ozgu bu tür seyler yapabilirsiniz.

tüm yazılanları okudum da bende de şöyle bir problem var bakımlı güzel bir kadınım bu seksilik anlamında değil sevimli sempatik olduğumu söylerler genelde ama gel gelelim sesim aynı travesti gibi birine watsaptan ses kaydı atınca oturup sinirden kahkalar atıyorum birde üst dudağım çok ince olduğu için gülemiyorum ÇOK ÇİRKİN OLUYORUM O ZAMAN fotoğraflarda asla gülmem dudağımı yaptıram diyorum ona da eşim izin vermiyo abartıyorsun diye yalnız değilimdir heralde

Daha naif işveli konusabilirsiniz. Kendinizi değiştirebilirsiniz bence canım çünkü inanın kendinizi daha ozguvenli hissediyorsunuz

ya alemsınız :) bencede sempatık tatlı bırısınız

sesınızle ılgılı sıkayetınız varsa egıtımle mudahale edılebılıyor dıyafram kullanmayı ogreneceksınız şan dersı almak gıbı :) sesınız uzerınde hakımıyet kurabıleceksınız daha kontrollu olur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…