Daha karnımda bile olmayan bebeğe kıyafet..

Kayınvalidem kıyafet dükkanı var herşey satıyor.. Çocuk kıyafeti de var.. Daha hamile değilim ve düşünmediğim halde kıyafet seçip verdi 3 yaş +5 yaş al sakla diye yüz ifadesi De güler şekilde gülümser gibi ister gibiydi.. Ama bnm kilo var zayıflamam şart kanda pıhtılaşma hastalığım var hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek embolia geçirdim doktorlar en az 3 yıl çocuk yok dediler yapma dediler pıhtı yine atar diye ölümden döndüm çünkü daha bu yıl dolacak üç sene..
Daha kasımda üç yıl olacak evleneli ve 23 yaşındayım.. İstemiyorum çocuk anne olmaya hazır değilim..
Eşim de istiyor bi ara kafayı takıp sürekli laf sokup duruyordu.
Kayınvalşdemi kırmadım aldım ama hoşuma gitmiyor bu tavırları.. İçimi dökmek istedim..
Canım seni cok iyi anlıyorum, bende tüp bebek deneyeceğim ama bakalım tutacak mı, tutmazsa hayati riski çok yüksek ikinci operasyon yapacak doktorum. Eşimde olma diyor. Ama bakalım kısmet. Normal doğum dışında eğer doğum yaparsam da Hayati riskim çok yüksek. İlk ameliyatımda resmeb öldüm dirildim. İnsanlar anlamıyor. Cevremden kimse bilmez bu konuyu, ameliyatlarımı.
Görümcemin de derdi çocuk görüşmüyorum. Eşimi arar, yazar ne zaman hala olucam da olucam derdi bu.
Boşver takma dicem ama zorla insanı çileden çıkarıyorlar.

Kayınvalidem kıyafet dükkanı var herşey satıyor.. Çocuk kıyafeti de var.. Daha hamile değilim ve düşünmediğim halde kıyafet seçip verdi 3 yaş +5 yaş al sakla diye yüz ifadesi De güler şekilde gülümser gibi ister gibiydi.. Ama bnm kilo var zayıflamam şart kanda pıhtılaşma hastalığım var hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek embolia geçirdim doktorlar en az 3 yıl çocuk yok dediler yapma dediler pıhtı yine atar diye ölümden döndüm çünkü daha bu yıl dolacak üç sene..
Daha kasımda üç yıl olacak evleneli ve 23 yaşındayım.. İstemiyorum çocuk anne olmaya hazır değilim..
Eşim de istiyor bi ara kafayı takıp sürekli laf sokup duruyordu.
Kayınvalşdemi kırmadım aldım ama hoşuma gitmiyor bu tavırları.. İçimi dökmek istedim..
Takma cnm boşver art niyetli gibi gelmedi bana. Büyükler torun sevgisiyle bazen abartabiliyolar. Allah sana saglik ve sihhat versin. Hersey zamaninda daha güzel. Sevgiler

Ben kv nin kötü bi amaci oldugunu sanmiyorum ya.. Saglik sorunlarinizi biliyor mu ? Eger bilmiyorsa anlayışlı olmasını zaten bekleyemeyiz.
Ben yengemin hamile olduğunu duyar duymaz kıyafet stoklamistim hep heveslendigimden heycanlandigimdan.. Onunki de boyle bir durumdur bence. Allah gonlunuze gore versin inşallah

bende kv nin art niyetli oldugunu sanmiyorum siz bu konuda hassas oldugunuz icin oyle dusunmussunuzdur belki..ama esinizin durumu bile bile laf sokmasi hos degil tabi..

Kıyafet verdi diye çocuk yapmak zorunda değilsiniz, dursun bir kenarda.. Yıllar sonra bir gün de olsa torununun üstünde görürse çok mutlu olur. Bunca yıl saklamış demek diye düşünür. Içinde bulunduğunuz durum yüzünden bence biraz abartmışsiniz.

Ben de art niyet göremedim. Benim annem daha bekarken ve sevgilim bile yokken gördüğü , beğendiği bebek kıyafetlerini alıp verirdi bana torunuma şakla ben o günler göremeZsem dursun bir kenarda derdi. Yaşı kaç bilmiyorum ama kayınvalidenizde öyle düşünmüş olabilir.
Annem bana verdiğinde o bebek kıyafetlerini vakumlu Hurca koyup kaldırdım. Sonra hamile olunca çıkardım , ki 7-8 sene sonra yani , gayet temiz duruyorlardı , kullandım çoğunu.

Hangi kv de bu öz mü üvey olan mı
Üvey olanın mutlaka yasini belirtiyor :D konu sahibi 23, eşi 28, uvey kv 30 yasinda..

Sevgili konu sahibi, saglik sorunlarinizi bile bile, "60 kilo zayıf bi genç kız bulup ondan çocuk yapicam" diyen kocanizi baba yapmak icin biraz daha düşünün isterseni

Herşeyin zamanı vae canım ilerde inşallah en doğru zamanda verir Allah isteyen herkese önemli olan önce senin Sağlığın sıhhatin

Üvey olanın mutlaka yasini belirtiyor :KK70: konu sahibi 23, eşi 28, uvey kv 30 yasinda..

Sevgili konu sahibi, saglik sorunlarinizi bile bile, "60 kilo zayıf bi genç kız bulup ondan çocuk yapicam" diyen kocanizi baba yapmak icin biraz daha düşünün isterseni
Benim aklıma başka birşey geldi Özden al üveyde hamile ya ber ona gitsin işte

Üvey olanın mutlaka yasini belirtiyor :KK70: konu sahibi 23, eşi 28, uvey kv 30 yasinda..

Oo baya iyi hayranımsın maşallah :)

Back
X