- 15 Temmuz 2016
- 8.626
- 14.517
- 248
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Canım seni cok iyi anlıyorum, bende tüp bebek deneyeceğim ama bakalım tutacak mı, tutmazsa hayati riski çok yüksek ikinci operasyon yapacak doktorum. Eşimde olma diyor. Ama bakalım kısmet. Normal doğum dışında eğer doğum yaparsam da Hayati riskim çok yüksek. İlk ameliyatımda resmeb öldüm dirildim. İnsanlar anlamıyor. Cevremden kimse bilmez bu konuyu, ameliyatlarımı.Kayınvalidem kıyafet dükkanı var herşey satıyor.. Çocuk kıyafeti de var.. Daha hamile değilim ve düşünmediğim halde kıyafet seçip verdi 3 yaş +5 yaş al sakla diye yüz ifadesi De güler şekilde gülümser gibi ister gibiydi.. Ama bnm kilo var zayıflamam şart kanda pıhtılaşma hastalığım var hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek embolia geçirdim doktorlar en az 3 yıl çocuk yok dediler yapma dediler pıhtı yine atar diye ölümden döndüm çünkü daha bu yıl dolacak üç sene..
Daha kasımda üç yıl olacak evleneli ve 23 yaşındayım.. İstemiyorum çocuk anne olmaya hazır değilim..
Eşim de istiyor bi ara kafayı takıp sürekli laf sokup duruyordu.
Kayınvalşdemi kırmadım aldım ama hoşuma gitmiyor bu tavırları.. İçimi dökmek istedim..
Görümcemin de derdi çocuk görüşmüyorum. Eşimi arar, yazar ne zaman hala olucam da olucam derdi bu.
Boşver takma dicem ama zorla insanı çileden çıkarıyorlar.