daha ne çocuğu ama yaa :/

'Ben hayla istemiyorum, çocuk için iki kişinin istemesi önemli ' de

Gece bakarımlara filan da kanma
O baksa bile bebek durmaz anneyi ister
Emziremeyeceğine göre, hep yükün büyüğü sende olacak
Evi işi bir hallet biraz zaman geçsin bence de

doğru söylüyosunuz hanımlar artıları ve eksikleri bi hayli fazla önce benim hazır olmam gerekiyor ki şuan hiç değilim ve bir müddet daha düşünmüyorum bunu güzellikle anlatmaya çalışcam anlamazsa zoru denicez artık

etrafınızda bebeği olan yok mu samimi olduğun al getir eve 3 gün o baksın.sen hiç karışma. emin ol fikri değişir

etrafınızda bebeği olan yok mu samimi olduğun al getir eve 3 gün o baksın.sen hiç karışma. emin ol fikri değişir
ablamın var bakarken görüyor çok zaman geçirdik ama aksine o kadar ilgili ki onunla sabahtan akşama kadar oynar o da güler sever eşimi 1,5 yaşında daha eşimi görünce hemen kucağına yüzünü okşar güler benimkininde hoşuna gidiyor hasta olduğu zamanlar ağladığında ablamlardan daha çok panik yapıyor :) bakın bişey mi oldu niye ağlıyo bu kadar bi görseniz eli ayağına dolaşıyor.

Ayrıca çalışmayı bırakmanı istemesini doğru bulmadım. Neden işi bıracakmışsın ki çocuk olunca?
Bir de borçlarınız kapansın hiç değilse, daha anne karnında bile milyarlarca masrafı var çocuğun.
Hiç değilse 5-6 ay geçsin.

aynen borçları hafifletmeden olmaz inatımı biliyor. stres istemiyorum

Bende 1 sene bekledim suan oglum 8 aylik bazen keske beklemeseydik diyorum evlat sevgisi oyle baska ki Allah isteyen herkese versin Inşallah amin

siz anlaşma yaptığınızı sanıyosunuz adam sizi kandırdığını ee nikahta kıyıldı düğünde yapıldı anlaşmaların geçerliliği kalmadı hadi buyrun ısrar kıyamet kavga bebek sofrasına

yemezler işteee valla ya sen önlem alırsın ya ben yapacağımı bilirim ben istemeden olmaz sen bakacak değilsin dedim söyler söyler durur napiyim

Hazır olmadığını söyle

bazı anneler hazır olmalazrsa çocuklarından nefret edip aileye o hayatı zindan edebilio bunu anlatın
zira benimkinde işe yaradı şu an 1 yılı geçti evililğimiz daha bi kere bile ısrar edemedi

Benim eşim 3-4 çocuk düşünyordu ( Ben 1 yeter en fazla hadi 2 derdim )
8 ay önce ilk yavrumuzu kucağımıza aldık
Çok sevmesine rağmen düzenimizin bozulması, gece uykusuzluğu vs sebebiyle 2.ciye bile acaba gözüyle bakar oldu
Fena da olmadı benim için
Kadın için çok daha zor

bir de kadının sevgisinin bebeğe gidişi var. kendi bebeğine aşık olsa da karısı en çok aşık olsun istiyor.ona da katlanamıyor erkekler. uyku bölünmesi düzensizlk olmasaydı bile azıcık kıskançsa ikincisini istemezdi. erkekler çok hırçın ve kıskanç

ben 24 eşim 26 çok geç değil ama yaşlı baba olmak istemiyorum diyor :) girdi içine çıkaramıyorummm

yaşlarınız çocuk için erken sayılır. en azından sizin. ama tabii ki allah aratmasın, ben daha 3,5 aylık hamileyim çok güzel bir duygu.
çocuk olunca iş hayatı sekteye uğruyor, konumunuz idealleriniz nedir bilmiyorum ama. yani oluru da var.

beklentilerinize bağlı. en azından 6 ay bekleyin. birbirinize alışma süreci vs..

Yok eşim çok kıskanç biri değil kıskansa da saklar gerçi
Kızımıza da çok düşkün
Ama kızım ilk gününden beri gazlı ve mızmız bi bebek bu yüzden 3-4 çocuk fikrinden vazgeçti
Ki biz 3 yıl çocuksuzduk her istediğimizi istediğimiz an yaptık
Şimdi yemekte bile bebek ağlıyorsa birimiz yer diğerimiz ona bakar olduk
Bu zorluyo tabi, uyku da aynı
Ama dünyanın en güzel şeyi tabi
Evlenip şıp diye yapılmasın sadece, bekarlıktan evliliğe geçmek te zorluyor zaten üstüne bir de bebekle iyi saatte olsunlara karışmak mümkün

Evlenip şıp diye yapılmasın sadece, bekarlıktan evliliğe geçmek te zorluyor zaten üstüne bir de bebekle iyi saatte olsunlara karışmak mümkün
yavrunuzu allah bağışlasın.bence de başka bir insanın,sana muhtaç el kadar bir bebeğin bütün sorumluluğu almak çok mühim bir şey. hem maddi hem manevi düşünülmesi lazım. bir de evlilik güçlü değilse bebek çok yıpratıyor. ben de çok istiyorum şartlar olgunlaşsın diye bekliyoruz

Bizim 4.yılımız olmasına rağmen zorlandık
Eskisi gibi kalk gidelim gezmeye diyemiyorsun, bebek durur mu uykusu gazı bezi maması vs.
Araba şart oluyor mesela
Ondan sonracıma evde de aynı şeyler o durursa yemek yersiniz o uyursa uyuyabilirsiniz, eski düzen olmuyor.
Dünyanın en güzel şeyi Allah isteyen herkese versin ama 'zamanında' inşallah
Öyle uzaktan bi misafirin çocuğuna heves etmek kadar basit bi mesele değil
Kadın içinse çok daha zor ; gebelik süreci, doktorlar, doğum, lohusalık, annelik
Babalık daha kolay ama yaradılış gereği bize yüklenmiş bazı şeyler, doğum dışında emzirme mesela..
Sonracıma çalışıyorsan bir de herşey x2 daha zor, ben çalışan kategorisindenim

ben de onun için uğraşıyorum atama bekliyorum tercih yaptım hatta doğuda neresi varsa yazdım.3 yıldır işsizim çünkü özel dersle flan geçiriyorum. o iyi yaşasın istiyorum. dediğiniz gibi hastalık olur dünya hali araba şart. bizde o yok. ev kirada. tek eşim çalışıyor. yazık olur bebeğime.mahrum kalmasın isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…