ben 24 eşim 26 çok geç değil ama yaşlı baba olmak istemiyorum diyor :) girdi içine çıkaramıyorummm
Kac yillik evliyken bebegini z oldu? Onceden sık gorusmuyor muydunuz? Ay hic sevmem evime duzenime karisilmasini.
Ayni durumdayim bende kesin annesi dolduruyordur CADI kaynanalarrkızlar merhaba ... bu dert mi değil mi bilmiyorum ama hergün önüme geliyor artık. ben daha 2,5 haftalık evliyim severek evlendik düğünümüzü herşeyimizi kendimiz yaptık. borçlarımız var haliyle ikimizde çalışıyoruz kazancımız iyi allaha şükür.
konu şu ki biz daha evlenmeden çocuk için 1 1,5 sene bekleriz önce kendimize bakalım diyorduk ben hayla öyle diyorum ama eşim daha balayında çocuk demeye başladı. önce güldüm geçtim orda çocukları görünce heveslenmiştir diye üzerinde durmadım. ama döndük çalışmaya başladık hergün çocuk istiyorum ben diyor. tamam olsun ama daha erken ilerde tabiki olcak inşallah diyorum şimdi olsun ne var diyo. ben çalışıyorum yıllardır daha evi işi bir arada idare etmeye alışamadım çocuk nasıl olacak bilmiyorum zaten o durumda çalışmamı istemiyor. ne değişti şimdi böyle istiyosun diyorum senden bi parçam olsun baba olmak istiyorum ben bakarım gerçekten geceleri bile diyo ( uykuya düşkünüm kendi tam aksi :) ) bi de tatlı tatlı masum masum konuşuyo kıyamıyorum ama ben hiç düşünmüyorum. bir evin içinde sabahtan akşama kadar çocuk ben daralıyorum.
ne yapmam gerekiyor kızlar daha erken nasıl anlatabilirim bunu kırılmasını istemiyorum tabi ki ama hergün şakayla bile olsa çocuk diyoakıl verin banaaa
Ayni bizim durum. Esim hatta diktirami gitsek diyordu 2 ay olmadi diye tobe YarabbiBende 10 aylık evli 8 aylık hamileyim iki ay sonra hamile olduğumu öğrendim çokta sevindim eşim de zaten ilk günden beri istiyordu hatta iki aylık sure içinde olmuyo mu acaba diye karalar bağladı :)) bence bu kadar önyargılı olmayın güzel bisey :)
Bence hemen yapın.biz evlenmeden önce iki uc sene yapmamak konusunda anlaştık.yapmadikta.smdi bi senedir çocuk için uğraşıyoruz.dahada ugrasicaz cnku bir kurtaj ve bir dis gebelik yaşadım bu bir sene içinde.yani isteyince olmama ihtimali de var.şimdiki aklım olsa hiç korunmazdim.
Allah seni de sağ salim bebeğine kavuştursun canim.herkesin hayattaki sınav konuları farklı.bizimde bu.mücadele edicez elimizden geleni yapıp gerisini Allaha birakicaz.bencede. . şimdi ki aklim olsa bende korunmazdim. . nedense son yıllarda insanlar artık daha zor hamile kalıyor. . Bu kadar zor olacağını bilseydim korunmazdim..
kızlar merhaba ... bu dert mi değil mi bilmiyorum ama hergün önüme geliyor artık. ben daha 2,5 haftalık evliyim severek evlendik düğünümüzü herşeyimizi kendimiz yaptık. borçlarımız var haliyle ikimizde çalışıyoruz kazancımız iyi allaha şükür.
konu şu ki biz daha evlenmeden çocuk için 1 1,5 sene bekleriz önce kendimize bakalım diyorduk ben hayla öyle diyorum ama eşim daha balayında çocuk demeye başladı. önce güldüm geçtim orda çocukları görünce heveslenmiştir diye üzerinde durmadım. ama döndük çalışmaya başladık hergün çocuk istiyorum ben diyor. tamam olsun ama daha erken ilerde tabiki olcak inşallah diyorum şimdi olsun ne var diyo. ben çalışıyorum yıllardır daha evi işi bir arada idare etmeye alışamadım çocuk nasıl olacak bilmiyorum zaten o durumda çalışmamı istemiyor. ne değişti şimdi böyle istiyosun diyorum senden bi parçam olsun baba olmak istiyorum ben bakarım gerçekten geceleri bile diyo ( uykuya düşkünüm kendi tam aksi :) ) bi de tatlı tatlı masum masum konuşuyo kıyamıyorum ama ben hiç düşünmüyorum. bir evin içinde sabahtan akşama kadar çocuk ben daralıyorum.
ne yapmam gerekiyor kızlar daha erken nasıl anlatabilirim bunu kırılmasını istemiyorum tabi ki ama hergün şakayla bile olsa çocuk diyoakıl verin banaaa
Hani hemen cocuk olmasin gezerim tozarim düşüncesi varya bircogumuzda. Cocugum yok uzun zamandır hasretle bekliyorum istedigim gibi gezebilirim suan ama ne gezme tozma nede baska hiç bisey keyif vermiyor bana o içimdeki boşluğu doldurmuyor. Sokakta bebegi kucağında insanlari görünce içim cız ediyor. Gezsem nolur tozsam nolur. Yani calismaymis gezme tozma vs dünyevi istekler için bebegi kimse ertelemesin evlat isteyipde olmayanlar anlar ne demek istedigimi
Canim allah tez vakitte verir inşallah. Bebeğinle bol bol gezersin. Şimdi de mahrum etme kendini ama elbet olacak..
Bende gezemedim evlendim hop hemen hamile kaldım sonra hayat mücadelesi bende gezmek tozmak istiyorum ama eşimle planladık kızım mesleğini eline alır almaz nereleri gezeceğimizin hayali kurduk, az kaldı umarım keyfime gezeceğim çilesine değil, benimde bu içimde kaldı açıkcası
Canim allah tez vakitte verir inşallah. Bebeğinle bol bol gezersin. Şimdi de mahrum etme kendini ama elbet olacak..
aynenn katılıyorum o istek içinize bır defa girdi mi bı daha çıkmıyo aklından hayalinden hep onunla yasıosun :)eşiniz kaç yaşında yaştan dolayı mı çocuk olayını beklemiyor, ama çocuk isteği içine girdiyse çıkartmak zor :))
Daha cok erken borclarinizi bitirin öyle cocuk soncta masraf dogarken bile yok bebek arabasi yok yatagi vs vsben 24 eşim 26 çok geç değil ama yaşlı baba olmak istemiyorum diyor :) girdi içine çıkaramıyorummm
aynenn katılıyorum o istek içinize bır defa girdi mi bı daha çıkmıyo aklından hayalinden hep onunla yasıosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?