daha ne çocuğu ama yaa :/

Daha cok amaaa cok erken cocuk icin.
2 hafta olmus bir kac ay gecse neysede , ama bide seni istemiyorsa zorlamamali bence...
Bence evlendikten bir kac ay sonra hamile kaldim ama tamamen kendi isteginle ve esimin istegiyle yani karsilikli olmali cocuk isteme isi...

Ben de seninle ayni sorunu yaşıyorum.
Bizim beş ay oluyor evleneli, ben 21 yaşındayım esim 26.
Evlenmeden önce ikimiz de aynı şeyi düşünüyorduk evliliğin tadını çıkaralım, birbirimize daha çok zaman ayıralım gezelim tozalım diyorduk.
Evlendikten sonra erkeklerde illaki değişme oluyormuş, o da sürekli çocuk istediğini söylüyor.
Ben daha çok erken bizim için diyorum tabi hayırlısını Allah bilir ama hazır hissetmiyorum o yüzden ne kadar söylerse söylesin mecburen gecistiriyorum.
Onunla konuşuyorum düşüncelerimi anlatıyorum o an hak veriyor sonra tekrar isteği agir basıyor.
Bakalım nereye kadar boyle idare edicem her şeyin hayırlısı...

eşindeki de 2,5 haftada ne cesaret :)
ben çok korkağım herhalde
10 senedir birlikteyiz
gelecek ay evliliğimiz 4 yıl olacak
ama ben hiç hiç hiç istemiyorum
yaşım 25 eşimin 30
ne bileyim çok erken geliyor
o sorumluluğa neden sokayım ki kendimi diye geçiyor aklımdan..

Bence sende içten içe istiyorsun yoksa korunursun ne olacak alnında yazmayacakya korunduğun .

Bende 10 aylık evli 8 aylık hamileyim iki ay sonra hamile olduğumu öğrendim çokta sevindim eşim de zaten ilk günden beri istiyordu hatta iki aylık sure içinde olmuyo mu acaba diye karalar bağladı :)) bence bu kadar önyargılı olmayın güzel bisey :)

Henüz doğurmamışsın uzaktan davulun sesi hoş gelir

Yap cocuk gitsin :)

Daha yaşımız genç, ben seninle başbaşa paylaşım yapmak istiyorum, çocuk olduğunda asla bugünlere geri dönemeyeceğiz biraz gezelim tozalım ben de bu arada çocuk fikrine kendimi alıştırayım diye sakince anlatabilirsiniz.
Çocuk kararı ortak olmalı kesinlikle, biz de evlendikten 9 ay sonra ortak kararla korunmayı bıraktık ve hemen gebe kaldım. İlk zamanlar sıkıntılı geçiyor, iki taraf da istememiş olsa katlanmak kolay değil inanın. 2,5hafta çok erken, başbaşa olmanın tadını çıkartın...

Evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olmak istedik. 1.5 ay sonra hamile kaldım. Keşke daha sonra olsaydı keşke bekleseydik demedik. Evliliğimiz hep 3 kişilik oldu. 3 kisi gezdik tozduk:) kızımız cok uyumlu bir cocuk belki ondan hic sorun olmadi. Sevgililikten anne baba olmaya hizli gecisi biz esimle cok sevdik. Herkesin kendi yaşantısı hisleri önemli. Siz hazır olmadığınızı bu kadar net bilirken esiniz de bu konuyu ertelemeli..

Evliligin çok yeni ama esinden eminsen iyi bir baba olacağına hiç düşünme bence. Yaşın anne olmak için tam ideal yaşlar. Günümüzde zaten evlilikler Geç yapılıyor birde cocuk için beklendiği zaman sonrada bir sürü sağlık sorunu çıkıyor. Bende senin gibi ilk 1.2 sene istemedim çalışıyordum. Şimdi uğraşıyoruz olmuyor ve cok pismanim keske yeni evliyken olsaydida böyle evlat hasreti cekmeseydim şimdi ( Bunu ne kadar ertelesende eninde sonunda olsun diyeceksin beklemenin bi anlami yok zaten hemen olacagida kesin değil belki bi sorun var körü körüne korunmus oluyo insan. Bence evlenir evlenmez en azından bi tane cocuk hemen olmalı çünkü artik evlilikler eskisi gibi 18- 19 yaslarda yapilmiyor zaten yeterince olgun yaslarda evleniliyor günümüzde artık.

Çocuk mükemmel birşey ama çok yenisiniz yaaaa.... Hemen olmayabileceği gb ilk denemede de olabilir. O yüzdn nasılsa hemn olmaz diye bu işe kalkışma yoksa benm gb çift çizgiyi görünce mutluluktan havaya uçmakla oturup ağlamak arasında kalakalırsın :) ama şu hayatta asla pişman olmayacağın tek şey anne olmak ondan emin olabilirsin.

Hani hemen cocuk olmasin gezerim tozarim düşüncesi varya bircogumuzda. Cocugum yok uzun zamandır hasretle bekliyorum istedigim gibi gezebilirim suan ama ne gezme tozma nede baska hiç bisey keyif vermiyor bana o içimdeki boşluğu doldurmuyor. Sokakta bebegi kucağında insanlari görünce içim cız ediyor. Gezsem nolur tozsam nolur. Yani calismaymis gezme tozma vs dünyevi istekler için bebegi kimse ertelemesin evlat isteyipde olmayanlar anlar ne demek istedigimi

Cnm bence bi kadın doğuma gözükmelisin hatta eşini de ikna et oda doktora gitsin ve sonra sorun yoksa korunmaya devam edin evliliğiniz çok yeni az tadını Çıkarın kendini hazır hissedince hayırlısı ile olur inş

Birkaç ay müsade et bana hazır hissetmem gerek de bence. Anlayış gösterir inşallah

Ne derse desin sen hazir olmadan sakin...ben ilk gece hamile kalanlardanim daha evlilige adepte olamadan hamilelik hamilelik sureci vs derken birden cocuk o kadar damdan dusmuse donuyosun ki sonra alisman herseyi birden idare etmen kolay olmuyo sonra sinir stres birbirini kovaliyor arti insan 10 senede ciksa gorusse insanlar evlenince tam olarak taniyo esini once evine alis esine alis evlilik sorumluluguna alis sakin acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…