Her erkeğe bu muameleyi yapıyorlar
ya aman bırakın Allah aşkına bunlar hep işine geldiği gibi
bu kadar kadın-erkek mahrem meselesine dikkat ediyorlar bu kadar hassaslar ne işleri var "elin adamının" evinde o zaman? üstelik zırt pırt ve de zorunlu durum da yokken.
böyle saçma saçma kafalar yaşayan ne kadar akrabam varsa (ki çok var) hep "işlerine geldiği" gibi davrandılar
çok net hatırlıyorum memur bir kız (aileden ama uzak akraba) öğremendi, doğu görevindeyken kendi erkek kardeşiyle birlikte evde kalıyordu (kardeş sınava hazırlanıyordu), evde bir de o kızın arkadaşı başka bir memur kız daha varmış. çalıştıkları yerde doğru düzgün ev yoktu bile 20 sene öncesi.
benim amcamın çocukları oooo demedik laf bırakmadılar nasıl el alemin kızı onlarla birlik kalırmış (ki benim ailemin filan bilgisi de yok kim kiminle kalıyor, ama bu arkadaşların hep herkeslerden de haberi oluyordu nasıl oluyorsa anlamıyorum)
2 sene geçmedi bu lafları diyen aynı kuzenim en batıda bir şehirde, kendi erkek kardeşini yanına aldı (o da lise son öğrencisi) ve onun da el alemin kızı olan başka bir ev arkadaşı daha vardı. durum doğu-batı durumu harici birebir aynı yani.
hacı o kadar laf ettin kızın namusunu bırakmadın, çocuğun sapıklığını bırakmadın, etmedik laf bırakmadın sana gelince bitti mi hepsi?
gerçekten hassas olan ona göre davransın, ki ben gerçekten hassas olup da evin erkeğini yerinden kovacak kadar edepsiz kimseyi tanımadım zaten.
bunlar hep kendine müslüman hadsiz insanlar. her zaman da zeytinyağı gibi üste çıkarlar....ben geldim 41 yaşına daha "zamanında da böyle büyük konuşmuşuz haddimizi aşmışız ,ayıp etmişiz, ya bizim de çoluk çocuğumuz var, lafımıza hareketimize dikat edelim" vb. dediklerini görmedim...ki daha ne olaylar ne olaylar burada 50 tane olay anlatırım şimdi. gerek yok.
başa çıkılmaz böylesiyle anca uzak durulur.