- 25 Aralık 2020
- 6.239
- 22.553
- 298
- 41
ahahahaO zaman direkt istemiyorum diyeceksiniz, yeğenle falan laf göndermekle anlamazlar. Açık açık dedikten sonra herhalde çocukları kapıya getirip bırakacak halleri yoktur di mi?
Ben de yazarken emin olamadım.Ayy biliyor musunuz asla güvenmiyorum yapar yaparlar.
Nasıl ya?ahahaha
bu bize yapılmıştı
üstelik de yanında bari 1 kat da temiz kıyafet bırak, o bile yoktu.
bazı hayatlar hiç minnoş değil.Nasıl ya?
Bi kere net konuştuktan sonra bu yük ve stres üstünüzden kalkıcak. O yüzden ne kadar erken ve net yaparsanız o kadar iyi. Açık kapı bırakmayın. Bu tip insanlar karşılarında duvar görmedikleri sürece anlamazlar. Kapınıza da gelse kabul etmeyecek kadar keskin olmalısınız. Başka türlü başa çıkmak mümkün değil böyleleriyle malesefAyy aşırı sinirlendim gerildim bu nasıl iş, babasının sadece orayı yaz demesinin tek nedeni benim kesinlikle.bana güveniyorlar
Herkese selam
Tam tahmin ettiğim gibi oldu yeğenimle konuştum şimdi
Tam olarak sadece burayı yazmayı düşünüyormuş
Açık açık söyledim “gelmeden önce özel yurtları araştır yoksa sen de teyzen gibi bir yerlerde kalmak zorunda kalırsın senin ablan da yok buralarda :) “ dedim
Tamam teyze dedi anladım ki bozuldu.
Kimse bana güvenmesin demeyi annesine bıraktım illa annesi arar söyler bu dediğimi.
En iyi ihtimalle birkaç ay kalır yurt hemen çıkmıyorOhaaaa dört, beş sene sizin evde kalma planımı yapıyor. Bence acil ablanızı arayın. Kavga edin, küsün hatta taşının gelirseler bulamasınlar.
En iyi ihtimalle birkaç ay kalır yurt hemen çıkmıyor
1 gün bile bunlara tahammül edemem çok pis huyları istekleri var bunların
Elbette arayın, yeğeninize söylemeniz onlar için bir şey ifade etmeyecektir çünkü, direkt ablanıza söylemeniz daha iyi olur, selam sabah ne haber nasılsın faslından sonra “Hayırlı olsun abla, ne yaptınız başladınız mı yurtları araştırmaya, yurt çıkana kadar ki dönem için de apart, eşyalı öğrenci evleri gibi yerlere bakın şimdiden, son dakikaya bırakırsanız kız açıkta kalır” deyin, ama biz sende kalır diye düşünmüştük gibi cümleler kurarsa, kusura bakma abla 1 günlüğüne bile olsa ben X’in sorumluluğunu alamam dersiniz.Ne dersin ablam aramadan ben arayayım mı yeğenim böyle söyledi ama bana güvenmeyin diyeyim ?
Alma eve sakın. Saf misin bir kere eve girerse bir daha çıkmaz sen de ağzını açıp bir şey diyemezsin 4 seneyi size kitlerler. Yurt çıkacağı kesin değil ayrıca. Geçici apartlar vs var kalsın orada idarelik. Biz neler yaşadık kimsenin evine yıkıntı olmadık ŞükürEn iyi ihtimalle birkaç ay kalır yurt hemen çıkmıyor
1 gün bile bunlara tahammül edemem çok pis huyları istekleri var bunların
Şansını kendin yaratacaksın ablani araman gerekiyor.
Şansını kendini yaratacaksın ne güzel cümle evet ben aramazsam 4 yıl dövüncem ararsam korktuğum olmayacakŞansını kendin yaratacaksın ablani araman gerekiyor.
Güç veriyorsunuz banaElbette arayın, yeğeninize söylemeniz onlar için bir şey ifade etmeyecektir çünkü, direkt ablanıza söylemeniz daha iyi olur, selam sabah ne haber nasılsın faslından sonra “Hayırlı olsun abla, ne yaptınız başladınız mı yurtları araştırmaya, yurt çıkana kadar ki dönem için de apart, eşyalı öğrenci evleri gibi yerlere bakın şimdiden, son dakikaya bırakırsanız kız açıkta kalır” deyin, ama biz sende kalır diye düşünmüştük gibi cümleler kurarsa, kusura bakma abla 1 günlüğüne bile olsa ben X’in sorumluluğunu alamam dersiniz.
Güç veriyorsunuz bana
Araştırdım onlara daha yakın yerlerde de var hemşirelik, en yakın da bizim burda var demişti baktım 1 saatlik yerde bile var.
Yani bir de hemşirelik bölümüymüş madem ha a şehri olmus ha b şehri olmuş ne fark edecek? Nihayetinde kpss puanı onemli burada. Bir mühendislik olurdu, eğitim farki olurdu, özel sektör için okul ismi önemli olurdu o zaman durum başkaydı. Şu durumda evine en yakin yerde temiz temiz okusun, orda burda perişan olmasın.Güç veriyorsunuz bana
Araştırdım onlara daha yakın yerlerde de var hemşirelik, en yakın da bizim burda var demişti baktım 1 saatlik yerde bile var.
Sormayın zaten ben de diyorum ki her birinin en az 4 çocuğu var bunlara okey desem onlar da gelecek ömür boyu bunları mı çekicemSizin eve gelirse maddi hem manevi yük olacak. Başı bile ağrısa sizden bilecekler. İşin sonunda siz kötü olacaksınız. Hemde diğer yegenlerinize kapı açılmış olacak. Ablanızı arayın hatta taşının başka ile valla cekilmezler sülalesi. Ablanızı arama konusunda çekinmeyin ve geç kalmayın. Sonra sen bize söylemedin diye sizi suçlu çıkarır yüzsüzler.
Evde üç tane çocuk var. Öncelikle onları düşünün. Onların bile düzeni kalmayacak. Belki odalarından bile olacak çocuklar.
İşte o yüzden diyorum amaç bence bizde geçirsin 4yılını, hangi şehire gitse yurt çıkmama ihtimali var bana güvenerek burayı yazacak ki çıkmasa da bana gelecek,hatta bence yurt hiç yazmayacaklar, çünkü 5kardeşler,yurda para vereceğimize orda kalsın paramız bize kalsın mantığındalar kesin.Yani bir de hemşirelik bölümüymüş madem ha a şehri olmus ha b şehri olmuş ne fark edecek? Nihayetinde kpss puanı onemli burada. Bir mühendislik olurdu, eğitim farki olurdu, özel sektör için okul ismi önemli olurdu o zaman durum başkaydı. Şu durumda evine en yakin yerde temiz temiz okusun, orda burda perişan olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?