Daha ne yapmam gerekiyor?

Ev bizim evet ama seneye tasinma gibi bir dusuncemiz var vernik ise yariyacaksa ( misafirlerin ayaklarini pisletme konusunda ) hemen yaptiririm. Cunku her misafiri yanima oturtup benim parkelerdenmiş bu corabinizdaki diyemem ki. Boylede içim rahat degil.

Bigün sildikten sonra butun gun beyaz corapla gezsene bi evde sonuc ne olacak ?

Benim de corabim bi ara cok kotu olmuştu. Yani benimki de oluyor ama ben hep terlik kullaniyorum. Terlik verdiklerim sorunda degilde veremediklerime napicam ben :) ay canim parkem sorunlu ayagin kirlenmesin desemmi her gelene.

Çok içine dert oluyorsa " kusura bakmayın parkemizin malı kötüymüş çoraplarda renk bırakabiliyor, değiştirmeyi düşünüyoruz" diye şöyle bir söyleyip geçebilirsin, insanlar evinin pis olmadığını parkenin sorunlu olduğunu anlarlar bu şekilde. Laf arasında söyle gitsin

Evet bunu soyleyebilirim... tesekkur ederim gercekten bende ben bu işi beceremiyorum moduna girmiştim

Arkanızdan konuşan herkese "Evet ben temizlik yapmıyorum, siz de bu kadarcık şeyi konuşmaya utanmıyorsunuz." diye mesaj atardim.
Bu ne yahu?
Yapıyorsunuz tamam. Kime neyi ispat edeceksiniz?
Yapmasanız ne olacak?
Konusturmayin üç kuruşluk insanları, değeriniz evinizdeki toz yüzdesiyle ters orantılı olmasin.

+1

Bu kadar temizliğe ne gerek var ki.
Sen elinden geleni yapıyorsun elbet toz olacak, kir olacak?
O evden temizi ameliyathane artık.
Başkasına cici görünmek için vaktinizi boşa harcamayın o vakit bir daha gelmiyor.
'Valla benim evim temiz, ameliyathane değil benim evim. Çok pis buluyorlarsa gelmesinler bir daha olsun bitsin' diyin.
Az rahat olun, milleti memnun edeyim derken akıl sağlığınızdan olmayın.
Ezilip büzülürseniz daha çok yersiniz bu lafları.

salak mıymış gelen misafir! çorabı kirlendiyise atsın yıkasın makinede! nefret ederim böyle iğrenç , ruhu pis insanlardan! ayıp yahu! sokma sakın evine bir daha , senin halın parken kirli olsa ne olacak baksana milletin ruhu kir pas tutmuş. bunun dedikodusunu yapacak kadar zavallı insanların evimde asla işi olamaz! eve gelip pislik arayan insan kendi ruhunun pisliğine baksın önce!

Evimin bazi kisimlarinda hali var sadece. Salonda ortada falan. Evet dedikodu hoş degil ama bana bunu soyleselerdide kaldiramazdim ki o ayaklari oyle gorunce kadinligimdan suphe ettim
ya of konu sahibi kendinde misin? ne kadınlığı yahu? misafirinin de senden farkı yokmuş. kendinize gelin rica ederim. günlerde ne yiyip içiyorsunuz? böyle basit bir konu için bu kadar büyük cümleler fazla değil mi? "kadınlığından utanmak" ne demek? kirlenen bir çift çorap için sence de çok ağır değil mi?

Ne kadar ayıp birşey ya.
Hadi boş bulunuldu beyaz çorap giyilip gelindi eve, olabilir insanlık hali.
Yaz aylarında tozun önünü almak zor malesef.
Bana deseler "sen temizlik yapmıyor musun hiç" diye ben de derim "evet yapmıyorum, pislik içinde yaşamaktan zevk alıyoruz" diye yapıştırırdım cevabı...

Evinizde halı çoksa eğer, halıları yıkamaya vermeyi deneyin, o biraz çözüm olabilir bence.
Bende evi yalayıp yutuyorum ama birşey fark etmiyor, yine toz oluyor.
Evi havalandırma derdim var benim, 2 çocuk olunca evde, havasızlığa gelemiyorum.
Hele bi de havaların hali ortada, sıcaktan nefes alınmıyor, o yüzden cam - pencere hep açık.
O da çok toza sebep veriyor malesef.
Bunun önünü almak zor birşey. Günde 5 kere de silip süpürseniz gene o toz olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…