- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Tabiki atarlar, parke döşeyen yerlerle görüşün bilgi alın, babamların evinde ağaç parke vardı eskiden verniğini kendisi atardı zor değil, sonradan laminanta döndüler.
Olmadı şöyle sakız gb bembeyaz akçaağaç bi laminant döşetirsiniz
Huzurla oturun evinizde, huzur kaçıranlar dışarda kalsın
Bigün sildikten sonra butun gun beyaz corapla gezsene bi evde sonuc ne olacak ?
Durumunuz müsaitse laminant yaptır en iyisi.Benim de corabim bi ara cok kotu olmuştu. Yani benimki de oluyor ama ben hep terlik kullaniyorum. Terlik verdiklerim sorunda degilde veremediklerime napicam ben :) ay canim parkem sorunlu ayagin kirlenmesin desemmi her gelene.
Çok içine dert oluyorsa " kusura bakmayın parkemizin malı kötüymüş çoraplarda renk bırakabiliyor, değiştirmeyi düşünüyoruz" diye şöyle bir söyleyip geçebilirsin, insanlar evinin pis olmadığını parkenin sorunlu olduğunu anlarlar bu şekilde. Laf arasında söyle gitsinEv bizim evet ama seneye tasinma gibi bir dusuncemiz var vernik ise yariyacaksa ( misafirlerin ayaklarini pisletme konusunda ) hemen yaptiririm. Cunku her misafiri yanima oturtup benim parkelerdenmiş bu corabinizdaki diyemem ki. Boylede içim rahat degil.
Çok içine dert oluyorsa " kusura bakmayın parkemizin malı kötüymüş çoraplarda renk bırakabiliyor, değiştirmeyi düşünüyoruz" diye şöyle bir söyleyip geçebilirsin, insanlar evinin pis olmadığını parkenin sorunlu olduğunu anlarlar bu şekilde. Laf arasında söyle gitsin
Bu laflar senin kulagina nasil gelebiliyor? Nasil arkadasmis onlar??Evimin bazi kisimlarinda hali var sadece. Salonda ortada falan. Evet dedikodu hoş degil ama bana bunu soyleselerdide kaldiramazdim ki o ayaklari oyle gorunce kadinligimdan suphe ettim
+1 bencede sanki evi temizmu bis mi diye kontrole gelinmis.Yalnız hepsinde beyaz çorap varsa bayaa düşünülmüşte gelinmiş kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
+1Çok içine dert oluyorsa " kusura bakmayın parkemizin malı kötüymüş çoraplarda renk bırakabiliyor, değiştirmeyi düşünüyoruz" diye şöyle bir söyleyip geçebilirsin, insanlar evinin pis olmadığını parkenin sorunlu olduğunu anlarlar bu şekilde. Laf arasında söyle gitsin
ya of konu sahibi kendinde misin? ne kadınlığı yahu? misafirinin de senden farkı yokmuş. kendinize gelin rica ederim. günlerde ne yiyip içiyorsunuz? böyle basit bir konu için bu kadar büyük cümleler fazla değil mi? "kadınlığından utanmak" ne demek? kirlenen bir çift çorap için sence de çok ağır değil mi?Evimin bazi kisimlarinda hali var sadece. Salonda ortada falan. Evet dedikodu hoş degil ama bana bunu soyleselerdide kaldiramazdim ki o ayaklari oyle gorunce kadinligimdan suphe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?