Daha ne yapmam gerekiyor?

Evi her gün süpürüyorum, her süpürüşümde makinenin haznesi doluyor tozla... toz alıyorum 2 gün sonra bakıyorum kalın tabaka olmuş resmen. Biz temizliyoruz, 2 gün sonra 2 ay ellenmemiş gibi oluyor hiç can sıkmaya değmez

ay terlik ver ayaklarına sen de..

Ne sorunlu bir arkadaş grubusunuz? Yemeyip içmemiş dedikodu yapmışlar tutmuş bir de size yetiştirmişler.
Ben olsam bir daha galdiklerinde galoş uzatırdım ayaklarına.
Çoraplarına zeval gelmesin.
Ayrıca böyle tiplerle görüşüp evim bal dök yala olup, bu insancıklardan takdir alacağıma,
pisliğimle evimde tek başıma otururum daha iyi.

Denedim. Parlatiyor kir leke falan birakmiyor. Tavsiye ederim. Fazla dokmenize gerek yok

Uzağa bakmaya gerek yok.
İnşaat varsa yakınlarda, ne yaparsanız yapın, o toz içeri illaki girer.
O yüzden kendinizi fazla kasmayın derim.
O inşaat bitene kadar sizin de tozunuz bitmez malesef ki...

Sagolun kizlar şu cila meselesini arastirdim en kisa surede yaptiricam normalde boyle seyleri emin olun takmam terlik elimde gezerim ama giymezler sicakmiş bilmem neymiş... ben biraz fazla takinti yaptim sanirim. Kuzenim 2 hafta temizlik yapmadigi zaman bile evi benimkinden daha temiz. Kiş sonrasi eve temizlikci cagirmiştim. Ve yinede gelmeden once evi temizlemiştim. Bana evin cok kirli yillardir temizlenmemiş sanki demişlerdi. demişlerdi. Bende temiz eve sizi neden cagirayim zaten demiştim susmuşlardi. Ki o zamanda 2 gunde 1 toz alip evi supurup siliyordum. O gunde baya bi kotu olup herkese sormuştum nasil temizlik yapiyorsunuz siz bendemi sıkıntı var diye. Neyse temizlik konusunu biraz fazla takmiş olabilirm evet.. hepinize tesekkur ederim yardimlariniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…