- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ama bu önemli değil ki ! Yazın hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz . Camlar açık olduğu için daha çabuk tozlaniyor ev ve eşyalar. Bunu her kadın bilir .evine gelenler dedikodunu yapmak istemiş ,onlar da farkındadır merak etme .pis ev ve temiz ev ayırımı yapmak zor değil .seninki pis ev değil tozlanmış ev olabilir .dakika başı ev mi sileceksin?umursamamayi öğren ! Hasta olursun .Evet orasi oyle ama insan kotu oluyor yinede ben evimi hep tiril tiril gormek isterim. Ayrica hadi bunlar neyse ya baskalarina da olduysa ? Pis damgasi asla yemek istemem
Evinizi sirkeli su ile silin.
Bu kadar temizliğe ne gerek var ki.
Sen elinden geleni yapıyorsun elbet toz olacak, kir olacak?
O evden temizi ameliyathane artık.
Başkasına cici görünmek için vaktinizi boşa harcamayın o vakit bir daha gelmiyor.
'Valla benim evim temiz, ameliyathane değil benim evim. Çok pis buluyorlarsa gelmesinler bir daha olsun bitsin' diyin.
Az rahat olun, milleti memnun edeyim derken akıl sağlığınızdan olmayın.
Ezilip büzülürseniz daha çok yersiniz bu lafları.
ya of konu sahibi kendinde misin? ne kadınlığı yahu? misafirinin de senden farkı yokmuş. kendinize gelin rica ederim. günlerde ne yiyip içiyorsunuz? böyle basit bir konu için bu kadar büyük cümleler fazla değil mi? "kadınlığından utanmak" ne demek? kirlenen bir çift çorap için sence de çok ağır değil mi?
Ne kadar ayıp birşey ya.
Hadi boş bulunuldu beyaz çorap giyilip gelindi eve, olabilir insanlık hali.
Yaz aylarında tozun önünü almak zor malesef.
Bana deseler "sen temizlik yapmıyor musun hiç" diye ben de derim "evet yapmıyorum, pislik içinde yaşamaktan zevk alıyoruz" diye yapıştırırdım cevabı...
Evinizde halı çoksa eğer, halıları yıkamaya vermeyi deneyin, o biraz çözüm olabilir bence.
Bende evi yalayıp yutuyorum ama birşey fark etmiyor, yine toz oluyor.
Evi havalandırma derdim var benim, 2 çocuk olunca evde, havasızlığa gelemiyorum.
Hele bi de havaların hali ortada, sıcaktan nefes alınmıyor, o yüzden cam - pencere hep açık.
O da çok toza sebep veriyor malesef.
Bunun önünü almak zor birşey. Günde 5 kere de silip süpürseniz gene o toz olacaktır.
Haliniz kirli olabilirmi. Genelde halidan olur corap kiri.Iyi geceler arkadaşlar...
2 gun once kalabalik bir misafir grubunu agirladim evimde cocuklari da vardi ve beyaz corap giydirmişlerdi. Ilk girdiklerinde coraplarinin alti bemmbeyazken cikarken simsiyahtiii( ve ben şoka ugradim...
Evim parke parkemden hic memnun degilim parlamiyor hic silinmiş gibi gozukmuyor... iki gunde bir supurur her gun de evimi silerim her girdigim odayi 2 kez silerim... Onlar gelmeden de gecesinden silip uyudum..
Ve arkamdan konuşmuşlar coraplarin alti leş gibi oldu temizlik yapmiyor mu diyebu beni cok uzdu ya silmesem temizlemesem tamam dicem ama bu kadar temizlik yapip bu pisligi haketcek ne yaptim ben o kadar moralim bozuldu ki anlatamam ve bu ilk degil. Nerde hata yapiyorum cok moralim bozukkk... siz temizliginizi nasil yapiyorsunuz evi yazlik halilarla ni donatayim ?
Edit: ilk evlendigimde gunde 3 kez siliyordum annemden oyle gormuştum... bir aksam yine beyaz corapli bir misafir gelmisti onunda corabinin alti simsiyah olmuştu. Kadin suratima bakip hic temizlik yapmiyonmu evde dedi. Cevap verememistim sonra da temizlige küsmüştüm...
Valla benden temizsiniz, günlük siliyormuşsunuz evi..ben evim tozlandıkça, kirlendikçe silerim...
Ama bu önemli değil ki ! Yazın hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz . Camlar açık olduğu için daha çabuk tozlaniyor ev ve eşyalar. Bunu her kadın bilir .evine gelenler dedikodunu yapmak istemiş ,onlar da farkındadır merak etme .pis ev ve temiz ev ayırımı yapmak zor değil .seninki pis ev değil tozlanmış ev olabilir .dakika başı ev mi sileceksin?umursamamayi öğren ! Hasta olursun .
Haliniz kirli olabilirmi. Genelde halidan olur corap kiri.
Mintax in sivi arap sabunu kullaniyorum parkelere yerlere. Evde olan halilarida temizlemeye verin.Halim yok sadece salonda var birde oturma odamda. Hali alsam daha mantikli olur diye duusunuyorum. Birde bir bayan parke cilasindan bahsetmisti
Gerek yok ki ! Boşuna kendini yıpratıyorsun ..çorabı kirlenen ,evine gitti mi değiştirip ,temizini giysin .. beğenmeyen de gelirken galoşunu getirsin ..Bende umursamam boyle seyleri normalde diyorum ya iki gun silmemis olsam derim ki normal yani vaktim olmadi silmedim. Ama temizleyipte onu gorunce cok sasirdim şok oldum.
Mintax in sivi arap sabunu kullaniyorum parkelere yerlere. Evde olan halilarida temizlemeye verin.
Bende çekiyorum. Evim parke ara ve mutfak fayans. Yaz olduğu için kapım pencerem gündüz açık ve şuan evimizin önünde yol inşaatı var. Özellikle balkonlarımı günde 3 kez yıkadığım evi 2 kez sildiğim oluyor.Iyi geceler arkadaşlar...
2 gun once kalabalik bir misafir grubunu agirladim evimde cocuklari da vardi ve beyaz corap giydirmişlerdi. Ilk girdiklerinde coraplarinin alti bemmbeyazken cikarken simsiyahtiii( ve ben şoka ugradim...
Evim parke parkemden hic memnun degilim parlamiyor hic silinmiş gibi gozukmuyor... iki gunde bir supurur her gun de evimi silerim her girdigim odayi 2 kez silerim... Onlar gelmeden de gecesinden silip uyudum..
Ve arkamdan konuşmuşlar coraplarin alti leş gibi oldu temizlik yapmiyor mu diyebu beni cok uzdu ya silmesem temizlemesem tamam dicem ama bu kadar temizlik yapip bu pisligi haketcek ne yaptim ben o kadar moralim bozuldu ki anlatamam ve bu ilk degil. Nerde hata yapiyorum cok moralim bozukkk... siz temizliginizi nasil yapiyorsunuz evi yazlik halilarla ni donatayim ?
Edit: ilk evlendigimde gunde 3 kez siliyordum annemden oyle gormuştum... bir aksam yine beyaz corapli bir misafir gelmisti onunda corabinin alti simsiyah olmuştu. Kadin suratima bakip hic temizlik yapmiyonmu evde dedi. Cevap verememistim sonra da temizlige küsmüştüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?