Daha ne yapmam gerekiyor?

O kadar silinen evde kir olmaz
Ya parkeler eski arası açık yürüdükçe toz çıkıyor, ya parkeler boya veriyor ya halılar kirli diycem de o kadar ev silen kadının halısı da kirli olmaz
Misafirlere terlik ver en iyisi

Temizlikten hic anlamam ama sizin arkanizdan boyle konusan kisilerle ablaniz bile olsa gorusmeyin.

Benim de hamileyken evimde cocuklar balkona cikti. Simsiyah oldu. Sizin ayni olay
.. Teyzem bana kizdi. Balkonu yikayamamissin niye soylemiyorsun kizim sabahtan beri bos bos oturuyoruz biz yikayalim diye... girdi temizledi.
Evinize boyle samimiyetiniz olmayan kisileri sokmayin. Ev insanin mahremidir. Acik arayan degil aciginizi kapatan kisiler harici kimse girmesin.

Evet orasi oyle ama insan kotu oluyor yinede ben evimi hep tiril tiril gormek isterim. Ayrica hadi bunlar neyse ya baskalarina da olduysa ? Pis damgasi asla yemek istemem
Ama bu önemli değil ki ! Yazın hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz . Camlar açık olduğu için daha çabuk tozlaniyor ev ve eşyalar. Bunu her kadın bilir .evine gelenler dedikodunu yapmak istemiş ,onlar da farkındadır merak etme .pis ev ve temiz ev ayırımı yapmak zor değil .seninki pis ev değil tozlanmış ev olabilir .dakika başı ev mi sileceksin?umursamamayi öğren ! Hasta olursun .

Evinizi sirkeli su ile silin.

Temizlik icin onu bende duymustum ama milyon tane sey denedim parkemi sadece bitane yersil parlaj birakiyor o da sadece silindigi gun yapmadigim denemedigim sey kalmadi hepsi kuruyunca berbat yapiyor parkelerimi sanki hiç silinmemis gbi. Sirkeli suyu parkede denedinizmi ?

Konu kendim olunca takiyorum iste ne yapayim elimde degil. Bir arada yasin okutulacakti evimde tv unitemin heryerinin tozunu almisim üstü unutmuşm. Gelen her misafir laf etmisti yeni gelinsin hicmi silmek aklina gelmedi diye cogu gülmüştü cok zoruma gitmişti ya.

Olay kirlenen 1 cift corap degil ki benim temizligim.. yani kimse demez coraptir kirlenir makinaya atayimda temizlensin diye gordugunuz gibi konuşlan benim temizligim. Ve hem yemek hemde temizlik konsunda cok dikkatliyim. Cevremde kimsede boyle sorunlar yok. Bi bende

Halim yok malesef bende hem yazlik hem kislik halilardan alayim diyorum eviminde tam karsisinda tasindigimdan beri insaat var evim yol ustu balkonu gunde 3 kere de silsem yikasam hep kirli olur ama ev işte klima aciyorum surekli nerden giriyor bu toz bu pislik

Haliniz kirli olabilirmi. Genelde halidan olur corap kiri.

Valla benden temizsiniz, günlük siliyormuşsunuz evi.. ben evim tozlandıkça, kirlendikçe silerim...

24 yasindayim ve su yasta temizlikten biktim artik bende o moda gecmek istiyorum. Kirlendikce silmek cok guzel bir cozumde hep kirli :)
2 gun yeri supurmuyorum cikan seyleri bir gorseniz sanirsiniz evde ordu yasamiş

Bende umursamam boyle seyleri normalde diyorum ya iki gun silmemis olsam derim ki normal yani vaktim olmadi silmedim. Ama temizleyipte onu gorunce cok sasirdim şok oldum.

Bende umursamam boyle seyleri normalde diyorum ya iki gun silmemis olsam derim ki normal yani vaktim olmadi silmedim. Ama temizleyipte onu gorunce cok sasirdim şok oldum.
Gerek yok ki ! Boşuna kendini yıpratıyorsun ..çorabı kirlenen ,evine gitti mi değiştirip ,temizini giysin .. beğenmeyen de gelirken galoşunu getirsin ..

Bende çekiyorum. Evim parke ara ve mutfak fayans. Yaz olduğu için kapım pencerem gündüz açık ve şuan evimizin önünde yol inşaatı var. Özellikle balkonlarımı günde 3 kez yıkadığım evi 2 kez sildiğim oluyor.

Bende eşime yakınmıştım yazlık halıyla kapatalım diye. Misafir gelio gidiyor ayıp olacak diye.

Oda boşver kim ne derse desin ben görüyorum sende görüyosun dedi. Yazlık halı attım daha da pişman oldu çırpmaktan.

Malesef yapacak birşey yok. Siz takmayın kafanıza. Beyaz çoraba da kir illa ki geçer. Bu insanlarda devede kıl arıyorlar sanırım.

İlginç yani nerde temizlik manyağı var sizin eve gelmiş sanki, yetmemiş bir de yüzünüze söyleyip gülmüşler. Ben sanki biraz alınganlık ve zan yaptığınızı hissettim. Temizliği kendiniz için yapın çünkü insanları asla memnun edemezsiniz, suda yürüsen çünkü yüzme bilmiyor derler.

Terlik verseydiniz hepsine. Valla hiç değmez tınlamayın. He ben hiç temizlik yapmıyorum derdim yüzüne bakarak ben olsam. Bir daha da evime çağırmazdım. Beyaz çorap giyip artistlik yapıyor. Dengesizler. Böyle insanlardan nefret ediyorum.

Annem Halilari yikatmaya verdikten sonra tekrar serdikten sonraki gunler toz cok daha az oluyor. Bence ise halilari yikatmaya vermekten baslayin. Tam halilarda gitmisken parke cilasi yaptirin. Parke cilasi yag gibi bisey. Parlatiyor ve omrunu uzatiyor. Cok daha az leke tutuyor kayganlastigi icin tabakasi.
Pekte zor bisy degil ztn siz bile yaparsniz youtubedan bi kac video baktikca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…