• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha nişanlıyken kayınvalidesiyle sorun yaşayan var mı?

canım sen ne gibi sorunlar yaşıyosun.topiğe sadece sen yazdığına göre demekki herkes nişanlıyken kayınvalidesiyle çok güzel anlaşıyo bi sen bir de ben galiba dertliyiz:))

canım sen ne gibi sorunlar yaşıyosun.topiğe sadece sen yazdığına göre demekki herkes nişanlıyken kayınvalidesiyle çok güzel anlaşıyo bi sen bir de ben galiba dertliyiz:))

aynencanım benimki ilk başta melekti ama sonradan saçmalamaya başladı bana eltime gidecekmişim yok efendım sürat yapıyor nişan gibi olmadı yani ortada ne çeyiz nede hediye var çok uzun aslında ama şu an işim var :D sen de anlat bakalım dertleşme topiğimiz olsun burası

canım benim ki anlatmakla bitmez melek kadın şeytana dönüştü.fazla harcama yapsak başlıyo çok harcamayın yok böle şeylere çok paraharcanmaz falan filan.yok evi yakın tutalım falan da falan.sıkılıyorummmm suratta asıyorum anlamıyo gıcık oluyorum

yaşamayan istisnadır zaten... takılma böyle şeylere zamanla alışacaksınız birbirinize.. şuan gözünüze batanlar 4 yıl sonra kadar batmayacak :34: senin üstüne düşen yüz göz olma ..mesafe iyidir :34:

benimkide öyle uzaktan tutcaz diye trip attı bana ya sürekli espiri yapıyor gelinlige giremiycem diye boy 1.73 kilo 69 düşünün artık

ama yüz göz olmamayı nasıl sağlayabilirim ki mecbur söylediklerine karşı çıkıyorum.yoksa bildiğini okuyacak

[COLOR=""]sen sinirinle kalcaksın bişey değil..sağlığından olacaksın bu kadar sinir iyi değil.. sonra derler abooo hastalıklı gelin almışız diye..relax ol biraz duyma görmee.. :34:

banada dediler masraf gel masraf git diye lakabım masraftı çalışmadığım için :52: gerçi hala çalışmıyorum oğullarının parasını yiyorum o ayrı mesele :9::9::9:

beni adam yerine koyupta iki çift kelam eden olmadı sadece laf sokmak için beni ağlatmak için konuştular benimle..

tabiii iş birazda senin nışanlında biter seni ezdirmemesi lazım ...

benimki beni ezdirdi ezdirdi..
ben sinir atakları geçirdim o zaman kıymete bindim...
düşük yaptım pataloji sonucunu gördü öyle kıymete bindim.. (ailesine göre yalan söylüyordum düşüğü bırak hamile bile kalmamıştım sırf ilgi ve kocamı kendi tarafıma çekmek için söylediğim bi yalandı)
safram patlama noktasına geldi ameliyat oldum.. 5 tl ile 25tl kuruşların büyüklüğündeki taşlarımı gösterdim,eşimin ailesi öyle inandı taş olduğuna..eşimde taşları görünce sancısına nasıl durdun dedi..halbukisi du sayayım kaç ay olduğunu; 8 ay boyunca sancım sızım olmasına rağmen beni ameliyat ettirmedi kocam neden çünkü kendi ailesi her kadında olurrr,,,ameliyatlık bi surec değil naz yapıyorrr,,,oğlanı kendi tarafına çekmek için yalan soyluyor dediler (oğlan kocam oluyor bu arada)
2ay önce yine birtakım şikayetlerımden ötürü doktora gittim ve doktor bana felç riskin var dedi ben böle :53: sülalemizde yokki felçli ben nasıl olucam (genelde genetik olur derler bide) sinirlenmek..stresss... vs yasak bana da gelde anlat işte..
eşime söyledim eşim inandı bu sefer hayret :34: felç olmamı beklemedi :9::9:

evlenmeden önce bi fal baktırdıydım ne zaman ölücem diye ..faldada 42 yaşımda ölcekmişim öyle diyordu :52: artık inansam mı napsam bu fala bilemedim daha 29 yaşındayım şimdiden felç riskim çıktı :27: bakalım eğer bu forumda olursam 43.yasıma gelirsem ölmediiimmmm yaşıyoruuummm diyeee msj yazarım :52::52::9::9::9::9::9:

uzun lafın kısasııı herşeyin başı sağlıkkk.... :16:

kadın bilerek yapıyor zaten amacı seni delirtmek...en buyuk tepki tepkisizliktir zaten unutma bunu :34: bak bana sinirlenınce tek değişen senın sağlığın olabilir Allah korusun...

şimdi ben sana ne önereyimki... bilsem kendimde işe yarardı sanırım...

ama heptende k.validene yuklenme :34: suçun yarısıda nişanlına ait seni ezdirmesin... :20:
[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
ama bi tavsiyem var kvdenın yaptıklarını ilk sen anlat nişanlına herzaman ilk anlatan haklıdır

Olmaz mi, bu konuda yalniz degilsin... :9: Bende nisanlilik donemimde cok sorunlar yasadim, sana verecegim tek taktik mesafeni koruman o kadar. Saygisizlik seviyesizlik yapma, mustakbel esini uzecek davranislarda da bulunma, ona da fazla vidi vidi yapma, ama mesafeni koru kayinvaliden ve kayinpederin ile... Cunku nisanlilik doneminde yasanan problemlerin devami evlilikte de geliyor... Seni korkutmak istemem ama malesef ki bu boyle.. Sen ne kadar kararlarinda kati ve dusuncelerinde net olup, kendini onlara kabullendirirsen, onlarda o kadar senin huyunu alarak `hmmm demekki bu kiz boyleymis bu baskilara tepkisini koyuyor` diyerek zamanla senin asabini bozan seyleri yapmamaya basliyorlar... Biraz zaman aliyor bu soylediklerim ama, sen sadece tavrinda israrli ol ve taviz verme... Hakkinda hayirlisi olsun insallah, umarim mutluluguna golge dusurecek hic birsey yasamadan tum surecleri mustakbel esinle atlatir, mutlu yuvanizi kurarsiniz... :34:

ama yüz göz olmamayı nasıl sağlayabilirim ki mecbur söylediklerine karşı çıkıyorum.yoksa bildiğini okuyacak
Hic kimseye bir baskasi istemedigini yaptiramaz zaten... Elbette onun begendigini begenmek, istedigini yapmak, onun gibi dusunmek zorunda degilsin... Sen bunlari nisanlin ile sakin bir zamanda konusup halledeceksin... Misal diyeceksin ki `benim dusuncelerim bunlar: ve bunlarda netim, kararimdan cayma gibi bir durum yok, annen ile karsi karsiya gelirsem / veya baba, net kararimi soylerim kirilmaca alinmaca yok` varsayalim boyle bir durum ile karsilastin, sende kararinda net olup, net tavrini belirteceksin o kadar... Biraz ayak direme oluyor benim dedigim, fakat baska turlu de istedigini yaptiramazsin, ilerde de bu senin onune farkli seylerde cikar durur... Simdiden kendini belli etmende fayda var... Ama herzaman diyorum, bunu nisanlina asla vidi vidi olarak yansitma, sana cephe alir... Dir dir etmeden, sakince fikirlerini anlatmalisin... Ayni sekilde kayinvalide ve kayinpederine de saygisizlik yapmadan dusuncelerini belirtirsen, ne sis yanar ne kebap... Kisaca kendinin bir birey oldugunu ve kendi isteklerin oldugunu, sen nasil herkese saygi duyuyorsan, herkesin de sana saygi duymasi gerektigini belirtmen... Bu kadar... :34:

iskorpit inanamıyorum sen neler yaşamışsın böyle canım.aman aman sağlığına dikkat et.Allah yardımcın olsun..
arkadaşlar ben zaten öle diretiyorum her zaman ve geçende kayın validem patladı artık dediki,hep senin istediğin oluyo.bişeyi tutturdun mu tutturuyosun hiç bizi dinlemiyosun falan.düşünsenize bana kızdı yaa.bende küstüm öle olunca sonra ne var bunda küsecek çok alıngan olma bilmemne dedi.işe bak yaaa:((yani böle diretiyorum oda direttiğimin farkında zaten ama anlamıyo.ya acaba bizde mi yaşlanınca böle olucaz.nedir bu yüzsüzlük bişeyi istemediğimi öğrendin demi ee daha niye hiç konuşmamışız gibi yüz kere aynı konuyu konuşuyosun be kadınnn.

Ah tatlım ah yalnız degılsın . Benım kaynanamla gorumcem yuzume gulen fakat arkamızdan konusan ınsanlar . Bırde bana ıyı kaynana ayakları yapmıyormu delı oluyorum resmen . Onceleri arkamdan konustugunu bılmedıgım ıcın hosuma gıdıyordu tavırları sımdı mıgdemı bulandırıyo resmen . Allahtan nişanlım bılıyor annesıyle kardesının nasıl ınsanlar oldugunu o yuzden o konuda bıraz rahatım . Annecı bırısı degıl nısanlım . Zor gercekten bende ısterdım kayınvalıdemle gorumcemle anlasmayı hersey ılk zamanlardakı gıbı olsun ama olmadı :/ Kaynana degılmı hemen hemen hepsı aynı ıste .

en çok şaşırıp üzüldüğüm de nişanlanmadan önce biz bambaşkaydık şimdi nefret olmasada ona yakınım:( bi yanım diyoki herşeyi herzaman nişanlıma anlatayım ama bi yanımda diyoki kadının her hareketini yanlışda olsa önemsemiyim nişanlıma demiyim ama bilmiyorum.

Son düzenleme:
Tatlım ben her ne yasanırsa anlatıyorum cunku daha sonra ogrenırse daha sınırlenıyo . Sana tavsıyem hıc bıseyı saklama nişanlından . Yorum yapmadan senın annen boyle soyle de deme o zaman arada bırakırsın sadece durumu anlat bılsın .

evet bende anlatmak istiyorum ama hani sürekli şikayet eder ve annesini kötüler durumuna düşmek istemiyorum ama bakıyorum ki karşı taraf herşeyi anlatıyo bende anlatcam

olmazmı canım ya sen gene ıyısın nısanlıyken kotu olmusun bızde daha nısan yok ama sevgılıyken bıle bogaz bogaza durumuna getırdı benımkı saolsun hıc bırseyı layık gormez bana pıntının tekıdır sırf parası harcanmasın dıye sevgılımın ıkıncı evlılıgı olacak onun eskı esyalarıyla oturmamı takı falan hıcbırsey ıstememı beklıyo bız sevdıcegımle 4 yılı devırdık bu yaza nısan dusunuyoduk ama olmadı seneye olur ıns dıye beklıyoruz ama anası olacak kadın herbırseyın içinde ben bılırım edaları sız hıcbırsey bılmezsınız sevgılımle yasadıgım sorunlara karısıp bana cepe almalarmı dersın sen okumusssun ama bos okumusunmu demeler bana yalancı muamelesı yapmalarmı arkamdan konusmalarmı bıde ıyı kayınvalıde numarası yapmazmı delı oluyorum baskasına anlattıklarımnı bı duy sankı melek alttan alta laf sokmalarmı nefret ediyom o kadından bıde utanmadan bzımöle yasamak ıstıyo sankı kendı evı yokmus gıbı

bir tek ben miyim acaba yoksa nişanlıyken başlayan var mı benim gibi?

ben varım arkadaşım.annesiyle feci şekilde tartıştık.kadının bir bir buçuk yıl boyunca eltim olacak kıza yaptıklarını(beni o zamanlar yeni tanımalarına rağmen arkasından konusur dedikodusunu yapar atar tutardı kızın hakkında,bir yıl küs bile kaldılar hatta ama şuan aralarından su sızmıyor canciğer haldeler)baz alarak annen böyle yapar mı şöyle yaparmı bana da diye sordum durdum nişanlıma.nişanlım yapmaz etmez dedi ama kadın da hep nispet yapabilecek bir hava sezinliyordum.son zamanlarda bana alttan alta laflar sokup nispet yaptığını hissediyordum.nişanlım da gitmiş(biraz değil baya baya anneci bir erkek,anne lafını çok dinler) bunları bunları düşünüyor ilerde yaparmısın diye sormuş kadın bana çok öfkeli şuan sinirli.tartışmalar döndü aramızda kadınla ve oğluyla.kendi annem ise artık olmaz laçkalaşıldı yüzgöz olundu bitirin bu işi diyor.çok yüzeysel anlattım belki ama nişanlım hala beni sevdiğini söylüyor gelip özür dile annemden devam edelim diyor sizce böyle kaynana ile tartışılmış bir ortamda devam edilir mi bu evliliğe girilir mi.kadın ilerde benden bunların acısını çıkarır mı,bu durumda olanlar var mı ne düşünüyorsunuz?bir de evlendikten sonra annesine yakın oturacağız maalesef:(

Back
X