Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Adam sizle konusmazken adamı analiz ediyor adam hakkında düsünüp sürekli cıkarımda bulunuyorsunuz Buradan adama takıntılı ilgili olan siz gibi duruyorsunuz Hem kendinizin hem insanların huzurunu bozacaksınız Bosverin gitsin artık lütfen Mutsuz oturma sebebi de siz değilsinizdir sonki olaylar yormuştur muhtemelen Adamın her hareketini kendinizle ilişkilendirip durmanız hiç sağlıklı değil. Lütfen artık insanların üzerinde düşünmehi bırakın. Umarım hareketlerimi böyle didik didik eden iş arkadaşım yoktur.

Son düzenleme:
Birde tahminen eşi adamın size ilgisi olduğunu düşünmüyor, sizin adama ilginiz olduğunu düşünüyor. Yok kafasını masaya koyuyor yok mutsuz yok şöyle yaptı böyle baktı Yok ilgisini sevmiştim Nolur elalemle ilgili takıntılı sekilde düsünme, insanları inceleyip çıkarımda bulunma işini daha uzatmayın Bu da bu konuya son yorumum

aahhh üfürükten prenses ,yine haklı çıktın.sorduğun sorular bile şunu öğrenmeye yönelik,adam senden hoşlanıyor muydu ,elektrik mi vardı öyle sandılar.bak sen izin vermesen emin ol adam ağzının içine girmezdi.herkesle samimiymişsin yok bilmem ne ... öyle ya da böyle adam eşini tercih etmiş artık kendinize çeki düzen verin.ben baştan da dedim hala aynı şeyi diyorum sen bu konuyu bence adam sana aşık mı onu öğrenmek için açtın.
Her hafta banlanıyorum , neden ? Sürekli gerçekleri yazdığım için.. Her şey ortaya çıktı, gerçi bakmasını bilene zaten ortadaydı... Teşekkür ederim yorumuna yine ben banlıydım , sen yazmışsın 🎈

aahhh üfürükten prenses ,yine haklı çıktın.sorduğun sorular bile şunu öğrenmeye yönelik,adam senden hoşlanıyor muydu ,elektrik mi vardı öyle sandılar.bak sen izin vermesen emin ol adam ağzının içine girmezdi.herkesle samimiymişsin yok bilmem ne ... öyle ya da böyle adam eşini tercih etmiş artık kendinize çeki düzen verin.ben baştan da dedim hala aynı şeyi diyorum sen bu konuyu bence adam sana aşık mı onu öğrenmek için açtın.
Elektrikte yok hoşlanmada yok. Adamla hiç bir şekilde konuşmuyoruz.
O beni WhatsApptan engellemiş bende onu engelledim
Kendime çeki düzen veriyorum şu anda

Elektrikte yok hoşlanmada yok. Adamla hiç bir şekilde konuşmuyoruz.
O beni WhatsApptan engellemiş bende onu engelledim
Kendime çeki düzen veriyorum şu anda
Adamın karısı olaya nasıl el koyduysa artık 😌

İyi olmuş.

İş arkadaş olmayı beceremeyenler, iletişim kurmasınlar mümkünse.

Son düzenleme:
Dut ağacının altında başlayan hikayenin sonu böyle mi olacaktı 😂😂
Valla ister dalga geç ister inan ister inanma
Ben buraya olan herşeyi yazıp bir nebze rahatlıyorum.
Geçen gün merdivende karşılaştık o selam verdi bende gülümsedim o kadar, o zaman whatsappta engelleme durumu yoktu
O gün akşam giderken ben selam vermedim o zaman whatsapptan engellemiş bende engelledim, zaten mesajlaşma yok birşey yok ne diye engelliyor onu anlamıyorum
Saçma saçma hareketlere girdi iyice, artık hiç konuşmuyorum

Geçen gün merdivende karşılaştık o selam verdi bende gülümsedim o kadar, o zaman whatsappta engelleme durumu yoktu
O gün akşam giderken ben selam vermedim o zaman whatsapptan engellemiş bende engelledim, zaten mesajlaşma yok birşey yok ne diye engelliyor onu anlamıyorum
Selamlasmarinizin cetelesini tutmaktansa her seyi oluruna biraksaniz hic buralara gelmeyecekti olay.

Bir de whatsappta her gun konusmuyorsaniz engelledigini nasil gunu gunune anladınız ki? Yani engelledigini anlamaniz icin gidip profil resmine bakmaniz lazim sonucta?

Aman hiçbir detayı atlamayın adamla ilgili.
Selam verdi, güldüm, öyle yaptım böyle yaptım.
Bir adım ileri gidememişsiniz.

Ayrıca mesajlaşmiyorsaniz engellediğini nasıl anladınız?

bak ben burada sadece bir konu yazdım bir derdim var da..onu bir oku.o adamın eşinin ne yaşadığını ,adam seni neden engelledi anlayacaksın.ben şu an o kadının yaşadığı herşeyi hissetmiş biri olarak yazıyorum sana.sadece sen üzüldüğünle kalırsın.erkekler malesef böyle flört ederler ama yuvalarını yıkmazlar.adam yarın kalkıp derse beni yanlış anlamış ,ben onu bacım gibi gördüm,hiç şaşırmam.engelleten de emin ol eşi. gerçekten bu adama acayip takmışsın.

Selamlasmarinizin cetelesini tutmaktansa her seyi oluruna biraksaniz hic buralara gelmeyecekti olay.

Bir de whatsappta her gun konusmuyorsaniz engelledigini nasil gunu gunune anladınız ki? Yani engelledigini anlamaniz icin gidip profil resmine bakmaniz lazim sonucta
Günü gününe anlamadım ki, whatsabımda o isimle başka birisi daha kayıtlı ona WhatsApptan birşey yazarken onun ismide çıktı profil resmi yoktu ordan anladım.

Günü gününe anlamadım ki, whatsabımda o isimle başka birisi daha kayıtlı ona WhatsApptan birşey yazarken onun ismide çıktı profil resmi yoktu ordan anladım.
Selamlaşmadan önce engellemiştir belki onu nereden biliyorsunuz?
Onu da mı aynı isimli birini aratirken görmüştünüz :işsiz:

O gün akşam giderken ben selam vermedim o zaman whatsapptan engellemiş bende engelledim,
Merdivende karsilastiginizda engellememisti, ayni gun aksam selam vermediginizde engellemis.
Bunu yazan sizsiniz?

Yok birkac gun sonra fark ettiyseniz engelledigini, herhangi bir zamanda engellemis de olabilir. Niye selam vermemenize bagliyorsunuz ki?

Merdivende karsilastiginizda engellememisti, ayni gun aksam selam vermediginizde engellemis.
Bunu yazan sizsiniz?

Yok birkac gun sonra fark ettiyseniz engelledigini, herhangi bir zamanda engellemis de olabilir. Niye selam vermemenize bagliyorsunuz ki?
Kendisi adamın her yaptığından bir anlam çıkardığı için onunda aynı şeyi yapacağını düşünüyor muhtemelen.

Back
X