Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Selamlaşmadan önce engellemiştir belki onu nereden biliyorsunuz?
Onu da mı aynı isimli birini aratirken görmüştünüz :işsiz:
Vallahi ilginc yaban. Surekli adamin her hareketini takip edip neyi neden yaptigini dusunuyor, nedenler ariyor.
Adam gunduz engellememis aksam engellemisse aynı gun anlamış oluyor konu sahibi engelledigini. Yok birkac gun sonra engellediyse "iki gun once selam vermedigim icin engellemis" cikarimini yapıyor.
Her sekilde ilginc.

Abi veya konu sahibi bölümden ayrilana kadar bitmez.
Gerci o zaman da bensiz surati asik midir, baska bolume gitti/m insanlar ne düşünüyordur diye bir sure debam edebilir.
Umutsuzvaka01 2 resmen.

Bu konu neden bitmiyor onu da anlamadım.
Biter mi hiçç.
Abi selam verdi, ben güldüm, sonra ben selam vermedim, o beni engelllemis, nasıl anladim dersen, aynı isimli birina mesaj atarken tamamen tesadüfen gördüm ama eminim ki ben ona selam vermeyince tepki olarak engelledi beni. Çünkü biz evli barkli insanlar değil liseli ergenleriz. İşte böyle detaylarla birkaç bölüm daha gider bu konu 😂

Annemle babamın izlediği sıkıcı günlük dizelere benziyor, aslında hiç ilerleme yok, bir konuşma üzerinde bitiyor bölüm 😂😂

çünkü kızımız duymak istediği şeyi duyamadığı için konu bitmiyor.istiyor ki diyelim adam sana aşık, senin için
karısını bile boşar.ama gerçekler öyle değil işte.sandı ki adam dökülecek ama tam tersi adam tüm yolları kesti.

Biter mi hiçç.
Abi selam verdi, ben güldüm, sonra ben selam vermedim, o beni engelllemis, nasıl anladim dersen, aynı isimli birina mesaj atarken tamamen tesadüfen gördüm ama eminim ki ben ona selam vermeyince tepki olarak engelledi beni. Çünkü biz evli barkli insanlar değil liseli ergenleriz. İşte böyle detaylarla birkaç bölüm daha gider bu konu 😂

Annemle babamın izlediği sıkıcı günlük dizelere benziyor, aslında hiç ilerleme yok, bir konuşma üzerinde bitiyor bölüm 😂😂
Tepki verdiği için mi engellemiş adam? Belki karısı istedi? Belki gül gibi huzurundan olmak istemedi? Di mi? :KK8:

Konunun ilk halini biliyorum, yorumda yapmıştım. Konuyu patlattığınızı okuyunca burada ki üyelerin çoğunluğu gibi düşünmüştüm.
Kapanmasını istiyorsan bu konuyu sakın ola dillendirme diye uyarılar almana rağmen, ateşi körüklemen kapanmasını istemediğini gösteriyor. Çünkü başka bir açıklaması yok. İnsanlar önemsedikleri şeylerin üstüne gider.

Sana adamın hoşlandığını söyleyen arkadaşın kız kıza muhabbetin dozunu kaçırıp yaptığı densizliğin bedelini ödüyordur orası ayrı. Ama sonra ki yaptıkların onu bile haklı çıkardı gözümde. Üzüldüm düştüğü duruma ne yalan söyleyeyim, yüzünüze bakmasa haklı. Onu uyarıp geçebilirdiniz ama yapmadınız, çünkü söyledikleri sizi rahatsız etmedi, algınızı değiştirdi. İstediğiniz gelişme bu değildi bunu kendinize itiraf edin.

Burada ki üyelerin en az yarısı evli oldukları halde iş yerinde veya sosyal bir ortamda bir erkeğin ilgisini farketmiştir. Ama aklı başında olan her kadın, olayı o raddede kapatmak ile ilgili tavır sergiler. Şayet bir kadın olarak 1-2 kez çalışma ortamlarında başıma geldi, ama iş yerinde ki en yakın arkadaşıma bile söyleyemedim. Dillendirdiğimde benim de aklım kaymış gibi bir algı oluşur diye, bu konuma düşmek istemedim. Üç maymunu oynayıp talebine karşılık alamadığını farkettirdim. İletişimimin dozuna yeni ayar getirdim. Konu kapandı bitti...

Bence salın artık şu olayı, adamın kaşı gözü ne söylüyor diye sorgulamayın.

Valla ister dalga geç ister inan ister inanma
Ben buraya olan herşeyi yazıp bir nebze rahatlıyorum.
Geçen gün merdivende karşılaştık o selam verdi bende gülümsedim o kadar, o zaman whatsappta engelleme durumu yoktu
O gün akşam giderken ben selam vermedim o zaman whatsapptan engellemiş bende engelledim, zaten mesajlaşma yok birşey yok ne diye engelliyor onu anlamıyorum
Saçma saçma hareketlere girdi iyice, artık hiç konuşmuyorum
Adam evli rahat bırak lütfen 😊

İstediğimi yazma hakkına sahibim. Konudan sıkıldıysan yazma seni zorlayan yok ben anlamıyorum. Gerçekten beni hiç anlamaya çalışmıyor sunuz

yo biz seni gayet net anladık.
adam anladı adamın karısı anladı arkadaşın hatta diğer iş arkadaşların.
bir anlamayan sen ve var olduğunu iddia ettiğin eşin.

Bu konu neden bitmiyor onu da anlamadım.
İstediğimi yazma hakkına sahibim. Konudan sıkıldıysan yazma seni zorlayan yok ben anlamıyorum. Gerçekten beni hiç anlamaya çalışmıyor su
Vallahi ilginc yaban. Surekli adamin her hareketini takip edip neyi neden yaptigini dusunuyor, nedenler ariyor.
Adam gunduz engellememis aksam engellemisse aynı gun anlamış oluyor konu sahibi engelledigini. Yok birkac gun sonra engellediyse "iki gun once selam vermedigim icin engellemis" cikarimini yapıyor.
Her sekilde ilginc.
Şöyle
Onun isminde biri daha ekli bende, WhatsApptan sıklıkla mesaj yazdığım. Whatsabımın arama kısmına o kişinin ismini yazarak buluyorum. O ismi yazarken de bu adamın ismi çıkıyor hemen altında çünkü bayramda bayramlaşma mesajı yazmıştım o kadar. Önceden profil resmi olurdu ama kaldırılmış anladım engellediğini
Engelemisini gerektirecek bir durum yok çünkü en son bayramda mesaj yazdık,işyerinde mesafe koyarsın, gerekmedikçe konuşmazsın vs ama WhatsApptan engellemek çok saçma üstelik bu olay olalı 1 ay oldu ama şimdi engellemesi bir garip
Ama ben de engelledim. Konunun 1 aydır uzadığını bende fark ediyorum ama sürekli bir şey oluyor ve ben tam atlatırken yarım kalıyor
Geçen hafta izinliydi ne güzel bu konu aklıma bile gelmedi tam atlattım dedim yine işe geldi ve tekrar aynı şeyler

yo biz seni gayet net anladık.
adam anladı adamın karısı anladı arkadaşın hatta diğer iş arkadaşların.
bir anlamayan sen ve var olduğunu iddia ettiğin eşin.
Sen burda ben içimde yaşadığım herşeyi anlattığım için anladım diyorsun. Buraya yazdığım gibi hiç birşeyi adama anlatmıyorum adam nerden anlasın neyin ne olduğunu
Hatta ben selamı kestim hiç bir şekilde konuşmuyorum. Mesafemi koydum. Adam neyi anlıcak şu durumda.

öff kendini çok önemsiyorsun bence.ya ne farkeder şimdi mi engellemiş.bir ay sonra mı engellemiş?sonuçta adam belli ki seninle mesafe koymak istiyor.niye anlamıyorsun?herkes anladı bir sen anlamıyorsun.adam sen selam vermedin diye engelledi diyelim.o zaman da sen ondan rahatsız olma diye engellemiş olamaz mı?illa aşk meşkle bağ mı kurulmalı.gerçekten en son bunları ergen kızlarda görmüştüm.her hareketten bir mana çıkarma.seninle alakası olsa ne masayı taşırdı,ne engellerdi,ne eşini getirirdi,ne de eşine söylerdi emin ol.adam eşini seviyor belli.

Ya gidip adama gerçekten SEN BENDEN HOŞLANIYORMUŞSUN MU DEDİNNN!! Şaka olmalı!! Yavrum kuzum sen kaç yaşındasın bu nasıl bir hareket? Herşeyi konuşarak çözebilirsin sözünü çok yanlış anlamışsın sen! Ayrıca seni doğru anladım ama aşırı vesvese yüzünden çırpındıkça battığınıda farketmeliydin:( Bazen düşünmemek bilmemek sakin duyarsız kalmak olayların en mis çözümü oluyor gerçektende

öff kendini çok önemsiyorsun bence.ya ne farkeder şimdi mi engellemiş.bir ay sonra mı engellemiş?sonuçta adam belli ki seninle mesafe koymak istiyor.niye anlamıyorsun?herkes anladı bir sen anlamıyorsun.adam sen selam vermedin diye engelledi diyelim.o zaman da sen ondan rahatsız olma diye engellemiş olamaz mı?illa aşk meşkle bağ mı kurulmalı.gerçekten en son bunları ergen kızlarda görmüştüm.her hareketten bir mana çıkarma.seninle alakası olsa ne masayı taşırdı,ne engellerdi,ne eşini getirirdi,ne de eşine söylerdi emin ol.adam eşini seviyor belli.
Anlamıyorsunuz anlatamıyorum. Bulunduğum ortamı görmediğiniz için böylr yazıyorsunuz
Eşini seviyordur ben buna birşey demiyorum ama öyle tuhaf bir durumki ben mesafe koymaya çalıştıkça sürekli birşey oluyor, her yerde karşıma çıkıyor.
Geçen gün bölümdeki bir abi ile başka bir bölüme iş için gittik, iş bitince giderken bahçede dikilmiş öyle duruyor tek başına hatta yanımdaki abinin dikkatini çekti
Lavaboya gidiyorum merdivenleri çıkarken onu görüyorum oda çıkmış oluyor.
Heryerde karşımda çıkıyor
Akşam işten çıkarken kart basarken oda aynı anda kart basıyor

İstemiyorum karşı karşıya gelmek. Zaten takıntı boyutundayım sürekli karşılaşıyoruz. O gidince çok rahatlıyorum.
Benim kendimi önemsediğim yok aksine attım bu durumu atlatmak istiyorum ama sıklıkla karşıma çıkıyor sinir oluyorum, selam vermeyi de kestim artık günaydın iyi akşamlar da demiyorum hiç konuşmuyorum

Back
X