- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Tahsiinn bana soldan soldan geliyorlarsalağa yattıkça bir sinir basıyor bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahsiinn bana soldan soldan geliyorlarsalağa yattıkça bir sinir basıyor bana![]()
İlgisi hoşuma gitti demiş, farklı birşey pek göremedim. Bir de '' Yanaşmaya çalışsam çok farklı yerlere gidebilirdi. '' demiş.Tam nerede yazdığını bulamadım ama 20. Sayfada bir üyeye yazdığı cevap var, o bile yeterli olur benceKatibin Ruhu
Ayrıca 28.sayfada bana cevap yazdı, adamdan hoşlanıyorsunuz diye yazdığım bir yorumdu üstelik. Hoşlanmasa itiraz ederdi.
Hoşlanıyorum filan demedim, ilgi göstermesi hoşuma gitti dedimİlgisi hoşuma gitti demiş, farklı birşey pek göremedim. Bir de '' Yanaşmaya çalışsam çok farklı yerlere gidebilirdi. '' demiş.
Hoşlanıyorum demedim, ilgi göstermesi hoşuma gitti dedimTam nerede yazdığını bulamadım ama 20. Sayfada bir üyeye yazdığı cevap var, o bile yeterli olur benceKatibin Ruhu
Ayrıca 28.sayfada bana cevap yazdı, adamdan hoşlanıyorsunuz diye yazdığım bir yorumdu üstelik. Hoşlanmasa itiraz ederdi.
E tamam, ben de onu diyorum.Hoşlanıyorum filan demedim, ilgi göstermesi hoşuma gitti dedim
Bende kendimi geri çektim.mesafemi koydum daha önce olması gerektiği gibiYa tmm karşılıklı etkileşim karşılıklı samimiyet oldu . Ama adam kendini geri çekmiş su an belliki engellemekte buna dahil.onunda kulağına abuk subuk şeyler gelmiş demekki .daha neyin dersindesiniz bu kadar engeller basılmıs konu kapanmış. Sizde kapanmayan ne ben bunu anlamıyorum. Bu düşüncelere eşiniz girseydi bu tarz olayları is yerinde o yaşasaydı ne düşünürdünüz? Şu an burdan bakıldığında gerçekten kötü bir profil çiziyorsunuz o adamda sizde ama hala kurcalıyor hala bakışını suyunu buyunu irdeliyorsunuz . Ne diyeyim umarım aklinizi başınıza toplarsınız
Kişileri karıştırmaya başladım,kusura bakmaE tamam, ben de onu diyorum.
E sen yapıyorsun çünkü. Lüzumsuz bi boşboğazlığı alıp büyüten sensin. Adamın karısıyla muhattap olan sensin. Sonra adam niye engellemiş diye kafaya takan da sensin. Devamlı mesaj yazan biri değilim diyorsun ama kim beni engellemiş diye tespit edecek kadar kullanıyorsun whtsapı. Adam senle çok iletişime girmiyor artık işte, engellemiş de ne güzel daha ne istiyorsun ki? Her mesajın ayrı tutarsızlık o yüzden eleştiri alıyorsunVazgeçme filan yok. Ben ilgisinin hoşuma gittiğini zaten kabul ediyorum,oda Burdaki yorumlar sayesinde
Beni paranoya yaptınız iyice, adamdan ben etkileniyorum, adamla tek başıma samimi oluyorum. Engellemesi ayrı saçmalık değil mi neden yani ben onu anlamıyorum. Sanki hergün fotoğraf paylaşan devamlı mesaj yazan bir insanım.
Neden sürekli herşeyi ben yapıyorum gibi burda eleştri alıyorum
Laf ebeliği yapıyorsunuzHoşlanıyorum filan demedim, ilgi göstermesi hoşuma gitti dedim
İşte mesajı bir bulsam, bulamadım. Ama ha hoşlanıyorum demiş ha ilgisi hoşuma gitti demiş, ikisi de aynı şey .İlgisi hoşuma gitti demiş, farklı birşey pek göremedim. Bir de '' Yanaşmaya çalışsam çok farklı yerlere gidebilirdi. '' demiş.
Evet eşimden yana hiç bir sıkıntım yok çok şükür ama daha önce de evliliğimde monotonluk oldu, sıkıcı dönemler oldu ama hiç böyle olmadımBence evli bir kadin olarak isyerindeki bir adam size cilginlar gibi asik bile olsa etkilenmemeniz lazim. Yani ideali o sanirim evli olmadigim icin bilmiyorum ama. Belki evinizde esinizle aranizda bir heyecan eksikligi bir ask azalmasi olabilir. Bu engelleme- engellememe, hoslaniyor mu hoslanmiyor mu durumu da ister istemez o heyecan eksikligini dolduruyor. Evliliginizde neyin eksikligini hissediyorsunuz, esinizden ne beklerdiniz buna odaklanmaniz ve bu boslugu doldurmaniz lazim gibi hissettim ben. Evlilikte bu sekilde heyecan arayislari olabiliyormus. Bana sizin bu isyerindeki duruma bu kadar odaklanmaniz takmaniz bundan olabilir gibi geldi. Esinize yogunlasin iletisimi guclendirin aranizdaki aski guclendirin. Anladigim kadariyla esiniz iyi bir insan sonra cok pisman olursunuz.
İlgisinin boşuna gitmesiyle hoşlanmasi arasında çok fark varmış gibi düzeltiyor birdeLaf ebeliği yapıyorsunuz
KK kadınlarını fazla hafife alıyorİlgisinin boşuna gitmesiyle hoşlanmasi arasında çok farklı varmış gibi düzeltiyor birde![]()
Napsaydım ya adamın haberi yokken bir anda mesafemi koysaydım ortada birşey yokken ne diye mesafe koydu diye düşünmücek miydi ki ilk önce o şekilde yaptım neden soğuk davranıyor diye düşündüm dedi, eğer söylemeseydim dahada saçma olmucak mıydı, ilk önce samimi olmamam gerekirdiE sen yapıyorsun çünkü. Lüzumsuz bi boşboğazlığı alıp büyüten sensin. Adamın karısıyla muhattap olan sensin. Sonra adam niye engellemiş diye kafaya takan da sensin. Devamlı mesaj yazan biri değilim diyorsun ama kim beni engellemiş diye tespit edecek kadar kullanıyorsun whtsapı. Adam senle çok iletişime girmiyor artık işte, engellemiş de ne güzel daha ne istiyorsun ki? Her mesajın ayrı tutarsızlık o yüzden eleştiri alıyorsun
Çok fark var, daha önce hoşlanma durumud yaşadım aşk durumuda yaşadım dünyaya yeni gelmedimİlgisinin boşuna gitmesiyle hoşlanmasi arasında çok fark varmış gibi düzeltiyor birde![]()
Sadece ilgisinden hoşlandığıniz için mi günlerdir adamın hakkında yaza yaza bitiremediniz?Çok fark var, daha önce hoşlanma durumud yaşadım aşk durumuda yaşadım dünyaya yeni gelmedim
Hoşlanıyorum filan demedim, ilgi göstermesi hoşuma gitti dedim