Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Tam nerede yazdığını bulamadım ama 20. Sayfada bir üyeye yazdığı cevap var, o bile yeterli olur bence Katibin Ruhu Katibin Ruhu
Ayrıca 28.sayfada bana cevap yazdı, adamdan hoşlanıyorsunuz diye yazdığım bir yorumdu üstelik. Hoşlanmasa itiraz ederdi.

Son düzenleme:
Tam nerede yazdığını bulamadım ama 20. Sayfada bir üyeye yazdığı cevap var, o bile yeterli olur bence Katibin Ruhu Katibin Ruhu
Ayrıca 28.sayfada bana cevap yazdı, adamdan hoşlanıyorsunuz diye yazdığım bir yorumdu üstelik. Hoşlanmasa itiraz ederdi.
İlgisi hoşuma gitti demiş, farklı birşey pek göremedim. Bir de '' Yanaşmaya çalışsam çok farklı yerlere gidebilirdi. '' demiş.

Hoşlanıyorum demedim, ilgi göstermesi hoşuma gitti dedim
Lütfen yazdıklarımı farklı yerlere çekme

Bence evli bir kadin olarak isyerindeki bir adam size cilginlar gibi asik bile olsa etkilenmemeniz lazim. Yani ideali o sanirim evli olmadigim icin bilmiyorum ama. Belki evinizde esinizle aranizda bir heyecan eksikligi bir ask azalmasi olabilir. Bu engelleme- engellememe, hoslaniyor mu hoslanmiyor mu durumu da ister istemez o heyecan eksikligini dolduruyor. Evliliginizde neyin eksikligini hissediyorsunuz, esinizden ne beklerdiniz buna odaklanmaniz ve bu boslugu doldurmaniz lazim gibi hissettim ben. Evlilikte bu sekilde heyecan arayislari olabiliyormus. Bana sizin bu isyerindeki duruma bu kadar odaklanmaniz takmaniz bundan olabilir gibi geldi. Esinize yogunlasin iletisimi guclendirin aranizdaki aski guclendirin. Anladigim kadariyla esiniz iyi bir insan sonra cok pisman olursunuz.

Ya tmm karşılıklı etkileşim karşılıklı samimiyet oldu . Ama adam kendini geri çekmiş su an belliki engellemekte buna dahil.onunda kulağına abuk subuk şeyler gelmiş demekki .daha neyin dersindesiniz bu kadar engeller basılmıs konu kapanmış. Sizde kapanmayan ne ben bunu anlamıyorum. Bu düşüncelere eşiniz girseydi bu tarz olayları is yerinde o yaşasaydı ne düşünürdünüz? Şu an burdan bakıldığında gerçekten kötü bir profil çiziyorsunuz o adamda sizde ama hala kurcalıyor hala bakışını suyunu buyunu irdeliyorsunuz . Ne diyeyim umarım aklinizi başınıza toplarsınız
Bende kendimi geri çektim.mesafemi koydum daha önce olması gerektiği gibi
Ama o başka yere gidince kapıdan çıktığı an çok rahatlıyorum, o içeri girdiği zaman içime kasvet çöküyor

Ben de biliyorum bende farkındayım,ben haklıyım da demiyorum. Çok saçma bir durum. Başka birisi böyle bir konu açsa ben de bu şekilde yorumlar yazardım ancak şu durumdan kurtulamıyorum.
Tam atlatır gibi oluyorum ama tekrar aynı düşünceler görmemek en iyisi ama mümkün olmuyor

Vazgeçme filan yok. Ben ilgisinin hoşuma gittiğini zaten kabul ediyorum,oda Burdaki yorumlar sayesinde

Beni paranoya yaptınız iyice, adamdan ben etkileniyorum, adamla tek başıma samimi oluyorum. Engellemesi ayrı saçmalık değil mi neden yani ben onu anlamıyorum. Sanki hergün fotoğraf paylaşan devamlı mesaj yazan bir insanım.
Neden sürekli herşeyi ben yapıyorum gibi burda eleştri alıyorum
E sen yapıyorsun çünkü. Lüzumsuz bi boşboğazlığı alıp büyüten sensin. Adamın karısıyla muhattap olan sensin. Sonra adam niye engellemiş diye kafaya takan da sensin. Devamlı mesaj yazan biri değilim diyorsun ama kim beni engellemiş diye tespit edecek kadar kullanıyorsun whtsapı. Adam senle çok iletişime girmiyor artık işte, engellemiş de ne güzel daha ne istiyorsun ki? Her mesajın ayrı tutarsızlık o yüzden eleştiri alıyorsun

İlgisi hoşuma gitti demiş, farklı birşey pek göremedim. Bir de '' Yanaşmaya çalışsam çok farklı yerlere gidebilirdi. '' demiş.
İşte mesajı bir bulsam, bulamadım. Ama ha hoşlanıyorum demiş ha ilgisi hoşuma gitti demiş, ikisi de aynı şey .

Bence evli bir kadin olarak isyerindeki bir adam size cilginlar gibi asik bile olsa etkilenmemeniz lazim. Yani ideali o sanirim evli olmadigim icin bilmiyorum ama. Belki evinizde esinizle aranizda bir heyecan eksikligi bir ask azalmasi olabilir. Bu engelleme- engellememe, hoslaniyor mu hoslanmiyor mu durumu da ister istemez o heyecan eksikligini dolduruyor. Evliliginizde neyin eksikligini hissediyorsunuz, esinizden ne beklerdiniz buna odaklanmaniz ve bu boslugu doldurmaniz lazim gibi hissettim ben. Evlilikte bu sekilde heyecan arayislari olabiliyormus. Bana sizin bu isyerindeki duruma bu kadar odaklanmaniz takmaniz bundan olabilir gibi geldi. Esinize yogunlasin iletisimi guclendirin aranizdaki aski guclendirin. Anladigim kadariyla esiniz iyi bir insan sonra cok pisman olursunuz.
Evet eşimden yana hiç bir sıkıntım yok çok şükür ama daha önce de evliliğimde monotonluk oldu, sıkıcı dönemler oldu ama hiç böyle olmadım
Bu artık inatlaşma gibi bir durum oldu, o bana niye bunu yaptı, neden engelledi, ben onunla konuşmayı kestim vs
Evde evet iyiyim eşimle güzel ve eğlenceli vakit geçiriyorum ama iş yerine geldiğimde kapıdan içeri girdiğinde sinirlerim tavan yapıyor

E sen yapıyorsun çünkü. Lüzumsuz bi boşboğazlığı alıp büyüten sensin. Adamın karısıyla muhattap olan sensin. Sonra adam niye engellemiş diye kafaya takan da sensin. Devamlı mesaj yazan biri değilim diyorsun ama kim beni engellemiş diye tespit edecek kadar kullanıyorsun whtsapı. Adam senle çok iletişime girmiyor artık işte, engellemiş de ne güzel daha ne istiyorsun ki? Her mesajın ayrı tutarsızlık o yüzden eleştiri alıyorsun
Napsaydım ya adamın haberi yokken bir anda mesafemi koysaydım ortada birşey yokken ne diye mesafe koydu diye düşünmücek miydi ki ilk önce o şekilde yaptım neden soğuk davranıyor diye düşündüm dedi, eğer söylemeseydim dahada saçma olmucak mıydı, ilk önce samimi olmamam gerekirdi
Diğerlerinde adamı çağırıp bağırmam vs eşiyle görüşmem Saçmalıktı kabul ediyorum ama engellemesini algılayamıyorum.
Evli olduğunu anlaması için bütün bunların yaşanması mı gerekirdi yani, samimi olurken de evliydi bende öyle
Düşününce kendimden utanıyorum gerçekten

Çok fark var, daha önce hoşlanma durumud yaşadım aşk durumuda yaşadım dünyaya yeni gelmedim
Sadece ilgisinden hoşlandığıniz için mi günlerdir adamın hakkında yaza yaza bitiremediniz?
En ufak detayları bile aklınızda tutuyor, sizi telefonundan engellemesinden rahatsız oluyor, emin olmak için eşinizin telefonundan bile kontrol ediyorsunuz ?

Siz başta adama ilgin var diyenlere de kızıyordunuz ayrıca hatırlatırım.

Ya hissettiğinizi anlamıyorsunuz yada safa yatıyorsunuz, benim bir tahminim var da neyse

Şimdi engellemesindeki sebepleri sıralayalım.

1) Gerçekten hoşlanıyor, siz selam vermediniz diye bozuldu, engelledi.
2) Sizin haliniz ve tavrınızdan rahatsız olduğu için yaptı.
3) Eşi bir şekilde rahatsızlık duydu o engelledi.

Engelledi de ne oldu sizin bunu kendinize sormanız lazım.

Back
X