- 19 Mayıs 2020
- 47.821
- 214.867
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
A yok artık insaf ya.O kadar takıntılisiniz ki, eşinizin telefonundan kontrol bile ediyorsunuz.
Katibin Ruhu haklı tam bir umutsuz vakasınız.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A yok artık insaf ya.O kadar takıntılisiniz ki, eşinizin telefonundan kontrol bile ediyorsunuz.
Katibin Ruhu haklı tam bir umutsuz vakasınız.
![]()
Çocuk yapmayı düşünen benimAbi ile karısı çocuk yapacak bence.
Adam engellemiş mi engellememis mi emin olmak istemiş, onun içinde eşinin telefonunu kullanmiş, eşinde adamın telefonu niye kayıtlı oda ayrı bir soru da neyseA yok artık insaf ya.![]()
Lütfen bunu bırakın artık, eşiniz bu karşılıklı engellemeleri, kontrolleri fark ederse zor durumda kalacaksınız.Yok hayır engellemiş, adamın telefon numarası eşimde var ordan baktım eşimden bakınca profil resmi görünüyor engellediği üstelik olaylar olalı 1 ay olmuşken belli ama engellenmesini gerektirecek bir durum yok mesajlaşma gibi bir durum yok zaten
Konuşmak istemiyorum artık gerçekten çok sıkıldım, aslında aynı yerde de çalışmak istiyorum neyseki sıklıkla başka bir bölüme gidiyor yardım etmek içinde görmüyorum.
Ne güzel izindeydi takıntım azalmıştı, işe başladı yine kafama takmaya başladım
Aslında burda böyle yazıyorum ama işyerinde adama taktığımı belli etmiyorum,diğer arkadaşlarımla nasılsam onada aynı şekilde davranıyorum
Hay senin mantığına bi sal şu adamı artık bi sal bi sal bacım Allah'ını seversen. Nolur sal artk valla ben oturup ağlicam şu adama olan inadın yüzünden..Ben istediğim cevap olsun diye değil, yapılan yoruma göre cevap veriyorum
Bana dendi ya eşi istediği içindir diye bende eşi istediği için olsa 1 aydır neden engellemedi diye düşündüm mantığıma yatmadı
Bence onlar da yapar. Onların başı kel mi?Çocuk yapmayı düşünen benim![]()
Neden sürekli ben eleştiriliyorum onu anlamıyorum adamın yaptıklarında hiç birşey yok, dürüst olun yani ben anlamıyorum sanki herşeyi ben uyduruyorum gibi yazdıklarınızSıklıkla mesaj yazdığın biri zaten en üstte olur, arama butonuna ismini yazmana gerek yok ki.
Konunun kapanmasına bir türlü izin vermiyorsun, ne burada ne iş yerinde.
Adamla karşılaşmanıza niye şaşırıyorsun kuzum, bu adamla aynı yerde hatta aynı odada çalışıyorsunuz
Konuyu artık arkası yarın dizileri gibi izliyorum. Bakalım yarın ne olacak![]()
2 çocuğu var, çocuk istemiyordum eşim istediği için yaptım diyen kendisiydiBence onlar da yapar. Onların başı kel mi?![]()
E yapmış sonuçta. Kıramamış eşini. Eşi, beyfendinin rahatından değerliymiş demek ki.2 çocuğu var, çocuk istemiyordum eşim istediği için yaptım diyen kendisiydi
İsterse 3.yü yapsın beni ilgilendirmez
ben gerçekten istiyorum çocuk![]()
Çocuğunuz yok mu?Çocuk yapmayı düşünen benim![]()
E yapmış sonuçta. Kıramamış eşini. Eşi, beyfendinin rahatından değerliymiş demek ki.
Var ama 2. Çocuğu istiyorum şu sıralarÇocuğunuz yok mu?
Öyle bi lanse ediyor ki, sanki silah zoruyla tutmuşlar adamı karısının yanında bunca yıl.Adamın eşi ve evliliği ile ilgili olumlu hiçbirseyi kabul etmiyor farkında mısın?
Sonra beni niye sucluyorsunuz diyor![]()
Orası beni ilgilendirmez isterse 3.yü yapsın. Çocuk istemeyen bir erkek olarak ilk defa onu görmüştüm de dikkatimi çekmişti o yüzden söyledimE yapmış sonuçta. Kıramamış eşini. Eşi, beyfendinin rahatından değerliymiş demek ki.
Bu adamın dikkatinizi çekmeyen birşeyi yok ki zaten.Orası beni ilgilendirmez isterse 3.yü yapsın. Çocuk istemeyen bir erkek olarak ilk defa onu görmüştüm de dikkatimi çekmişti o yüzden söyledim
Yoksa bundada birşey bulursun
Sana son yazım, çünkü konuyu çok saçma yerlere getiriyorsunÖyle bi lanse ediyor ki, sanki silah zoruyla tutmuşlar adamı karısının yanında bunca yıl.
Ah Oliviaa'cım abi! engellemiş konu sahibini wahtsaptan, hüzünlüyüz o yüzdenArkadaşlar yeni gelişme var mı? Takip edemiyorum konuyu ajdjsjdjhs
Yapmaa yaaa, e hani eşi daha çok samimi olun, giyin süslen falan diyordu ne oldu ki :/Ah Oliviaa'cım abi! engellemiş konu sahibini wahtsaptan, hüzünlüyüz o yüzden![]()
Bu olay üzerine ikinci çocuğu yapmaya karar vermiş kendisiYapmaa yaaa, e hani eşi daha çok samimi olun, giyin süslen falan diyordu ne oldu ki :/
Bu gece sana yakıyoruz sevgili @livaswonderland skfjsjdjd.