- 19 Mayıs 2020
- 47.810
- 214.834
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
E napalım, sizin konu biteli çok oldu.Bu mu konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E napalım, sizin konu biteli çok oldu.Bu mu konu
Surekli bakiyordu belki whatsapptan bundan kacmak istedi.Nerden uzak kalıcak hergün aynı bölümdeyiz
Neden engelliğini gerçekten bilmiyorum ama gerçekten şok oldum. Bir yazışma mesajlaşma yok çünkü
Yanındaki kişiye seslenip birşey söylerken bana dönüp bakan o, kaç kez gördümOlayı anlatan, üstünden onca zaman geçmesine rağmen konuyu ısrarla devam ettiren, adamın her hareketini kendine yoran siz olduğunuz için eleştirilen de doğal olarak sizsiniz. Burda defalarca yazıldı, adamın niyeti ne olursa olsun sizin tavrınız yanlış, evli bir kadına yakışmıyor diye. Üstelik adamdan hoşlandığınızı itirafta ettiniz.
Evet olay belki gerçek ama sizin yorumlarınızın doğru olmadığını düşünüyorum.
Adam niye engelledi sizi, bence bakışlarınızdan, sürekli onu izlemenizden rahatsız oldu. Belki dedikodular onunda kulağına gitti ve aranıza tamamen set çekmek için engelledi sizi.
Niye anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsunuz? Sizinle kesinlikle ilgilenmiyor, kabul edin artık.
Sizin çocuğunuz vardı değil mi? Bu ilginizi alakanızı çocuğunuza, eşinize yönlendirin.
Birde madem bu kadar rahatsızsınız, işyerinde başka bir bölüme geçin.
Senin yazma tarzından, dalga geçme den bende sana bu şekilde hitap ediyor olabilirimE napalım, sizin konu biteli çok oldu.
Size baktığını görmeniz için sizinde ona bakmanız hatta takip etmeniz gerekiyor öyle değil mi?Yanındaki kişiye seslenip birşey söylerken bana dönüp bakan o, kaç kez gördüm
WhatsAppla bakmanın ne ilgisi var,o kadar kişiye kızdım ama hiç engellemek aklıma gelmedi çok gereksiz ve çocukça
Ben benimle ilgileniyor ilgilenmiyor diye ispat etmek için konu açmadım, ama öyle yorumlar var ki sanki ben paranoyak bir şekilde bunları yaşıyorum. bakan o, ben dışarı çıkınca arkamdan gelen o,selamı konuşmayı kesen benim.
Evet şu durumdan çoook rahatsızım, konunun gerçek olduğuna inanıyorsanız rahatsız olduğuma da inanın lütfen. Hayatımda hiç bu kadar saçma birşeyin içinde olmadım. Başka bölüme geçme gibi bir durumum var ancak yılbaşından sonra. Onunda var. Umarım ben gidene kadar o benden önce gider çünkü o bölümde yokken çok rahatlıyorum
Her türlü avam bi davranış.Senin yazma tarzından, dalga geçme den bende sana bu şekilde hitap ediyor olabilirim
Oldu mu
Yahu neden engelledigini anlamazsaniz anlamayin. Cok mu elzem? Niye bu kadar kafa yoruyorsunuz hala, normal mi sizce bu? Naparsa yapsin adam.Ben sadece neden 1 ay sonra engelliğini anlamıyorum, bu olay 1 ay önce oldu. WhatsApptan engellenmesini gerektirecek bir durum yok ki zaten mesajlaşma yok. Ben sadece arada bir durumuma fotoğraf koyuyorum o kadar
Bir şey hissediyor hissetmiyor bilemem bu onun içinde olan birşey, ama engellendi tamamen saçmalık ve işim olup bölümden dışarı çıktığım zaman onunda çıkmasına karşılaşmaya sinir oluyorum
Duruma fotoğraf koyduğumda evet bakıyordu ama şu sıralar fotoğraf koymuyorum.bakabileceği birşey yokSurekli bakiyordu belki whatsapptan bundan kacmak istedi.
Son yazdığına katılıyorum. Bu kadar takıntı normal değil. Uzmana görünmeyi gerektirecek kadar kötü hissediyorumHer türlü avam bi davranış.
Size verilecek tek tavsiye doğum doktorundan önce psikiyatr ve psikoloğa gitmeniz. Bu kadar takıntı normal değil .
Pes yaSize baktığını görmeniz için sizinde ona bakmanız hatta takip etmeniz gerekiyor öyle değil mi?
Yakalamışmış, adama sürekli bakıyorum demiyorsunuz da.
Pes ya
Yanındaki iş arkadaşıma birşey sorduğumda kafasını çevirip bana bakıyor, yan yana oturdukları için görüyorum.
Bakmasın, benim sesimi duyuyor sonuçta ne diye bakıyor hala
Yanındaki benim masama geldiği zaman iş için ona sesleniyor hemen ama kim sorsa mesafeli
Salak değilim görüyorum
Hayır tabi ki,Bakınca gülümsüyor mu?
Yani ne çıkarmaliyiz bu durumdan?Pes ya
Yanındaki iş arkadaşıma birşey sorduğumda kafasını çevirip bana bakıyor, yan yana oturdukları için görüyorum.
Yanındaki benim masama geldiği zaman iş için ona sesleniyor hemen ama kim sorsa mesafeli
Salak değilim görüyorum
Sizin orda pek iş yoğunluğu yok galiba. Ben de memurum, çalışmaktan yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi falan unuttuğumuz oluyor. Vaktimiz kalmıyor böyle şeyleri düşünmeye. İyi ki de kalmıyormuş yalnız ha.Pes ya
Salak değilim görüyorum
Bakın ben haklıyım yaptıklarım doğru demiyorum ancak öyle yorumlar var ki sanki ben bütün bunları kendim uyduruyorum, adama göz diktim gibi bir durum oluşturuyorlarÖnceki konunuza da yazmıştım bişeyler ama siz hala aynı noktada tıkanmışsınız. Adamında seninde boş olmadığından emin oldum ben. Sen adama resmen itiraf etsin gibi sormuştun zaten, boş olsan bunu sormana gerek yoktu tavrını alıp mesafesni koydun mu bitti gittiydi. Ama sen orayı eşeledin adam panikledi, saçmaladı iş karısına kadar gitti.
Öncelikle kaç senelik memursun merak ettim. iki kişi falan değil bütün birim-kat-bina biliyordur sizin olayı bu garanti. Eşi seni parka çağıracak kadar olay çıkıyor, sen ofiste krizler geçiriyorsun vs bunu bütün kurum duymuştur çoktaaan... Masa değişikliği keyfe keder de olmayabilir uyarılmıştır belki de, ikinizden birini ordan alırlar yakında. Adamın keyfi bunlara kaçıktır büyük ihtimalle.
Erkekler evli ol bekar ol farketmez karşıdan ufak bir ışık görünce şanslarını denemek istiyor. O ışığı veren sizsiniz malesef. Mesafeli olsaydınız ne dutu, ne şarkı dinlemesi ne münasebet!!! Siz o ışığı vermeseydiniz bunların hiçbiri olmazdı. Samimi olmak değil sıkıntı, samimiyetin arkadaşlık dışındaki hallerde olması sorun. İki kişi arasında bu varsa bariz belli oluyor kurumlarda ofislerde.
Artık aşk meşk işini kalbinize gömüp işinize bakın bence. İmkan varsa birim değiştirin çünkü siz pek rahat duramayacak gibisiniz.
Kendimi zaten 1 aydır sorguluyorum, yaptıklarımında farkındayım. Benim adamın yaptıklarını gözlemlememin sebebi burda bana herşeyi kendim uyduruyormuşum sanki sabahtan akşama kadar adamı izliyormuşum gibi muamele yapılması.Yani ne çıkarmaliyiz bu durumdan?
Size aşık mı , gözlerini sizden alamıyor mu,nedir?
Adamın yaptığı herşeyden anlam çıkarıyorsunuz, dediğiniz gibi bile olsa bu kadar etkisinde olmanız normal değil.
Sizi engelleyip engellemediginden emin olmak için eşinizin telefonundan bile bakıyorsunuz. Adamı değil kendi yaptıklarınızı sorgulayın artık.
Herşeyi anlamak zorunda değilsiniz.Kendimi zaten 1 aydır sorguluyorum, yaptıklarımında farkındayım. Benim adamın yaptıklarını gözlemlememin sebebi burda bana herşeyi kendim uyduruyormuşum sanki sabahtan akşama kadar adamı izliyormuşum gibi muamele yapılması.
Evet ilgisi hoşuma gitti kabul ediyorum ama bu durumun son bulması için mesafe konmasını isteyen benim. Selamı konuşmayı kesen benim bu yüzden sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorum.
Mesafe konur fazla muhabbet edilmez tamam ama WhatsApptan engellemek, ben dışarıda olduğum zaman onunda arkamdan çıkması vs çok abartı değil mi yani bana mı öyle geliyor anlamıyorum