- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
İlgisinin bal gibi farkındaydınız ve bu hoşunuza gidiyordu,
Etrafınızdaki insanları, dizilerdeki kadın başrol oyuncu saflığıyla , aaa ben napıyorum ki, biz sadece iyi anlaşıyoruz, flört mü o da ne? edasıyla aptal yerine koymaya çalışıyormuşsunuz ama arkadaşınız yememiş, gerçek bir arkadasmis ve sizi uyarmis.
Uyarirken de , size kendinizi kötü hissettirmemek icin karsi tarafin hareketleri üzerinden uyarmış ama siz arkadasiniza tesekkür edeceginize, koştur koştur abiye şikayet ettiniz arkadasinizi, büyük bir öfkeyle hem de.
Öfkenizin sebebi, aranızdaki elektrigin fark edilmiş olmasıydı ve bunu karşı tarafin açık ettiğini düşündünüz cunku arkadasiniz, abinin sana ilgisi var dedi. Açık veren abiydi, o yüzden kızdınız, agladiniz falan.
Simdi de ilginin nasil bir anda kesildigine inanamiyorsunuz, kabullenmekte zorlaniyorsunuz,sinirleniyorsunuz.
Sinirlenmek için yeni bahaneniz ise,
İş icin sinirleniyorum. Ne alaka? İşin sorumlulugu sizdeyse o işi zaten siz yapmak zorundasiniz. Karsi tarafin sorumlulugundaysa ve yapmiyorsa o onun problemi, siz niye sinirleniyorsunuz?

İşin sorumluluğu bende değil bu işi ben hiç yapmadım, o yaptı. Şimdide konuşmadığım için işi yapmıyor, benim kendi sorumluluğumda olan işlerim var zaten. Bu bana ekstra verilen iş. Tuvalete bile gidemedim doğru düzgün çalışmaktan üstüne bilerek konuşmadığım için elini sürmemesine çok sinir oluyorum anladın mı
Engellemesiymiş, mesafe koymasıymış ben bunları aştım, 2 ay önceydi o kafama taktığım durum, hatta gördüğüm zaman sinirlerim tavan yapıyor ama o gidince bir rahatlama geliyor. Eşimde olsa bir dakika durmam o bölümde ki yılbaşından sonra hemen bölümümü değiştirmeyi talep edicem amire.
Arkadaşım benimle ilgili bir şey olsaydı bana söylerdi eminim ama üzerine basa basa senlik birşey yok, o seninle çok ilgileniyordu ama eşine kadar duyurması, eşinin seni çağırması vs çok abarttı gerçekten dedi
Ben ilk önce evet güzel vakit geçirdim doğru, ama ilgisi var diye hiç düşünmedim. Ama 2 kişiden duyunca samimi olduğumuzu yaşadıklarımı düşündüm evet ilgisi var ve buda beni mutlu ediyordu bunu anladım.
Şu an nefret ediyorum, gerçekten bir kaşık suda boğasım geliyor.