Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

İlgisinin bal gibi farkındaydınız ve bu hoşunuza gidiyordu,

Etrafınızdaki insanları, dizilerdeki kadın başrol oyuncu saflığıyla , aaa ben napıyorum ki, biz sadece iyi anlaşıyoruz, flört mü o da ne? edasıyla aptal yerine koymaya çalışıyormuşsunuz ama arkadaşınız yememiş, gerçek bir arkadasmis ve sizi uyarmis.

Uyarirken de , size kendinizi kötü hissettirmemek icin karsi tarafin hareketleri üzerinden uyarmış ama siz arkadasiniza tesekkür edeceginize, koştur koştur abiye şikayet ettiniz arkadasinizi, büyük bir öfkeyle hem de.

Öfkenizin sebebi, aranızdaki elektrigin fark edilmiş olmasıydı ve bunu karşı tarafin açık ettiğini düşündünüz cunku arkadasiniz, abinin sana ilgisi var dedi. Açık veren abiydi, o yüzden kızdınız, agladiniz falan.

Simdi de ilginin nasil bir anda kesildigine inanamiyorsunuz, kabullenmekte zorlaniyorsunuz,sinirleniyorsunuz.

Sinirlenmek için yeni bahaneniz ise,

İş icin sinirleniyorum. Ne alaka? İşin sorumlulugu sizdeyse o işi zaten siz yapmak zorundasiniz. Karsi tarafin sorumlulugundaysa ve yapmiyorsa o onun problemi, siz niye sinirleniyorsunuz?
😊 Yazdıklarımdan bir gram birşey anlamamışsın.
İşin sorumluluğu bende değil bu işi ben hiç yapmadım, o yaptı. Şimdide konuşmadığım için işi yapmıyor, benim kendi sorumluluğumda olan işlerim var zaten. Bu bana ekstra verilen iş. Tuvalete bile gidemedim doğru düzgün çalışmaktan üstüne bilerek konuşmadığım için elini sürmemesine çok sinir oluyorum anladın mı
Engellemesiymiş, mesafe koymasıymış ben bunları aştım, 2 ay önceydi o kafama taktığım durum, hatta gördüğüm zaman sinirlerim tavan yapıyor ama o gidince bir rahatlama geliyor. Eşimde olsa bir dakika durmam o bölümde ki yılbaşından sonra hemen bölümümü değiştirmeyi talep edicem amire.

Arkadaşım benimle ilgili bir şey olsaydı bana söylerdi eminim ama üzerine basa basa senlik birşey yok, o seninle çok ilgileniyordu ama eşine kadar duyurması, eşinin seni çağırması vs çok abarttı gerçekten dedi
Ben ilk önce evet güzel vakit geçirdim doğru, ama ilgisi var diye hiç düşünmedim. Ama 2 kişiden duyunca samimi olduğumuzu yaşadıklarımı düşündüm evet ilgisi var ve buda beni mutlu ediyordu bunu anladım.
Şu an nefret ediyorum, gerçekten bir kaşık suda boğasım geliyor.

Aynen öyle. Bildirimleri kapadım ama şimdi de biri yazınca ilk sıralarda çıkıyor. Bi bakayım dedim ama gördüm ki hanımefendi hâla yerinde sayıyor. Yorum yapılmasa keşke. Ne anladığı var ne dinlediği. 40 sayfadır aynı şeyler. Arasının bozulduğu kız arkadaşını bu kadar kafaya takmadı. Varsa yoksa adam beni neden engelledi, bana selam vermedi, işlerimi yapmadı, bana bakmadı vs vs Şimdi bu mesajımı okuyup cevap olarak “sahi beni neden engelledi” diye soracak. Umutsuz vâka...
Yoo hiç umrumda değil şu an engellemesi aklıma bile gelmiyor

Allah herkese böyle erkenden uyuyan çocuk nasip etsin.

Valla çok şanslısınız, süperr anlayışlı bir eş, hiç bir zorluğu olmayan, varlığı yokluğu bir, erkenden uyuyan çocuk, herkesin hayali😉
Amin
Çocuğumu doğduğundan beri erken yatmaya alıştırdım malum gece uykusu çok önemli, şanslıyım çok şükür🙏

Yoo hiç umrumda değil şu an engellemesi aklıma bile gelmiyor

Ben olsam adamin esini arayip sorardim beni neden engelledi diye. Cunku esi de cok anlayisliydi, suslen puslen demisti. Sonra da oturup esimle kritik yapardim. Malum insan boyle seyleri herkesle paylasamaz. Ben hak verdim size.

Eğer iş sizin işiniz değil ortada bir işse bırakın siz de yapmayın. Madem onun sorumluluğu o yapsın siz neden kendinizi geriyorsunuz ki? Amir size neden yapmadın diye sorarsa söylersiniz o benim işim değil diye. Madem sizin değil iş neden yapıyorsunuz anlamadım. Amir size mi yapın dedi?

Ama iş adamın da değil, adam sürekli yaptı diye gene yapmak zorunda değil. Adamla ilgili bir durum yok , yetkililerinizle görüşün vaktiniz olmadığını söyleyin. Sizin bu kadar mızmızlandiğınız işi adam neden kuzu gibi yapsın. Canı istemez yapmaz , ha ama hoşunuza gidecekse tavuk gelecek yerden kazı esirgememiş adam , size ilgisi olduğu ve karşılık da gördüğü için işi yapmış. Şimdi de yapmıyor. Adama neden kızıyorsunuz on kere kendiniz söylediniz onun da işi değilmiş. Bir şekilde gene adamı takacak bir sebep buluyorsunuz .

Eğer iş sizin işiniz değil ortada bir işse bırakın siz de yapmayın. Madem onun sorumluluğu o yapsın siz neden kendinizi geriyorsunuz ki? Amir size neden yapmadın diye sorarsa söylersiniz o benim işim değil diye. Madem sizin değil iş neden yapıyorsunuz anlamadım. Amir size mi yapın dedi?
Evet bana yap dedi, o söylediği için mecbur yapıyorum ama isteyerek yapmıyorum
Bu iş benim işim değil. O yapmış ve bütün bilgiler onda.Amir onu çok tutuyor. Adam ne iş isterse yapıyor, bazen başka bölüme gidiyor bütün gün Amir nerdesin diye sormuyor, o kadar rahat yani
Şu durumda sorgulasam ben suçlu çıkarım

Merhaba, yine kendimi mutsuz ve çaresiz hissettiğim bir dönemdeyiz.
Lütfen bana bir yol gösterin. Ben bu adamla aynı işyerinde çalışmak istemiyorum.
Onu görmemek için bütün gün bilgisayar ekranına boynum aşağığı bir şekilde bakıyorum,bu şekilde durmaktan artık boynum ağrımaya başladı. O bölümde yokken yokken çok iyiyim o gelince içime kasvet çöküyor..

Karşılaşmamak için çok çabalıyorum.Ben ne yapayım bölüm değiştirmek istiyorum ama yılbaşından sonra mümkün.

Konuşmuyoruz diye de daha önce yaptığı işleri de artık yapmıyor o işler bana kaldı kendi işim yetmezmiş gibi, nedir yani anlamıyorum ki muhabbet ederken çoğu işe yardım ediyordu ortak yapıyorduk şimdi birşeye eşini sürmüyor.

Aileme odaklanmaya karar verdim eve geldiğim zamanda bunu yapıyorum zaten eşime çocuğuma vakit ayırıyorum evde mutluyum ama işyerinde sinirlerim tavan yapıyor.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Artık takmak istemiyorum, napayım ben bir psikoloğa filan mı gideyim acaba
Saka oldugunu soyleyin lutfen artik yaaa😳

Siz bu adamin sizinle konusmamasina sizi gormezden gelmesine sinirleniyorsunuz bence. Is yapmak falan umrunuzda degil bunlar beyninizin size uydurdugu bahane. Herkese yardim ediyor benimle konusmuyor bile demissiniz.
Neden bu kadar onemsiyorsunuz adami hareketlerinizi onunla bagdastiriyorsunuz?
Eger ki gercekten HICBIR SEY hissetmiyor olsaydiniz adami takmaz hareketlerinizi kisitlamazdiniz. Benden soylemesi🤷‍♀️

Engellemede mi kaldın
Ben o konuları geçtim, herşeyi sindirdim ama bile bile iş yapmamasını sindiremiyorum nedense
Bunuda özel hayatımda kimseye anlatamıyacağıma göre buraya yazıyorum burda birçok kadın, farklı farklı fikirler var.
Sinir oluyorsanda yazma
Yaptiginiz is normalde sizin göreviniz miydi adamin mi? Bu kismi pek anlayamadim.

Siz devlet kurumunda çalışmıyor musunuz? Herkese sanki ayrı ayrı garip garip işler mi düşüyor? Aynı birimdeki herkes hemen hemen aynı işi yapıyor. Atom parçalamıyorsunuz başka birine sorun illa bilen başka insanlar da vardır.

Ama iş adamın da değil, adam sürekli yaptı diye gene yapmak zorunda değil. Adamla ilgili bir durum yok , yetkililerinizle görüşün vaktiniz olmadığını söyleyin. Sizin bu kadar mızmızlandiğınız işi adam neden kuzu gibi yapsın. Canı istemez yapmaz , ha ama hoşunuza gidecekse tavuk gelecek yerden kazı esirgememiş adam , size ilgisi olduğu ve karşılık da gördüğü için işi yapmış. Şimdi de yapmıyor. Adama neden kızıyorsunuz on kere kendiniz söylediniz onun da işi değilmiş. Bir şekilde gene adamı takacak bir sebep buluyorsunuz .
Amire de söylesem kabul etmez, bana verdi işi bende mecbur yapıyorum. Belki de adama verdi adam istemedi bilmiyorum ama canınının istemesi mi var bunun bende canımın istemediği bir çok işi yapıyorum o zaman birbirine kızan herkes iş yapmasın
Ben muhabbet ederken samimiyken işi yap, hatta benim işime bile yardım et ama mesafeli olunca hiç birşeye karışma yani ben anlamıyorum gerçekten

Engellemede mi kaldın
Ben o konuları geçtim, herşeyi sindirdim ama bile bile iş yapmamasını sindiremiyorum nedense
Bunuda özel hayatımda kimseye anlatamıyacağıma göre buraya yazıyorum burda birçok kadın, farklı farklı fikirler var.
Sinir oluyorsanda yazma
O konuları geçtim “sindirdim” derken bile ne hissettiğin belli oluyor. Onun sorumluluğundaki bir iş yapılmıyorsa seni ilgilendirmez amirleri düşünsün. Yok seninle ilgilendiği zamanlarda kendi işini adama yaptırmaya alıştıysan da bi zahmet sorumluluğunu bil. İş yeri orası lüzumsuz muhabbetlerinizin mekanı değil.

Özel hayatındaki kimseye anlatmamanı takdir ettim böyle absürt şeyleri sağa sola anlatıp kendini iyice rezil etmemen isabet olmuş tebrikler adamın seni neden engellediğini düşünmediğin zamanlarda bunu akıl edebilmen takdire şayan

sinir olup olmamam benimle alakalı nereye ne yazacağımı sana soracak değilim

O konuları geçtim “sindirdim” derken bile ne hissettiğin belli oluyor. Onun sorumluluğundaki bir iş yapılmıyorsa seni ilgilendirmez amirleri düşünsün. Yok seninle ilgilendiği zamanlarda kendi işini adama yaptırmaya alıştıysan da bi zahmet sorumluluğunu bil. İş yeri orası lüzumsuz muhabbetlerinizin mekanı değil.

Özel hayatındaki kimseye anlatmamanı takdir ettim böyle absürt şeyleri sağa sola anlatıp kendini iyice rezil etmemen isabet olmuş tebrikler adamın seni neden engellediğini düşünmediğin zamanlarda bunu akıl edebilmen takdire şayan

sinir olup olmamam benimle alakalı nereye ne yazacağımı sana soracak değilim
Sorumluluğumu biliyorum ben merak etme
Sinir olduğun bir konuyada ısrarla yazman bir tuhaf

konuyu tam takip edemedim de profil resmini kaldırmış da olabilir, engellemiş olacagı anlamına gelmiyor ki bazen ben de kaldırıyorum

Sorumluluğumu biliyorum ben merak etme
Sinir olduğun bir konuyada ısrarla yazman bir tuhaf
Evet gerçekten hepimizin bazı tuhaflıkları var. Bazılarımız sinir olsa da yorum yapmaktan geri duramıyor, mesela bazılarımız da muhabbeti kesmek istediği adamların davranışlarına kafa yormaktan hayatına odaklanamıyor, iş tanımları belli değil şikayet ediyor falan😂😂

Back
X