- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Kendisi ilk kez sizinle birlikte olduysa aynısını istemesi çok normal ne var ki bunda. Asıl sinir olunması gerekenler kendileri herkesle yatıp kalkıp bakire kız arayanlar. Sevgilinizde problem yok benceAfedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
Dünyanin bin birtürlü hali var .. hadi evlenemedeniz o zaman ne olacak ..?Afedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
Bu kişi mayıs ayındaki sevgiliniz değildir umarım
Valla ne güzel deniyor.Aman tanrım bu o zorla öpen sonra da seni denedim diyen terbiyesiz herif.
Adama bak güya deniyordu hani resmen işi yatağa kadar götürmüş!
Şimdi de mi deniyor yani?
Kendini çakal sanan cibilliyetsiz erkek.
E bu çocukla evlenmezseniz ne olacak. Zarar vermemek için geri durmuş işte. Sizdeki de iyi cesaret valla. Ben nişanlımla bile tam birliktelik yaşayamıyorum
Bu kişi mayıs ayındaki sevgiliniz değildir umarım
Arkadaşlarıyla grup yapmayı konuşup hayat kadınıyla fotoğrafı olan eleman mı bu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?