- Konu Sahibi SalakSacma
-
NeeeeeeeğğğyyyArkadaşlarıyla grup yapmayı konuşup hayat kadınıyla fotoğrafı olan eleman mı bu acaba?
Israrla ayrılmama sebebin ney peki? Eski sevgilisiyle ilgili yalanı da vardı. Adamda ayrılmak için sebep çok da siz ısrarla görmüyorsunuz.Evet o arkadaşlarıyla gruptan konuşan kişi
Evet o arkadaşlarıyla gruptan konuşan kişi
Bu sefer adamı haklı buldum gerçekten sen ilksen oda bunu isteyebilirAfedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
Böyle adamları pazardan mi buluyorsunuz Allah aşkına. .Evet o arkadaşlarıyla gruptan konuşan kişi
Her sevgilim bi kere versin ama karım bakire olsun kafası iştebaşkalariyla birlikte olmanizdan korkuyor ama sevişmektende geri kalmıyor beyimiz o ayrı mevzu
hepte ilk sensin senin ilkinde ben olmaliyim ayagiHer sevgilim bi kere versin ama karım bakire olsun kafası işte
K. Bkma o lafından kim olsa daha önce birlikte oldunu düşünür çünkü hiç birlikte olmamış birinin kullancağı bi şaf değilAfedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
Kusura bakmayında madem böyle biri, sizin bununla ne işiniz var?Evet o arkadaşlarıyla gruptan konuşan kişi
Anladığım kadarıyla değil. Farklı fantazileei olan biri:)Kendisi bakirse bakire kadın istemesi çok doğal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?