- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Kendisi ilk kez sizinle birlikte olduysa aynısını istemesi çok normal ne var ki bunda. Asıl sinir olunması gerekenler kendileri herkesle yatıp kalkıp bakire kız arayanlar. Sevgilinizde problem yok bence
Neeeeeeeğğğyyy
Hayat kadiniyla birlikte olan, tanidigin bir kiz hakkinda grup seks yapmayi konusan kisiyle ayni kisi mi bu?
Neden bu insanla ilgili hep opusmek sevismek konulari atiyorsun? Ortada bir sorun yok mu sence de ??
Sevgiliniz haklı tabi ki. Tüm sevgililerini deneme tahtasına çevirip elemeli, ona göre seçim yapmalı.
Siz de bu duruma boyun egmelisiniz.Çünkü o sizden daha degerli.
Sevgiliniz haklı tabi ki. Tüm sevgililerini deneme tahtasına çevirip elemeli, ona göre seçim yapmalı.
Siz de bu duruma boyun egmelisiniz.Çünkü o sizden daha degerli.
E siz niye bu adama inanmaya devam ediyorsunuz?
Birlikte olduğu hayat kadınıyla hatıra olsun diye fotoğraf çekip yollamış ona buna. Bütün detaylarıyla anlatmış arkadaşlarına.
Arkadaşları da tanıdığınız bir kadınla ilgili grup muhabbeti yapmış.
Yani ne bekliyorsunuz acaba, adamın ne mal olduğu belli.
Bunlardan bağımsız olarak konuya yorumum adamın zaten leş biri olduğu.
Elime erkek eli değmemiş bile olsa şu cümleleri kuran adamı doğduğuna pişman ederdim, o çok kıymetli pipisini koparıp atacak duruma gelirdi.
Sizi tenzih ederek söylüyorum, lütfen yanlış anlamayın lakin bu erkekler kendiyle tam anlamıyla birlikte olmamış, ancak her türlü yakınlaşmayı yaşamış bir kızın ondan önce de benzer şekilde başkalarıyla olmuş olabileceğini düşünemeyecek kadar s.lak.
E bu kadar şey yaşamış adam nasıl bakir oluyor onu anlamadim ben
Bu düşüncede birinin size hiç yaklaşmaması gerekir. ne kadar mide bulandırıcı güvensiz bir ilişkiniz var. bir kadının bakire olup olmadığı bu yolla anlaşılmaz!Afedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
E bu kadar şey yaşamış adam nasıl bakir oluyor onu anlamadim ben
tecrübesiz olduğuna kanaat getirme. Belki de beceriksizdir:)O kadının pavyonda çalışan bir kadın olduğunu ve birlikte olmadığını idda ediyo . Okadar tecrübesiz di ki inandım galiba ilk olduğuna
Afedersiniz ama anlatmak zorundayım çünkü canım çok sıkkın Sevgilimle aramızda yakınlaşma oldu ve biranda durdu ve geri çekildi Bende ona "sen hep kendini mı düşünürsün kendi işin bittikten sonra benim bi önemim yok mu " dedim oda bana hayır öyşr bişey olmadı Sadece şuan bunu yapmanız yanlış o yüzden durdum dedi . Daha sonra iş gerçek birliteliğe gitti ve ben çok korktum yapamadım istemiyorum dedim . Oda bana çok mutlu oldum okadar korkmuştum ki benden önce biriyle oldun diye dedi bunu o geri çekildiğinde verdiğim tepkiden dolayı düşünmüş okadar canım sıkıldı ki ben onun ilkiymişim haklı olabilir çünkü tecrübesiz di belli . Benimle evlenmek istiyormuş ve önce olan bi başkasını kaldıramazmış canım çok sıkkın sice ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?