Daha önce birlikte olduğum bir erkekle suan kız kardesim birlikte

Kızkardeşine durumu açık açık anlat. Ne kaybedebilirsin ki? O senin o adamla sevgili olduğunu bilmiyor mu zaten?

Bu durumu her ayrıntısıyla kardeşine konuştuğuna emin misin? Bile bile ablasını sildiyse bırak ne hali varsa görsün.
Farkındayım insan öz kardeşi için ne hali varsa görsün diyemez ama herkes hayatını kendi tercihlerine göre yaşar. O seni düşünüyor mu? Midesi kaldırıyor mu?

Bana da inandirici gelmedi sizin cinsellik yasadıgınzı bile bile gidip sevgili olması falan.
Ya gerçek değil olay
Yada kardeşinizin akıl saflığı yerinde değil

şimdi beraberler mi hayla peki kardeşinle benimki çok geçmiş ama unutamıyorum hayla haklısın sende bak şimdi o başkasıyla evli ben başkasıyla görüşüyorum konuşuyorum aramızda gayet iyi ablamla gecer aldırma üzülme

Benim tanıdığım 9 yıldır beraber olduğu kız arkadaşını nişana 7 gün kala terk edip babasının yakın arkadaşının kendinden büyük metresiyle evlendi. Terk edilen kız şuan evli çoook mutlu ve bir çocuk sahibi. Terk eden çocuğun ailesi hala perişan, çocuk zengin bir ailenin oğlu herşeyi bırakıp kadınla yurt dışına yerleşti ve kadın onu da uyuşturucuya alıştırmış. İkisi de ailesiz uyuşturucu batağında saçma sapan bir çift oldu. Bende sonunu çok merak ediyorum

Kadin cinsellik yaşadiysa yaşadi ya niye buna taktiniz anlamadim?
Bazen başka konularda okuyorum bayanlar yaziyor iste cinsellik evlilik öncesi cok normal bilmem ne de bilmem ne.
Kendisini yakin görmüs cani istemis yasamis iste ya bunu sorgulamak kimseye düsmezki kendi vicdanina kalmış birşey.
Bence eski sevgiliniz tam bir pislik canini yakmak icin kiz karddsine göz dikti kiz kardesinin gözüne de perde süsdü sanirin
Adamin istedigi oldu ama sakin adami arama yoksa zevkten dört köşe olur. Onlar zaten ayrilie

Bana da inandirici gelmedi sizin cinsellik yasadıgınzı bile bile gidip sevgili olması falan.
Ya gerçek değil olay
Yada kardeşinizin akıl saflığı yerinde değil
Cinsellik yasadıgımızı bilmiyor hanfendi. Kısa bir süre görüstük konustuk tek bildiği bu.Kardesime böyle seyleri anlatamam ablayım sonucta ben.

evet malesef 2 3 aydır beraberlermis ben ögreneli bi ay oluyor... ne yapayım susuyorum susmaktan baska carem zaten yok. Siz o adamla ne kadar süre görüsmüştünüz? ablanız biliyomuydu

Cok tesekkürler anlayısınız icin. Bana evlenirler gibi geliyor öyle hissediyorum cok iyi anlasıyorlardı cünkü malesef evlenme sansları cok yüksek

Burada kardeşimin namusunu sorgulayan bayan diye beni kastediyorsanız sizin neden böyle
ben herhangi kötü yorum belirtmedim sizin durumunuzda, sizin de az çok tahmin ettiğiniz olabilecek bir durumdan bahsettim. Diğer sayfadan bir mesajınızda benim yaşadığım cinsel ilişkiden kardeşimin namusuna laf atan var demişsiniz eğer burada beni kastediyorsanız bu kötü yorum olur zira ben evlenebileceklerini söyledim burada kardeşinize yönelik herhangi aşağılayıcı durum mevcut değildir. Kardeşinizin yaşı küçükse karşısındaki erkeğe kapılıp gidecektir siz üzerine gitmeyin derim bu sefer bizi ayırmaya çalışıyorlar psikolojisiyle daha da bağlanır.

Cinsellik yasadıgımızı bilmiyor hanfendi. Kısa bir süre görüstük konustuk tek bildiği bu.Kardesime böyle seyleri anlatamam ablayım sonucta ben.

Ne alaka? :/
Kardeşine olduğu gibi her şeyi anlatmazsan, ne bilsin kız? İki gezdiniz tozdunuz birbirinizden sıkıldınız gibi bi şey oluşur onun kafasında. Ne demek ben ablayım anlatamam? Sen işin ciddiyetinin farkında mısın yoksa laf olsun diye mi konu açtın?

Annedir, kardeştir, bilmem kimdir herkese anlatılır gerekse bu konu.
Bunu bile bile susacak isen de pes, o zaman kardeşinin değil, senin mideni konuşmak lazım biraz da.

Konuya inancım şu lafınla bitti.

Cok tesekkürler anlayısınız icin. Bana evlenirler gibi geliyor öyle hissediyorum cok iyi anlasıyorlardı cünkü malesef evlenme sansları cok yüksek
Hayirlisi olsun ama zor durum evlenirlerse enişteyle beraber oldunuz olur. Kardes icin de kötü ama kardesin bunlari düsünmesi lazim 20 yasinda koca kiz. Allah sana sabir versin canim

E iyi de söylemeniz lazım. Bak kızım senin ablanla sevişen adamın koynuna girmeyi miden kaldıracak mı demeniz lazım. Ha kaldırıyorsa o zaman siz de yolunuza bakacaksınız. Sizden uzak cehenneme direk.

B bercemirvaa
kardesinizin eger ki sizinle ilgili bir kompleks sorunu yok ise - ne yazik ki boyle vakalar olabiliyor - karsiniza alip yeterli aciklamayi yaptiginizda bu durumu bitirmesi gerekir(di).

ben olsam ne yapardim?

karsima alir, gozlerimi gozlerine diker "bir yasanmisligimiz var, bu sana yakisacak bir sey degil" derdim. bakislarimin sertliginden almasi gereken mesaji alirdi.

ovv senin kardeş 2 şişe votka 5 şişe jbyi kafaya dikse tuvalete koşmayacak cinsteymiş bravo ne diyim

Malesef sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
Sadece konuşabilirsiniz.
Yaptığın sana yakışıyor mu tarzı.
Ya da ayrılmaları için dua edeceksiniz.

ailen bilmiyo mu adamın önceden senin sevgilin olduğunu onlar kabak gibi göstermişler herkese sosyal medya da

kardeşine "sende de ne mide varmış" deyip ikisini de kendi haline bırakman gerekiyor.çünkü şu an sen gereksiz yere müdahalede bulunduğun için sana inat devam eden bir ilişki.gereksizce müdahale diyorum çünkü kız kardeşin herşeyi bile bile kabul etmiş. eğer sen onları sallamaz ve yukarıdaki cümleyi kurarak kendi işine bakarsan bir süre sonra zaten bitecek.çocuk da zaten büyük ihtimal seni yaralamak için kardeşini kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…