Daha önce birlikte olduğum bir erkekle suan kız kardesim birlikte

O Ada'm kardeşinle de evlenmez merak etme. Cinsellik yaşayıp ayrılacaklar. Sonra o ş... Senle kardeşini bi yerde görünce arkadaşlarına şu iki kız kardeşler oğlum ikisini de götürdüm diyip anlatcak.
Ara saydır bırakacaksın yoksa ailene söylerim falan de anladığım kadarıyla yaşınız küçük.

bırak kardeşi ben arkadaşımın eski sevgilisini bile kabul etmedim kız ne kadar benim için farketmez desede sonuçta bir yaşanmışlık var ortada ne olursa olsun.çok ters bir durum. Allah sabır versin.

Konu sahibi lale devri gibi olmuş biraz . Bence kardeşinizle konuşmalısınız .

ay okudukca sinirim bozuluyor..kardesine anlat diyoruz yok anlatamam ablayim sonucta diyorsun..ailene anlat yok diyorsun..iyi de burdan ne önerebiliriz sana.Belki de kardesin 2-3 ay dir baya samimi olmuştur buna nasil goz yumdun anlayamıyorum.Yapacagin tek sey alip karsina kardesinle konusmak..sonrasinda kardesin devam eder etmez kendi bilecegi iş...o cocuk ta buyuk ihtimal kardesini kullanıyor seni kiskandirmak icin..

Pardon hanımefendi bizim ailede pek konuşulmaz bu konular biz biraz dar görüşte büyüdük kimse kimseye cinsellikle ilgili konusmaz. Lütfen inanın.
Arkadaşım ona söylemem.
Buna söyleyemem diyorsun iyi de.
Ya kardesin de şuan onla cinsellik yaşıyorsa?
Ya o da senin gibi söyleyemem diyorsa?
Ya çok geç kaldıysan?
2 aydır buna nasıl göz yumdun?
Akıl alır gibi değil.

canım benim baya oldu ya ben şimdi baskasıyla evliyim ablamda baskasıyla evl,i şimdi konusu acılınca aklıma geldi çok kötü bi durum ama acısı çok kötü güven gidiyo :KK61:

Ben böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.
Çocugu sakin arayıp kendinizi küçük duruma düşürmeyin
Deli misiniz
Kardesiniz cok buyuk ayıp etmiş ama size bu yapılanlar yanlarına kalmaz
Sessiz olun ve bekleyın bnce kendinizi üzmeyın ltf
Onlar utanmıyorsa ailede gorulmekten ilerde siz neden utanacaksınız
Canınız acıyordur kardes herseyden öte Ama allah bizi bazen de böyle sınıyor demekki

Kardeşinin utanmazlığı. Karşıdakinin umrunda olmaz evlenmezde zaten yaşayacağını yaşar ayrılır sağda solda da konuşur. Maalesef kardeşinde karakter zayıf

bizim bi tanidik kiz oglanin biriyle cikiyor ayriliyorlar sonra baskasiyla cikiyor.. sevgilisiyle fotograf bakiyorlar bi gun bir bakiyo eski erkek arkadasi bu kim diyo kardesim diyo.. kiz eyvah ben naptim diyoo ama is isten geciyoo..kiz hamile kalmis..gizli sakli saklaniyor dogum yapiyor.sonra dugun yapiyorlar.kizin ailesi sahip cikiyor.arada goruyorum napiyon falan eltime gidiyom falan diyo..oluyor yani boyle seyler hayatta..

Ben böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.
konu sahibi benim annem babamla evliymiş teyzemde eniştemle evliymiş aaaaa. ya lütfen fake konular açıpta sinir etmeyin bizi

kardesın daha once sevgılı oldugunuzu bıle bıle bu adamla beraber ?
o adamda ne karaktersızmıs ıkı kardesı bırbırıne düşürecek

bence eger ıs cıddıye bınecek gıbı olursa gerekırse annene soyle benım konustugum anlasamadıgım cocukla gorusuyor dıye cok ters bı durum resmen mıdesızlık

Çocuk zaten kardeşinizle evlenmez. Aklı sıra size nisbet yapıyor. Hayır, sonunda olan kardeşinize olacak. Aşk acısı yaşayacak durduk yere. Biter bu iş, sürmez..

Aranızda geçenleri soyle dedikte ballandira ballandira anlat demedik ya. Evet biz kısa süre görüştük ama yakinlasmamiz oldu,miden kaldiriyorsa devam et demeniz yeterli. Bu durumu öğrendiginde iliskisine hala devam ederse o zaman karaları baglarsiniz.

Kardeşiniz kaç yaşında ?
Anneniz yada sözünü dinleyebileceği samimi bir arkadaşı kuzen falan yok mu?

aranızda geçenleri kızkardeşinizin bilmesi en doğrusu....sonrasında da ilişkiye devam ediyorsa, malesef kızkardeşinizi kaybettiniz demektir....iş arkadaşım, eski sevgilimle birlikte olmuştu! biz ayrıldıktan sonra,kendimi toplamam bir yılımı aldı...kaldı ki bu kızkardeş,arkadaşını silersin görmezsin ama kızkardeş varlığını asla silemezsin...önüne geçebileceğin şeyin öncelikle senin itirafınla nasıl bir hal aldığını görmen lazım...

ay okudukca sinirim bozuluyor..kardesine anlat diyoruz yok anlatamam ablayim sonucta diyorsun..ailene anlat yok diyorsun..iyi de burdan ne önerebiliriz sana.Belki de kardesin 2-3 ay dir baya samimi olmuştur buna nasil goz yumdun anlayamıyorum.Yapacagin tek sey alip karsina kardesinle konusmak..sonrasinda kardesin devam eder etmez kendi bilecegi iş...o cocuk ta buyuk ihtimal kardesini kullanıyor seni kiskandirmak icin..
bence de otur kardeşinle konuş..kardeşinle de ilişki yaşayıp bırakabilir o ş......z..olan size olur geç kalmadan yap bunu..

Back
X