Ben böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.