Daha önce hiç ah'ınız tuttu mu?

Ben kimseye ah etmedim ama teyzemin oglunun kına gecesi vardı. Kına yakılacak kız tarafıda orda bana illa kalk diye kolumdan tuttu sende kına etrafında dön diye sonraa ittirdi beni senin basın bozuk diye ama o kadar insanın içinde nasıl utandım agladım sonra.. Dedim ben n böyle olmasını isterydim (evlendim ayrıldım) ondan yani.. Kına yanın basına versin dedim sadece kendi gelinide daha sonra baska birine kaçtı

Bence bu denklem çok basit karşınızdaki kötü bir insansa genelde hayattaki tercihleri de kötü oluyor ya da karşısına çıkan iyi insanlara yanlış davranışlar sergiliyorlar. Sonuç olarak sonları da kötü oluyor. Hatta bir gün çetin ceviz birine çarpıp hayatlarını bile karartabiliyorlar. Ama genel olarak iyi biriyse şartlar gereği size zararı dokunduysa onu bilemeyiz vicdanlı biri olsa gelip helallik alır özür dilerdi zaten

Hep allaha havale ettim ama bisey olmadı ben bu dünyada bana ne yaptıysa ne iftiralar attıysa kızına da gelsin ohh demem ama kızları anlar o zaman bari annesini savunmazlar

Hiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
Canım yaa benim sevmediğim biri vardı çoğu şeyime engel oldu hatta ayağımı kaydırdı... Allah affetsin,şuan olsaydı okumazdım ama Ya Kahhar esmasını çekmiştim bir yıla kalmadan acılar içinde vefat etmişti.... Gerçi rabbim aldı canını ama vefat etmeden de çoğu şeyini görmüştüm.
Onun dışında ahımı alan bi kişi eşinden ayrıldı,bikaç kişiye de tuttu

Beddua ettiğim de çok oldu Allah a havale edip saldığım da. Beddualarım cuk yerini buldu, ama Allah a havale ettiklerim çok daha güzel layığını buldu. O yüzden Rabbim en güzelini bilir, Allahım benim gönlümü çok incitti şu şu, bu gönlün sahibi de sensin sana havale ediyorum deyip çekilmek en doğrusu.

Allah korusun ölmesini istemem ama o kıza cok haksızlık yapmıştım cok değerli biriydi demesini istiyorum. Benim psikolojimi aşırı bozmuşlardı. Aylarca onların attıgı laflar yaptıgı davranışlar yüzünden ağlamıştım. Haksız yere kötü biriyim gibi davrandılar ve çevrelerine de öyle gösterdiler. Çok kalbim kırıldı. Ve herkes hala agzından cıkacak tek kelimeye bakıyor hala cok sözü geçiyor. Ah ahh..

İnanmam öyle şeylere. Hele ki mesela gönül ilişkilerinde hiç inanmam. Herkes de kafası attığına ah ediyor zaten. Ivır zıvır her şeye ah deyip sonuç bekliyorlar. Ah çıkacaksa masum hayvanlara, çocuklara, savunmasızlara zarar veren canilerden çıksın. Koca koca insanlar da bir zahmet problemleriyle baş etmeyi öğrensin. Tabii genel konuşuyorum.

Evet sürekli derdimi Allah'a anlattım. Çok canım yandı Rabbim dedim. Yüreğimdeki acıyı alır inşallah

Ben ah ettim eski sevgilime tuttu. Benim canimi cok yakmisti. Ondan bir sonraki eski sevgilimede tek dedigim kirdigin yerden kırılsın sonrada Allaha havale ettim ne yapiyor hicbir fikrim yok.

Hep allaha havale ettim ama bisey olmadı ben bu dünyada bana ne yaptıysa ne iftiralar attıysa kızına da gelsin ohh demem ama kızları anlar o zaman bari annesini savunmazlar
Derdiniz kızlarıyla değil ki neden onları katıyosunuz? Eşimde gözü olan bi kadın vardı mütemadiyen mesaj atardı. Eşim bigün çok pis bozmuş ağzını kadın bana mısın demedi yani. En son evimizi taşıdık. 2 tane kızı var ve ben aklıma geldikçe onun edepsizliği yüzünden kızlarını cezalandırma Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştır diye dua ederim. Yazık günah ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…