- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi hanimishalasi
-
Rabbim yükselttiği gibi alçaltmayı da biliyor. Yıllar sonra iyi ki o olmamış deriz belki bizde inşallahValla buna en iyi örnek Arda Turan Sinem Kobal ilişkisi galiba Arda sinemi defalarca aldatirken (magazine göre ) atlatico Madrid'e oradan Barcelona ya transfer oldu ben olsam bu adam beni defalarca aldattı ben nişan attım bu adam Barça ya transfer nasıl olur Allah'ım derdim ama ne oldu ! Allah onu en zirveye çıkarıp herkesin gözü önünde ve en önemlisi o ahi alınan sinemin gözü önünde cat diye dibe vuruşunu Başakşehir gibi dandik bir spor kulübüne transfer oluşunu da gösterdi bu gözlere .. Sinem Kenan gibi karakterli bir adamla mutlu mesut yuva kurarken Arda barlarda berkayin burnunu kırdı işte..diyeceğim o ki alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste sabredin kızlar 5 yılda geçse 10 yılda geçse öyle bir yerden çıkıyor ki..
Hiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
[/QUOTE
60 yaşında,
bir tanıdığım kadın kanser olmuştu, kemoterapi görürken saçları döküldü..40 yaşlarında bir komşusu yanından geçerken dalga geçmiş kendisine keloğlan demiş...hasta kadın hiç cevap vermemiş ama aşırı üzülmüştü...beddua da etmedi ama
1 yıl sonra kendiside rahim kanseri oldu ve 6 ay içinde öldü...
şok olduk tabi duyunca, hatta kanser olduğunu herkesten gizlemiş, ölünce öğrendik bizde...
dalga geçilen kadın halen yaşıyor...
Hiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
İçiniz böyle birşeyle soğuyorsa size zarar veren kişiden farkınız yok demektir. Ben ah etmedim ama bana zararı dokunan bir kişiye sizin deyiminizle iç soğutacak şeyler oldu. Ama benim içim soğumadı aksine üzüldüm. Hiçbir faydasını da görmedim.İnsanın içi soğuyor ama
Bunu ona dedinizmiBen kimseye ah etmedim ama teyzemin oglunun kına gecesi vardı. Kına yakılacak kız tarafıda orda bana illa kalk diye kolumdan tuttu sende kına etrafında dön diye sonraa ittirdi beni senin basın bozuk diye ama o kadar insanın içinde nasıl utandım agladım sonra.. Dedim ben n böyle olmasını isterydim (evlendim ayrıldım) ondan yani.. Kına yanın basına versin dedim sadece kendi gelinide daha sonra baska birine kaçtı
Zamanında başıma kötü bişey geldi halam ve amcam çok soylendiler ailemi bana karşı kışkırtttilar ben ozaman küçüktüm yaşım 16 ydi anlamazdım bilmezdim ah etmeyi ama 2 yıl geçti yaşadıklarım gözümün önünde canlanirdi şimdide öyle onları ozaman Allah'a havale ettim annem zaten ilk baştan beri yipranmisti ağlayarak Allah'ından bulsunlar dedi... Ve aradan 5 yıl geçti halamın oğlu evli 3 çocuklu karısını aldattı pis işler yapiyodu karısıyla boşanmaya kadar geldiler ve şuan halam oğluyla geliniyle küs torunlarını bile sevemiyo... Amcamsa iki kızı onun başına neler getirdiler kızlarını ölesiye dövdüler ardından oğlu yeni evliydi hep kavga hep gürültü babam onları sakinlestiriyodu ama 2 yıllık süreçten sonra boşandılar demem oki gülme komşuna gelir başına kınama acınacak hale düşersin yaşamadan ölmezsin.... Tabyyy bunlar oldu ama biz çok üzüldük onlar gibi sevinemedik allah kimsenin başına vermesin AMİNHiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?