Daha önce uzak mesafe ilişkisi yaşayan var mı?

lilithxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2025
59
8
1
23
Ben İzmir, o Kayseri'de. Her gün telefonda en az 2 saat konuşuruz, mesajlaşırız. Ama uzaklık gerçekten zor. O gelecek, ben giderim ailem izin verirse. Olur mu sizce?

Ben şimdi ki esimle 4 sene uzak iliski yasadim. Ama lisede ayni okuldaydik. Lise sonda sevgili olduk. O sehir dışında uni kazandı ben yaşadığımız sehirdeki uniye gitttim. 2 ayda bir geliyordu ama tam geldigi zamanda benim sinav haftam oluyordu o yuzden 2-3 gun anca gorusuyorduk. Bu şekilde 4 sene iliskimiz gayet guzel gitmisti. Oncesinde bir tanisiklik olup sonra ayri sehirlere gidildiyse o kadar zor degil bence ya

esimle uzak mesafe ilişkisi yürüttük. nişanlanana kadar 15 gğnde bir gelirdi. nilanlandıktan sonra daha uzağa gittiği için özel günlerde geliyordu sadece. zaten 7 ay nişanlı kaldık

Ben İzmir, o Kayseri'de. Her gün telefonda en az 2 saat konuşuruz, mesajlaşırız. Ama uzaklık gerçekten zor. O gelecek, ben giderim ailem izin verirse. Olur mu sizce?
Eşim 9 senedir hayatımda Almanya - istanbul arası uzak mesafe ilişki yaşadık şükür evliyiz iyiyiz zor süreçlerden geçtik ama kavuşmak çok güzelmiş

leyla mecnun değilsen zor. insan elini tutmak birlikte kahve içmek yürümek sarılmak istiyor.

İlk ilişkim Ankara Eskişehir arası 2 yıl sürdü güzeldi
Sonra ki ilişkim Ankara Kıbrıs arasıydı
Sonra ki mersin Katar arası
Sonra ki Ankara Rusya
Sonra ki Ankara Norveç

En son eşimle Ankara İzmir arası
Esımle evlendim aşıktık hızlı oldu 4 ayda.

Bana göre şöyle dönüp bakınca her ilişkim olmus gibi
Bunlar uzaktan başlayıp yanıbaşımda bittiler bu arada, ilişkimiz oturunca Eskişehirde olan hariç, onunla git gel yaptik

Ben yaşadım sevgililik dönemimiz hep uzakta geçti şu an eşim olur ve yanımda uyuyor kendisi çok şükür. Ama zor uzak mesafe ilişkisi herkesin harcı değil. Özellikle güven lazım, özen lazım, özveri lazım, aşk lazım, kriz anlarında soğukkanlılık lazım. Normalde ilişkiniz için 1 yatırım yapacaksanız uzak mesafede 5 yatırım yapmanız lazim. İlişkiyi canlı tutmak için çabalamaniz lazım. Ortak hayaller, gelecek planları lazım. En önemlisi de bunca emeğe değecek bir adam lazım.

Olurrr. Ben Türkiye eşim İngiltere’de idi evlendik çok mutluyuz hamd olsun rabbim neşemize neşe katıyor

Benim bütün ilişkilerim uzak mesafeydi ben yürütemedim sabırlı ve sakin mizaçlı olmak lazım bunun için. Yakın arkadaşlarım hep uzak mesafeydi hepsi başardı evliler/birlikte yaşıyorlar hemen hemen hepsi.

Yaşadım. İlk ve son uzak ilişkimdi. Ondan sonra tövbe ettim uzak ilişkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…