birazdan çiğ köfte yiyeceğim dürüm olmadan marulla ara öğün olark çünkü bu akşam yola çıkıyoruz iş yerinden direk yola çıkıcaz ablama gidip yemek yememiz 9 u bulur bende dayanamam o saate kadar şimdi yersem akşam yemesem bile olur bakalım bu arada pazartesi gelirim ancak öpüyorum sizlerii
hoşgeldin meltem aramızaTabi hanımlar kendimden söz edeyim;Adım Meltem,95 doğumluyum,18 yaşındayım lise sona geçiyorum bu sene,Öncelikle şunu söylemek istiyorum bundan bir sene öncesinde biraz tombiktim 72 kilo civarındaydım,bir gün bizim matematik hocası bana Salma Hayek'e benziyosun ama senin bir kolundaki yağ o kadının vücudunda yok demişti,o zaman karar verdim zayıflamaya,baktım kadının boy 157 kilo 52 inat ettim 52 kilo olucam diye,şu anda 54.5 kiloyum boyum 158 ama 17 kilo verdikten sonra vücut kendini kilitledi şimdi çok güçlükle kilo veriyorum kısacası olmak istediğim kilo:52
Bu sabah yediklerimi yazarak başliyim;
Bir paket meyveli forum bisküvisi..
afiyet olsun cnmbirazdan çiğ köfte yiyeceğim dürüm olmadan marulla ara öğün olark çünkü bu akşam yola çıkıyoruz iş yerinden direk yola çıkıcaz ablama gidip yemek yememiz 9 u bulur bende dayanamam o saate kadar şimdi yersem akşam yemesem bile olur bakalım bu arada pazartesi gelirim ancak öpüyorum sizlerii
afiyet olsun canım benimçiğköfte yi bende çok yerim aslında dışarıdan bir şey yiyecek olsam ilk tercihim olur hem lezzetli hemde diyetlerde tüketilmesi öneriliyor zarar ziyan yok yani :) pazartesine görüşürüz o zaman..
Bende yeri gelmişken ara öğünü bir de öğle yemeğini yazim;
Ara öğün:Bir tane pirinç patlaklı bisküvi
Öğlen:Yulaf ekmeğiyle yapılmış soğuk sandviç ve bir yemek kaşığı vanilyalı dondurma..
hımm olsun arada olursa sıkıntı yokhoşgeldin meltem aramıza
bu kadar kilodan sonra vücudun direnmesi normal
ayrıca kilolu bir kız değilsin
bir de sabah kahvaltın çok sağlıksız olmuş haberin olsun
eğer bu şekilde beslenerek kilo verirsen daha beter kilo alırsın
afiyet olsun cnm
ara öğün 1 bardak ayran
ben bu öğle arasında baya kaçamak yaptım
avuç içi kadar tavuk göğüs eti acı soslu,2 yk yoğurt, 2 yk pilav veeeeee yarım porsiyon sütlü tatlı(buaralar canım acayip tatlı istiyor)
ara öğün 1 dilim elma, 2 tane kayısı kurusu ve 6-7 tane badem
Merhaba öncelikle günaydın herkese :) Kahvaltımla ilgili bir açıklama yapmak istiyorum,çocukluğumdan beri sabahları çok bir şey yiyemem midemi bulandırıyor o yüzden sabahları hafif şeylerle geçiştiriyorum..
Bu sabah bir paket çikolatalı form bisküvisi..
Ayrıca dün yazmayı unuttum spor olarak her gün bir saat hızlı tempo yürüyüş yapıyorum..
Günaydın kızlar ben haftasonu moralim çok bozuktu o yüzden çikolata,tatlı falan yedim durmadan
ne oldu canım hayırdır
cnm eşimle biraz sorun yaşadık, diğer forum başlığında yazdım. gördün sanırım
bu arada öğle menüm ezogelin çorba
Allah yardımcınız olsun canım benim üzülmemeye çalış rabbim tez zamanda huzura erdirsin.
öğlen menüm
mantar çorba
1 köfte
2yk bulgur pilavı
1yk yoğurt
1 küçük salkım üzüm
Akşam 5yk fasulye,1dilim ekmek,yarım kase yoğurt. Ara misafir nedeniyle 1 cokanat
sabah 1 tost, 1 salatalık
dişçiden yeni çıktıgim için henüz ara ve öğle yok
canım benim geçmiş olsunne yaptı dişçi en son çekmişti sanırım bende cuma gidicem
afiyet, bal şeker olsun, erdeme de bol bo süt olsunöğlen
öğleden önce tekrar simit yiyince tıkandım
4yk ıspanak yoğurtlu
çeyrek dilim börek
2yk börülce salatası
akşama balık var sezonu açıyorz
Günaydın cnm
akşam 6yk kabak yemeği,1 kase yoğurt,2 dilim ekmek
sabah 2 dilim ekmek, omlet,elma suyu ve 1 salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?