akşam
bir tabak kıymalı makarna 2 yk yoğurt 1 dilim peynir
sabah
arkadaş açma yapmış getirdi 3-4 tane küçük açma yedim domates ve çayla
benim öğle menüm: yarım kase mercimek çorba, 3 yk pilav, 3 yk et kavurma, 1 dilim ekmek, salataöğlen menüm
mercimek çorbası
3yk patates püresi üstünde parça et 3 adet kuşbaşı şeklinde
limonata
saalata
Selamlarr..
Birşey sormak istiyorum size.. Siz bu kadar çok yiyerek kilo verebiliyor musunuz?? :):) Eğer veriyorsanız maşallah size vallaa.. Bende bu kadar yemek istiyorum ama yesem hemen alırım herhalde
valla şu sıra ben çok veremiyırum ama az veriyorum recesin de dediği giibi muhtemelen emzirdiğimiz için bu kilo verişi ama azcık yediğimde anında geri alıyorum şuanSelamlarr..
Birşey sormak istiyorum size.. Siz bu kadar çok yiyerek kilo verebiliyor musunuz?? :):) Eğer veriyorsanız maşallah size vallaa.. Bende bu kadar yemek istiyorum ama yesem hemen alırım herhalde
evet cnm veriyoruz. az az veriyoruz ama yine de veriyoruz.
bir de biz emziriyoruz sanırım ondan kaynaklı kilo vermemiz
cnm bu öğlen kuru fasulye, pilav ve ufacık da ekmek yedim
valla şu sıra ben çok veremiyırum ama az veriyorum recesin de dediği giibi muhtemelen emzirdiğimiz için bu kilo verişi ama azcık yediğimde anında geri alıyorum şuan
fundam aynı yemişiz bu öğlen
Hımm anladım.. Bende diyorum ben bunların yarısını yiyorum nerdeyse:):) Ne güzel diyetleri var:):)
valla şu sıra ben çok veremiyırum ama az veriyorum recesin de dediği giibi muhtemelen emzirdiğimiz için bu kilo verişi ama azcık yediğimde anında geri alıyorum şuan
fundam aynı yemişiz bu öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?