DAHA ŞİMDİDEN BAŞLADI

Böyle bir şeyi ben de ilk defa duydum ama adetleri öyle olabilir. Saçma demek falan hoş olmamış. Benim anlamadığım cümbür cemaat kız istemeye neden gidilir. Bu aile arasında olmuyor mu?

aralıksız 5 dk güldüm belediye başkanı imasına ..... hay Allahım ya

yazdıklarından gözümde şöyle canlandı.ortada masa,kenarlarında sandalye,bir tarafta kız tarafı,diğer tarafta erkek tarafı diğer misafirler çevrelerine dolmuş,heyecan içinde isteme anını bekliyor,herkes fiskos fiskos,verdiler mi verecekler mi.sonra Allahın emri diye isteme faslı,derken konuklar alkış kıyamet oleyyyy,isteme merasimi biter.sonra o masa kalkar ortadan yüzük takma merasimi başlar

Bütün konularınu okudum sana ablan olarak akıllar verdim ve şimdi diyorum ki nişanlınız haklı biraz çabuk pes ediyorsun ve güçsüzsün. Bu kadar büyütme biraz serinkanlı ol.

Kız isteme töreni için yer mi tutulur .Beni istemeye koloni halinde geldiler .En az 15 kişi varlardı .Yine de evimizde ağırladık (Kayseriliyiz :) ) Biz de hem söz hem nişan yaptık .evimiz 70 m2 idi .Kocam Malatyalı .Onlar da çok kalabalık biz de .ona rağmen evimizde ağırladık insanları . Haaaa etraf plastik tabak kullanın dedi onlara da kulak asmadım .Plastik tabak ne yahu .Ölürüm daha iyi .

Sizin anneniz aradi mi hic ? Bu bir bucuk ay surecinde neden adetlerinizden bahsetmediniz birbirinize? Bana son gun soylemesi cok manidar geldi. Kabul edecegini biliyordur bu gunu beklemistir. Arti olarak gayet sacma bir adet. Adeti gectim kiz isteme icin bir yer tutulmsi adetten daha fazla sacma geldi. Kac kisi cagirdiniz? Aile buyukleri yeterdi

Soruma cevap alamadım - hep alttan almak zorunda kalan sen misin? O da hep sesini yükselterek seni eziyor sanırım

Yaslarinizi kac canim?

Tamamen doğru canlandı ama o tabu yıkılıyor sanırım :)

Bütün konularınu okudum sana ablan olarak akıllar verdim ve şimdi diyorum ki nişanlınız haklı biraz çabuk pes ediyorsun ve güçsüzsün. Bu kadar büyütme biraz serinkanlı ol.
Biraz büyütme huyum var ama karakterim böyle aşmak için uğrasıyorum. Uslubu çok sert ben size abla diyeyim. Sözümüze 1 gün kalmış hala daha benle kavga ediyor abla az önce yine kavga ettik. Heyecanımı yaşatmıyor bana.

Son durum ne peki? Söz hazırlığına başlamadınız mı?

Soruma cevap alamadım - hep alttan almak zorunda kalan sen misin? O da hep sesini yükselterek seni eziyor sanırım
Genelde alttan alan benim evet kavga sırasinda hicbir şekilde altta kalmam lafımı söylerim ama o bağırarak bastırmaya çalışır herşeye nem kapar ve cok çabuk sinirlenir. Tek kötü yanı öfkesi maalesef

Annem geçen hafta aradı doğüm gunü diue ama hiçbişey sormadı

Evlenmeden önce bu öfke sorununu aşın bence çünkü evlendikten sonra çok daha fazla yıpranırsın
Başladık çoktan canım yarın söz işte allah nasip ederse. Çok gerginiz haladaha javga ediyoruz...
Hayırlısı canım ben bu akşam sanmıştım

Eninde sonunda bu yorumu senden alacağımı biliyordum :)
açıkçası zipzip kadar ben de merak ediyorum yaşlarınızı zira ikinizin de küçük olduğunu düşünüyorum özellikle nişanlının yeterince olgunlaşmadığı izlenimi uyandı bende

açıkçası zipzip kadar ben de merak ediyorum yaşlarınızı zira ikinizin de küçük olduğunu düşünüyorum özellikle nişanlının yeterince olgunlaşmadığı izlenimi uyandı bende
Ben 21 o 28. Aslında çok olgundur bebde çok olgunum. Dediğim gibi annesinin etkisine fazla giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…