- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Arkadaşlar merhaba. Dünden beri çok sıkıntılı bir ruh halindeyim biraz uzun olursa kusura bakmayın. Şimdi şurdan başlayayım dün ben eski is yerime 1 haftalık paramı almaya gittim cuma gel ödemeni al demişlerdibi gittim ofis kapalı aradım açmadık fuardayız dedi ve benim paraya çok ihtiyacım vardı ödemelerimi harcamalarımı ona göre ayarlamıştım alamayınca hakkım haram olsun dedim olduğum yerde çöktüm 1 saat ağladım. Sakinleşmek için erkek arkadaşımı aradım başta sakin sakin takma kafana dedi ama o hep benim ağlamama kızar zaten kendisi cok çabuk sinirli biri. Ağlama ben sana veririm para her şeye ağlama bu kadar duygusal olma hayatta hiçbişey yapamazsın bu göz yaşlarıyla dedi ama nasıl bağırıyor. Neyse 2 saat kadar limoniydik bi şekilde düzeldik. Kısmetse yarın sözümüz var ve iki tarafta çok kalabalık evimiz kuçuk bu yüzdrn dernek gibi bir yerde yapıcaz isteme söz bir arada olucak neyse akşam oldu bu beni aradı dediki bizim adetlerde sizinki gibi aile büyükleri ortada karşılıklı oturup istemiyo isteyecek kişi ortaya çıkıp sizin aile büyüklerine dönerek bir konuşma yapıyo ve istiyo sonuçta ev değil büyük bi salon annem biraz saçma buldu dedi. Bana görede sizinki saçma belediye başkanı gibi niye ortaya çıkıyo oldu olucak halkı selamlasın dedim ben anneme diyemem böyle olmaz diye bi kerede benim ailemin dediği olsun dedi daha söz aşamasındayız ve aileler sadece 1 kere bir araya geldi yani onların isteği geri çevrilmiş gibi bir durum olmadı. Aileler tanışalı 1 buçuk ay oldu ve annesi bir kere bile aramadı annemi ne durumdasınız diye. Ve biz dün deli gibi kavga ettik bi daha benle tartışmabizde böyle oluyo şöyle oluyo diye dedi cevap vermedim. Annemde uzüldü tabi bizi paspas mı yapmaya çalışıyolar tamam sözde onların istediği olsun ama bundan sonra aksi bi durum olursa bende konuşurum diyor. Napıyım ne diyim ne konuşuyum bilmiyorum. Allahın izniyle yarın sözlenicem ama üstümde dünkü üzüntülerimin yorgunluğu var.. Tahsil hatası yaptıysam kusura bakmayın mobildeyim.
Tamamen doğru canlandı ama o tabu yıkılıyor sanırım :)yazdıklarından gözümde şöyle canlandı.ortada masa,kenarlarında sandalye,bir tarafta kız tarafı,diğer tarafta erkek tarafı diğer misafirler çevrelerine dolmuş,heyecan içinde isteme anını bekliyor,herkes fiskos fiskos,verdiler mi verecekler mi.sonra Allahın emri diye isteme faslı,derken konuklar alkış kıyamet oleyyyy,isteme merasimi biter.sonra o masa kalkar ortadan yüzük takma merasimi başlar
Biraz büyütme huyum var ama karakterim böyle aşmak için uğrasıyorum. Uslubu çok sert ben size abla diyeyim. Sözümüze 1 gün kalmış hala daha benle kavga ediyor abla az önce yine kavga ettik. Heyecanımı yaşatmıyor bana.Bütün konularınu okudum sana ablan olarak akıllar verdim ve şimdi diyorum ki nişanlınız haklı biraz çabuk pes ediyorsun ve güçsüzsün. Bu kadar büyütme biraz serinkanlı ol.
Genelde alttan alan benim evet kavga sırasinda hicbir şekilde altta kalmam lafımı söylerim ama o bağırarak bastırmaya çalışır herşeye nem kapar ve cok çabuk sinirlenir. Tek kötü yanı öfkesi maalesefSoruma cevap alamadım - hep alttan almak zorunda kalan sen misin? O da hep sesini yükselterek seni eziyor sanırım
Başladık çoktan canım yarın söz işte allah nasip ederse. Çok gerginiz haladaha javga ediyoruz...Son durum ne peki? Söz hazırlığına başlamadınız mı?
Eninde sonunda bu yorumu senden alacağımı biliyordum :)Yaslarinizi kac canim?
Annem geçen hafta aradı doğüm gunü diue ama hiçbişey sormadıSizin anneniz aradi mi hic ? Bu bir bucuk ay surecinde neden adetlerinizden bahsetmediniz birbirinize? Bana son gun soylemesi cok manidar geldi. Kabul edecegini biliyordur bu gunu beklemistir. Arti olarak gayet sacma bir adet. Adeti gectim kiz isteme icin bir yer tutulmsi adetten daha fazla sacma geldi. Kac kisi cagirdiniz? Aile buyukleri yeterdi
Evlenmeden önce bu öfke sorununu aşın bence çünkü evlendikten sonra çok daha fazla yıpranırsınGenelde alttan alan benim evet kavga sırasinda hicbir şekilde altta kalmam lafımı söylerim ama o bağırarak bastırmaya çalışır herşeye nem kapar ve cok çabuk sinirlenir. Tek kötü yanı öfkesi maalesef
Hayırlısı canım ben bu akşam sanmıştımBaşladık çoktan canım yarın söz işte allah nasip ederse. Çok gerginiz haladaha javga ediyoruz...
açıkçası zipzip kadar ben de merak ediyorum yaşlarınızı zira ikinizin de küçük olduğunu düşünüyorum özellikle nişanlının yeterince olgunlaşmadığı izlenimi uyandı bendeEninde sonunda bu yorumu senden alacağımı biliyordum :)
Ben 21 o 28. Aslında çok olgundur bebde çok olgunum. Dediğim gibi annesinin etkisine fazla giriyoraçıkçası zipzip kadar ben de merak ediyorum yaşlarınızı zira ikinizin de küçük olduğunu düşünüyorum özellikle nişanlının yeterince olgunlaşmadığı izlenimi uyandı bende
Annesinin etkisinde kalan adam olgun değildir, olgun insan nerede nasıl davranması gerektiğini bilen bir bireydir.Ben 21 o 28. Aslında çok olgundur bebde çok olgunum. Dediğim gibi annesinin etkisine fazla giriyor
O konuda haklısinız da işte...Annesinin etkisinde kalan adam olgun değildir, olgun insan nerede nasıl davranması gerektiğini bilen bir bireydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?