DAHA ŞİMDİDEN BAŞLADI

İsteme ve hatta söz bana göre en yakınlarla toplamda 20 kişiyi geçmeyecek şekilde yapılsa çok daha uygun olur.
Yanlış anlama olası bir anlaşmazlık durumunda böylesini bitirmek de daha kolay.

Herkese ilan etmeye hiç gerek yok başlangıç için.
Hele de yolunda gitmeyen bir şeyler var kendin söylüyorsun.

Neyse bu benim düşüncem elbette sen bilirsin.
Çok sinirli biri olması düşündürücü benim açımdan ancak onların adeti onlar da geçer de demiyorum.
Böyle konularda aileler bencillik edebiliyor. Olabildiğince birbirinize gelmeye çalışın.

Bu tarz basit konularda bile birbirinizi kırıyorsanız yandınız benden söylemesi..

Ablacım 15 kişi kalabalık mı yahu

Dernek gibi bir yerde cümbür cemaat toplanıp da isteme yaparsanız, tabii ki karşı taraf ayağı kalkıp topluluğa konuşmak isteyince şaşırmayacaksınız. Sizin sözünüz bildiğimiz sözlerden değil ki prosedür aynı olsun... Sizin kız isteme olayınızı ancak ayakta mikrofonla kız istemek kaldırır bence de.
Bu evlilik hazırlıklarından bu kadar kargaşa çıkmasını hiç anlamam. Senin adetin, benim adetim kavgaları çok gereksizdir bana göre. Bu işleri olduğundan çok daha zor ve karmaşık hale getirenler sizsiniz. Yoksa kız istemede birşey yok. Bırakın istedikleri gibi istesinler. Abartmayın. Zaten abartılı bir söz yapıyorsunuz yeteri kadar.
İş konusuna gelince. Ağlamalarla, bedduayla, "paralarını istemiyorum" gibi küsmelerle bir yere varamazsınız. Hayatta ve iş hayatında toy olduğunuz belli. Soğuk kanlılıkla ve kesin bir şekilde gider, hakkınız olan parayı alırsınız. Ha 3 gün geç, ha erken. Dünyanın sonuymuş gibi abartmanıza, kaç saat ağlamanıza gerek yok. Böyle herşeye ağlamayın çocuk gibi. Ben bile kadın olarak dayanılmaz bulurken, erkek milleti hiç çekemez herhalde.

Sakin kafayla düsününce dediklerinizde haklısınız. Şuan zaten o isteme şeyini atlattık ama kavgamiz bitmedi dünden beri cımbızla laf çekiyo kavga ediyoruz. Sözden 1 gün önce bu halleri beni düşündürtmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…