- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.525
- 798
Onların hepsi tamam canım bir problem yok istemede sıkıntı oldu o kadar. Yarın sözlebicez ama şuan o dana biraz soğuk bende ona. Sözüstü olucak şey miydi yani
Klavyeden dana olmuş ama iyi olmuş :) istanbuldayızDana mı daha mı
Hangi şehirdesin canım gelip görmek isterdim belediye başkanını
Modadayım yakınsan gelicem valla :)Klavyeden dana olmuş ama iyi olmuş :) istanbuldayız
Kız isteme töreni için yer mi tutulur .Beni istemeye koloni halinde geldiler .En az 15 kişi varlardı .Yine de evimizde ağırladık (Kayseriliyiz :) ) Biz de hem söz hem nişan yaptık .evimiz 70 m2 idi .Kocam Malatyalı .Onlar da çok kalabalık biz de .ona rağmen evimizde ağırladık insanları . Haaaa etraf plastik tabak kullanın dedi onlara da kulak asmadım .Plastik tabak ne yahu .Ölürüm daha iyi .
o isteme etabıydı .8 kardeşler :)Ablacım 15 kişi kalabalık mı yahu
Pek sayılmaz yeşilköyde olucak :) nişana kısmetseModadayım yakınsan gelicem valla :)
Sakin kafayla düsününce dediklerinizde haklısınız. Şuan zaten o isteme şeyini atlattık ama kavgamiz bitmedi dünden beri cımbızla laf çekiyo kavga ediyoruz. Sözden 1 gün önce bu halleri beni düşündürtmeye başladı.Dernek gibi bir yerde cümbür cemaat toplanıp da isteme yaparsanız, tabii ki karşı taraf ayağı kalkıp topluluğa konuşmak isteyince şaşırmayacaksınız. Sizin sözünüz bildiğimiz sözlerden değil ki prosedür aynı olsun... Sizin kız isteme olayınızı ancak ayakta mikrofonla kız istemek kaldırır bence de.
Bu evlilik hazırlıklarından bu kadar kargaşa çıkmasını hiç anlamam. Senin adetin, benim adetim kavgaları çok gereksizdir bana göre. Bu işleri olduğundan çok daha zor ve karmaşık hale getirenler sizsiniz. Yoksa kız istemede birşey yok. Bırakın istedikleri gibi istesinler. Abartmayın. Zaten abartılı bir söz yapıyorsunuz yeteri kadar.
İş konusuna gelince. Ağlamalarla, bedduayla, "paralarını istemiyorum" gibi küsmelerle bir yere varamazsınız. Hayatta ve iş hayatında toy olduğunuz belli. Soğuk kanlılıkla ve kesin bir şekilde gider, hakkınız olan parayı alırsınız. Ha 3 gün geç, ha erken. Dünyanın sonuymuş gibi abartmanıza, kaç saat ağlamanıza gerek yok. Böyle herşeye ağlamayın çocuk gibi. Ben bile kadın olarak dayanılmaz bulurken, erkek milleti hiç çekemez herhalde.
Pek sayılmaz yeşilköyde olucak :) nişana kısmetse
Eninde sonunda bu yorumu senden alacağımı biliyordum :)
zipzip sen sormadan söyleyeyim 24 yaşımdayımEee kac peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?