kızlar valla çok sinirliyim geçen pazar sevgilimin ailesi istemeye geldi söz kestik bu pazar da nişanımız var facebook'a söz fotograflarımızı koydum tüm arkadaşlarım hayırlı olsun güzel dilekler de bulunurken sevgilimin amca kızı aynen şöyle bir yorum yapmış "bu nedemek xxx ben galiba yanlış anladım ararsan sevinirim"
sinirimden köpürdüm sevgilimi arayıp ne demek istedigini sordum onunla konusmus neden ona soylememişiz oda gelecekmiş yahu ben bunu anlamıyorum seninle bir samimiyetimiz yok bu aile arasında bir tören sen dış kapının mandalısın ne cürretle oyle yazarsın kız kardeşinede söyledim ne nişana ne dügüne gelmiycek gelirse kovarım dedim sinirimden çatlıyorum
amca kızın gözü varmış ,zavallı akrabaya göz dikmiş , etrafındakiler beğenmemiş kızı, çirkin mi ne ? kaçıncı yüzyıldayız halen akraba beyinlerinde ....!
belkı kuzenını arayıp kırıldım demesını anlardım da bu yaptıgı patavatsızlık gercekten sinir bozucuu ve ayıp...
sanki ondan icazet almalıydık patavatsız gerçekten bu
ben çok yakın kuzenimin söz fotoğrafına böyle bi yorum yapmazdım. kuzenimle ne kadar samimi olursam olayım kuzenimin sözlüsüne ayıp olur diye ortalık yere böyle şey yazmazdım. ama bu biraz görümcelik yapmak istemiş sanırım sen aradan çekil der gibi. allaha havale et belli etmiş kendi kalitesini canım.
onun görümceliği bana sökmez hayatım haddini bildirdim bakalım ne olacak kız kardeşi söylemiş istemiyor seni diye agzıma geleni saydım ben bu ilişki için 4 yılımı verdim onlar kalkıp iş çeviriyorlar
ben haberi olmadigi için oyle sitem ettigini du$unuup sen sert davranmi$sin diye yazcakdim ama $uda var face kullanmiyorum , Facebook dilinde bu hareket gerçekten hakaret demek galiba diger yorulara baikilirsa
sana ters hareket edilemesine izin verme tabi
ni$anlin ne dedi tepkine, dugune gelmesin demi$in ya ..
şimdi konustum tekrar sakin bir şekilde hala kızı haklı buluyor deliricem sitemi ona etmiş 35 insan orda yazılanı gordu rezıl oldum dıyorum umrunda degıl senin agzınla iş yapmam diyorum dügüne gelmesin diyorum sen rezil olursun dıyo hala anlamamakta ısrarcı gercekten bogasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?