arkadasım benimle alıp veremedigin ne bilmiyorum ama görüyorum ki cok ezilmişssin senin adına üzülüyorum gercekten Allah sabır versin
Evli barkli ise kocasi cocugu ile ilgilensin sosyal paylasim sitelerinde yorum yapmasin :) dugune gelecekleri ben belirliyorum cunki benim dugunum sanirim aciklayici oldu
bizde evli barklıyız ve sosyal paylaşım sitesinde sizin sorununuzu konuşuyoruz,ayrıca bu devirde anneannem bile giriyor bu sitelere,ve en önemli nokta bu senin düğünün değil sizin düğününüz,sevgiler.
bazı bayanlar ne fesatlığımı bıraktı ne iftiracılığımı nede sözlümün adamlığını burada atıp tutmak kolay oldugundan olsa gerek
amca kızı arayıp özür diledi hatalı olduğunu söyledi mesajı da okumuş üzülmüş bende çok sinirlendiğimi söyledim küçükken aynı yatakta yatmışlar, beraber büyümüşler, evlendiğinde sözlüm çok üzülüp ağlamış, süt kardeşiymiş gibi bir çok şey sıraladı oraya oyle bir yorumun hoş olmadıgını çok büyük yanlış anlamalara sebebiyet verdiğini ve yetişkin insanlar olarak bir karar vermişken bunu birilerine danışmak zorunda olmadığımızı anlattım sakin bir biçimde kendisini çok yakın gördügünden kırıldıgını söyledi kırılmasına gerek olmadıgı cünki babasına haber verildigini soyledim tüm sülaleyi arayıp tek tek biz kız istemeye gidiyoruz demenin bir manası olmadıgını aile yapılarının bizinkinden farklı oldugunu dile getirdi ki öyle çok farklıyız onlarda kızların evden cıkmasının yasak oldugunu evlenmek için aşiretin onayının gerektirdiğini evlenen çiftlerin kayınpeder ile oturmak zorunda oldugunu hala ve amcaların aynı evde senelerce oturdugunu paranın ortak bir yerde birikip sıra ile ev alındıgını anlattı kendileri böyle büyümüşler ama ben resmen şoka girdim hayatımda hiç böyle birşey duymadım şahitte olmadım çok ilginç
bazı bayanlar ne fesatlığımı bıraktı ne iftiracılığımı nede sözlümün adamlığını burada atıp tutmak kolay oldugundan olsa gerek
amca kızı arayıp özür diledi hatalı olduğunu söyledi mesajı da okumuş üzülmüş bende çok sinirlendiğimi söyledim küçükken aynı yatakta yatmışlar, beraber büyümüşler, evlendiğinde sözlüm çok üzülüp ağlamış, süt kardeşiymiş gibi bir çok şey sıraladı oraya oyle bir yorumun hoş olmadıgını çok büyük yanlış anlamalara sebebiyet verdiğini ve yetişkin insanlar olarak bir karar vermişken bunu birilerine danışmak zorunda olmadığımızı anlattım sakin bir biçimde kendisini çok yakın gördügünden kırıldıgını söyledi kırılmasına gerek olmadıgı cünki babasına haber verildigini soyledim tüm sülaleyi arayıp tek tek biz kız istemeye gidiyoruz demenin bir manası olmadıgını aile yapılarının bizinkinden farklı oldugunu dile getirdi ki öyle çok farklıyız onlarda kızların evden cıkmasının yasak oldugunu evlenmek için aşiretin onayının gerektirdiğini evlenen çiftlerin kayınpeder ile oturmak zorunda oldugunu hala ve amcaların aynı evde senelerce oturdugunu paranın ortak bir yerde birikip sıra ile ev alındıgını anlattı kendileri böyle büyümüşler ama ben resmen şoka girdim hayatımda hiç böyle birşey duymadım şahitte olmadım çok ilginç
şuana kadar bütün yorumları okuyarak yorum yapıyorum,ne kadar değerli bir amca kızına sahipmişsiniz ,hakkında yaptığınız bütün yorumları düşününce kimin ne olduğu daha çok belli oldu,bencede gelmesin amca kızı sizin düğününüze, ama kendi gelmesin,çünkü sizin onu istememe gibi bir lüksünüz yok ,mutluluklar dilerim,sevgiler.
afferim sana arkadasım sen buraya cok konu acarsın
bu nasıl bir yorum yaaa...buraya konu açanlara ne olmuşşş...sen daha çok buralara düşersin gibi....komedi yaaa...biri kaldırsın şunu yerden....
haklısın yaaa...senin durumunda ki biri tarafından acınacak hale gelmişsem yuh bana....bak bak dişi sinek geçiyor...ya seninkinin kanında gözü varsa ne yaparız sonra...
amca kızıymış zaten. bence ana babasından kardeşinden böyle laf sokuşturmalar duymayayım diye dua edin .Ya da herhangi bir baskı yapmasınlar diye dua edin. Çünkü onlar insanın en cok agrına gidenler oluyor. amca kızı vs lafı sözü hiç mühim değil. Ama eşinin ailesi benimkiler gibi aile apartmanında yaşıyorsa ve kayınvalidene her gittiğinde amca kızları amcalar vs de çevrende zaman zaman olacaksa senin için can sıkıcı olabilir. Öyle birşey yoksa bence sorun edilcek bişey yok. Düğüne de gelmesin denmez. Çok önemsemeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?