Bence çok abartıyorsunuz. Eleştirmek için değil yardımcı olmak için yazıyorum. Kuzen demek dış kapının mandalı demek değil ki. Kardeş yarısıdır. Belki, benim niye haberim olmadı, aşkolsun gibisinden yazmıştır. Bu kadar katı ve fevri olmak yerine, artık sizin de kuzeniniz sayılacağından, onunla tanışmak ve nasıl biri olduğuna aklı selim davranarak karar vermek daha iyi olmaz mı? Baktınız hoşlanmadınız o zaman tepki verirsiniz ve nişanlınız da bunu onaylar ama tanımadan etmeden, daha aileye girmeden aile üyelerini aforoz etmeye kalkmanız herkesi ürkütür.
insan bir hayırlı olsun der oyle ulu orta hesap sorar gibi yorum yazılmaz ayıp denilen birşey var ama goruyorum kı senın bundan haberın yok yazdıgın yorumu sıl lütfen xxx sıze "kardesım" dıyordu ama goruyorum kı bu sıfatı pek hak etmıyorsun huseyınle aranda farklı bırsey varda ben aranıza gırmısım senın elınden almısım gıbı gorunen bır yorum hoş degıl ayrıca bu aıle arasında olan bır toren gerek duysaydık haber verırıdık rica ediyorum üzerine vazife olmayan seylere karısma benı sevmeyebılırsın sevmek zorundada degılsın ama saygını bozma saygımı bozdurtma
valla yazdım yolladım bana dert olacagına ona olsun haddını bılsın hıc degılse
Hayir canim mesaj olarak yolladim zaten once sozlume yazdiklarimin bir kopyasini yolladim onay vermese yapmazdim gercekten sinirlerimi bozuyorlar daha oncede benimle birlikte oldugunu bildigi halde baska bir kiz ile tanistirmak icin israt edip kabul etmeyince ayni odada yalniz birakmislardi bunu duyunca zaten cok sinirlenmistim ogun bugundur sevmem onu
Hayir canim mesaj olarak yolladim zaten once sozlume yazdiklarimin bir kopyasini yolladim onay vermese yapmazdim gercekten sinirlerimi bozuyorlar daha oncede benimle birlikte oldugunu bildigi halde baska bir kiz ile tanistirmak icin israt edip kabul etmeyince ayni odada yalniz birakmislardi bunu duyunca zaten cok sinirlenmistim ogun bugundur sevmem onu
Sizin uslubunuz ve tutumunuza bakarak kuzene biraz ayıp edilmiş desem beni de taşlarmısınız ..
Sosyal paylasım sıtesınde yaptıgı yorum hoş olmayabilir ama sizin yorumlarınız, sert tutumunuz da bana cok yanlış geldi.
Kim olursa olsun ben tutup dugunum için ; o gelmıycek - gelirse kovarım demezdım..
Dıyemezdım hele ki akraba ise..
Biraz sağduyulu yaklasın ve sakınlesın bence..
Benimki sabah arayip konusacakmis bakalim ne diyecek dogu kokenliler bende karadenizliyim onlarda gelin laf dinlermis gorumcem bir kac kere laf soktu bakti ben hic oyle ezilecek biri degilim vazgecti kayinpederim dunya tatlisi evi isyerini bana veriyor bunlarda cekemiyorlar hesap bende olursa para isteyemeyecekler cunkibu arada gerginliğin ve öfken burdan bile hissediliyor :)
sakin olmaya çalış
kimseyle laf dalaşına girme bundan sonra
sizin huzurunuz kaçmasın daha fazla
üstelik onlara prim vermiş olursun
Benimki sabah arayip konusacakmis bakalim ne diyecek dogu kokenliler bende karadenizliyim onlarda gelin laf dinlermis gorumcem bir kac kere laf soktu bakti ben hic oyle ezilecek biri degilim vazgecti kayinpederim dunya tatlisi evi isyerini bana veriyor bunlarda cekemiyorlar hesap bende olursa para isteyemeyecekler cunki
Ben asıl bu olaydan sonra görüşmesini istemezdim. Evli barklı kadın işi gücü yok çöp çatanlıkla mı uğraşıyo. Oda da yalnız bırakmalar falan. Terbiyesiz.Hayir canim mesaj olarak yolladim zaten once sozlume yazdiklarimin bir kopyasini yolladim onay vermese yapmazdim gercekten sinirlerimi bozuyorlar daha oncede benimle birlikte oldugunu bildigi halde baska bir kiz ile tanistirmak icin israt edip kabul etmeyince ayni odada yalniz birakmislardi bunu duyunca zaten cok sinirlenmistim ogun bugundur sevmem onu
yazdıklarına bakınca hakkaten seni neden istemediklerini anlayabiliyorum...sen evli barklı bir kadına nasıl yazabildin bu cümleleri...hadi kadını düşünmedin sözlünün itibarını da mı düşünmedin...daha aileye girmeden onların birbiri için değerini anlayamadan düğüne gelecekleri belirliyorusn...çok ama çokkkk cahilce...
daha çok gürücez senin burada paylaşacağın sorunları...
Evet canim sozlum etiketli ondada gorunuyor fotograflaranlamadigim fotolarinizi nasil görebiliyor?
ortak arkadas etiketlediniz sanirim
Evli barkli ise kocasi cocugu ile ilgilensin sosyal paylasim sitelerinde yorum yapmasin :) dugune gelecekleri ben belirliyorum cunki benim dugunum sanirim aciklayici oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?